Προς το περιεχόμενο

S/pdf (?)

devil-ji

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τηλεοραση εχει Digital Audio Out και η καρτα ηχου S/PDF in και out.

Γινεται να τα συνδεσω ωστε να παιρνω ηχο απο τα 5.1 του πισιου??

Δημοσ.

Δώσε καμιά πληροφορία ακόμα ρε αδέρφι. Θέλεις να συνδέσεις το πισι με την τηλεόραση (με hdmi κλπ); Θέλεις απλά να κουμπώσεις τα ηχεία πάνω στην τηλεόραση; Τι ηχεία έχεις; κ.ο.κ..

Δημοσ.

Η τηλεοραση εχει Digital Audio Out και η καρτα ηχου S/PDF in και out.

Γινεται να τα συνδεσω ωστε να παιρνω ηχο απο τα 5.1 του πισιου??

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να συνδέσεις την TV σου με το PC ώστε αυτά που παίζεις στην TV να τα ακούς από τα ηχεία του PC σου (πχ, για matrotska). Φυσικά και γίνεται.

Και λέω εγώ τώρα. Αφού έχεις κοντά το PC στην ΤV σου (αλλιώς πως θα ένωνες οπτική-ίνα) γιατί να μην παίζεις τις ματρότσκες στο PC σου που είναι ήδη συνδεδεμένο στα ηχεία σου, και να στείλεις εικόνα στην TV σου?...

Δημοσ.

Θενκς για τη βοηθεια.Λοιπον

θελω να συνδεσω τα 5.1 με την τν.

Τα ηχεια τα συνδεω με το πσ μεσω εξωτερικης καρτας ηχου που εχει τις θυρες s/pdf .

Γινεται να συνδεσω την εξωτ. καρτα με την τβ μεσω s/pdf?

(Χωρις να εχω συνδεδεμενη την καρτα ηχου στο πσ, και γενικα χωρις να συμμετεχει το πσ στην ολη διαδικασια)

Τις ταινιες τις βλεπω απο τον πλειερ της τβ και θελω να μαθω αν θα μου δινει ηχο απο τα ηχεία .

Η θυρα digital audio out της τβ συνδεεται με s/pdf ή τσαμπα ρωταω?

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνεται. Η external-audio που έχεις φαντάζομαι είναι USB. Αυτό σημαίνει πως όλο το decoding γίνεται στο PC σου. Οπότε χωρίς αυτό να είναι ανοικτό, τότε δεν θα τα καταφέρεις

Δημοσ.

Αυτό δεν γίνεται. Η external-audio που έχεις φαντάζομαι είναι USB. Αυτό σημαίνει πως όλο το decoding γίνεται στο PC σου. Οπότε χωρίς αυτό να είναι ανοικτό, τότε δεν θα τα καταφέρεις

Θενκς , ναι υσβ ειναι, γουελ τι να κανουμε... :cry:

Δημοσ.

Πράγματι δεν γίνεται να συνδεθεί τηλεόραση με εξωτερική κάρτα ήχου. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο συνδέεις τα ηχεία με την TV.

Ποιά ηχεία έχεις; Αν είναι κάποιο αξιοπρεπές κομμάτι (πχ Z5500) τότε μπορεις να τα συνδέσεις μέσω composite καλωδίου (κοστίζει κανά 5-10 ευρώ), ή ίσως και οπτικό (1-2ε) αν το δέχεται η τηλεόραση. Επαναλαμβάνω.. πρέπει να δίνεις πιο επαρκή στοιχεία :)

Δημοσ.

Μακαρι να ειχα τα Z5500!!!

Εχω κατι creative 5ετιας CREATIVE INSPIRE T6100 που εχουν καταληξη σε 3 βυσματα (μαυρο-πορτοκαλι-πρασινο)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...