sartios Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γεια σας. εχω ενα προγραμμα αποθηκευμενο στον η/υ μου και θελω να το αντιγραψω σε καρτα micro sd σε δυο φιλους το θεμα ειναι οτι θελω με καποιο τροπο να το κλειδωσω ωστε να μην μπορουν να το δωσουν καπου αλλου. υπαρχει καποιος τροπος? ευχαριστω.
axaraktiristos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γεια σας. εχω ενα προγραμμα αποθηκευμενο στον η/υ μου και θελω να το αντιγραψω σε καρτα micro sd σε δυο φιλους το θεμα ειναι οτι θελω με καποιο τροπο να το κλειδωσω ωστε να μην μπορουν να το δωσουν καπου αλλου. υπαρχει καποιος τροπος? ευχαριστω. νομίζω οτι αν σπάσεις το διακοπτάκη lock στην θεση κλειδωμένο δεν θα μπορούν να το αντιγράψουν . δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως ....
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 νομίζω οτι αν σπάσεις το διακοπτάκη lock στην θεση κλειδωμένο δεν θα μπορούν να το αντιγράψουν . δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως .... Αυτο ειναι προστασια να μην διαγραφει κατι απο τη sd.
rafail1994 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αυτο ειναι προστασια να μην διαγραφει κατι απο τη sd. Ακριβός ..... Δεν ξέρω τι γίνεται με τα δικαιώματα μπας και μπορείς να κανείς κάτι .Άλλα και τα προγράμματα που ξέρω βάζεις τον κωδικό μετά και έχεις πλήρη έλεγχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.