Προς το περιεχόμενο

επιλογη τροφοδοτικου

genious1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σασ παιδια πριν κατι μερεσ ειχα κανει μια ερωτιση για νεο gaming pc λοιπον τελικα αυτο εδω θα ειναι το pc μου και τωρα ειρθε η ωεα να αγορασω τροφοδοτικο και ειδα οτι αυτο ειναι 500watt και με τα ειδια λευτα μπορω να αγορασω αυτη 650watt η καποιο αλλο ποιο πολλα watt εωσ 60 αυρω ? και να ρωτισω αν τελικα παρω αυτο που μου προτινατε αν θα μου αρκουν τα 500watt η θα χρειαστει να το αλλαξω στο μελλον? :fear:

Δημοσ.

Αυτό που σου πρότειναν είναι αρκετά καλύτερο από το Turbo-XXX που κοιτάς και ας έχει αναγραφόμενα +150W και θα σε καλύψει (edit: για το corsair πάει το θα σε καλύψει)

Δημοσ.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε Seasonic, Enermax ή Corsair. Με ένα 550αρι θα είσαι κομπλέ. Μπορείς να κάνεις και τους σχετικούς υπολογισμούς για τα watt που θα χρειαστείς εδώ: http://extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό της Turbo-XXX:P αποδίδει λιγότερα απο τα αναγραφόμενα οπότε δεν αξίζει καθόλου χώρια που δεν έχει και καμιά προστασία .

Δημοσ.

μακρια απο τροφοδοτικα turbo-x, OEM, και αλλες γνωστες κινεζιες.. και 1200watt να λενε παιζει να μην σου ανοιξει το pc,περα οτι δεν εχουν καμια ασφαλεια και διακινδυνευεις ολο σου το συστημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...