ChristopherV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλύπτει θέματα που αφορούν το δημιουργικό λογισμικό, την γραφιστική, την ζωγραφική, την σχεδίαση μόδας καθώς και θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το διαδίκτυο, την εκτύπωση, την λήψη και επεξεργασία βίντεο και ήχου όπως επίσης και θέματα που αφορούν το 3D modeling και animation και πολλά άλλα δημιουργικά νέα. http://www.eartboard.com/forum/
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πάρα πολύ ωραία με ενδιαφέροντα θέματα! Ελπίζω να πιάσει! Μία ερώτηση, μπορείς να μου πεις ποιο theme χρησιμοποιήσατε για το smf;
ChristopherV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Θα χαρούμε να συμμετέχετε σε αυτήν την δημιουργική προσπάθεια μας! Νίκο το θέμα είναι το Headline με αρκετές αλλαγές σε λεπτομέρειες κυρίως στο css. Αν χρειαστείς κάτι παραπάνω σχετικά με αυτό πες μου.
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Θα χαρούμε να συμμετέχετε σε αυτήν την δημιουργική προσπάθεια μας! Νίκο το θέμα είναι το Headline με αρκετές αλλαγές σε λεπτομέρειες κυρίως στο css. Αν χρειαστείς κάτι παραπάνω σχετικά με αυτό πες μου. Ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.