chm056 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλημέρα στο φόρουμ. Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Εδω και περίπου ένα μήνα δεν μπορω να πραγματοποιήσω συναλλαγές μέσω Internet banking της Εθνικής. Για παράδειγμα: θέλω να στείλω ένα έμβασμα σε μια τράπεζα (και σε εσωτερικου και σε εξωτερικού έχω το ίδιο πρόβλημα). Εκει που έχω συμπληρώσει όλα τα στοιχεία (IBAN, ονομα δικαιούχου, τράπεζας κλπ)πατάω αποστολή, μου βγαινει για μερικά δευτερόλεπτα η οθόνη οπου πρεπει να δώσεις τον κλειδάριθμο για να ολοκληρωθει η συναλλαγή αλλα δεν προλαβαίνω γιατι κάνει απο μόνη της reload και με ξαναγυριζει στην αρχικη σελιδα εισαγωγης στοιχείων. Τα στοιχεία υπ'οψιν εχουν εξαφανιστεί και πρεπει να τα δωσω απ την αρχή. Και αυτο γίνεται συνέχεια. Έχω explorer 8. Με firefox δεν μπορω να δω καν τα υπολοιπα μου. Δεν δουλευει καθόλου. Όποιος μπορει να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας
samniotis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 φίλε μου επειδή το συγκεκριμένο πράγμα έχει να κάνει με ευαίσθητα στοιχεία, θα σε συμβούλευα να το λύσεις με την βοήθεια της τράπεζας και εννοείται χωρίς να αποκαλύψεις πουθενά προσωπικούς κωδικούς κτλ (αυτό φαντάζομαι το ξέρεις καλά και ο ίδιος) εγώ το μόνο που θα μπορούσα να σε συμβουλέψω, για να δείς αν είναι θέμα του explorer, είναι να μπείς με ιδιωτική περιήγηση (InPrivate). φιλικά Στράτος
tiraklakis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Είχα κι εγώ κάτι προβλήματα (δε φορτωναν οι σελίδες της τράπεζας κτλ) και επικοινώνησαν μαζί τους. Προς το παρών το προγραμμα τους δουλεύει μόνο στον explorer.δοκίμασε κ αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω αλλα καλύτερα παρτίδα τηλέφωνο στο νούμερο που λέει προς τα κάτω στη σελίδα τους!
chm056 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Εγινε παιδιά. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιταξω
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ακου τι θα κανεις το ειχα κανει εγω συμπληρωσε τα στοιχεια,γραψε καπου σε ενα Notepad τον κλειδαριθμο και καντον cut και με το που εμφανιστει για 1 δευτερολεπτο το κουτακι να τον γραψεις καντον paste Και πατα οκ γρηγορα
chm056 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ακου τι θα κανεις το ειχα κανει εγω συμπληρωσε τα στοιχεια,γραψε καπου σε ενα Notepad τον κλειδαριθμο και καντον cut και με το που εμφανιστει για 1 δευτερολεπτο το κουτακι να τον γραψεις καντον paste Και πατα οκ γρηγορα Σ'ευχαριστω αλλα το εχω δοκιμασει κι αυτο. Γινεται τοσο γρηγορα το reload που δεν προλαβαινω. Απλα πρεπει να βρω τι φταιει.
MaXmaD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Internet explorer >=8 με compatibility mode δοκιμασες?
Gigenis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εγώ από τότε που έκανα αναβάθμιση τον ΙΕ σε 9 δεν δουλεύει σωστά ούτε με αυτόν.... παραδόξως όμως δουλεύει σωστά με Opera!
Ntinaras Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Σ'ευχαριστω αλλα το εχω δοκιμασει κι αυτο. Γινεται τοσο γρηγορα το reload που δεν προλαβαινω. Απλα πρεπει να βρω τι φταιει. βαλε κατι να κατεβαζεις απο πισω εκεινη την ωρα για να προλαβεις! κανα τορεντ
chm056 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εγώ από τότε που έκανα αναβάθμιση τον ΙΕ σε 9 δεν δουλεύει σωστά ούτε με αυτόν.... παραδόξως όμως δουλεύει σωστά με Opera! Τελικά και γω έτσι το έλυσα. Με Opera όλα δουλευουν ρολόι και σφαίρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.