darvinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους. Πριν τρελαθώ και σπάσω το καινούριο μου HP PAVILION DV7-6150EV, θα ήθελα να με βοηθήσετε με κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπισα ξαφνικά. Χθες βράδυ έβλεπα ταινία αφού είχα συνδέσει στην HDMI έξοδο ένα 24άρι monitor. Συνήθως συνδέω την τηλεόραση μέσω του ραδιοενισχυτή ώστε να ακούω και πολυκάναλο ήχο από το home theater. Χθες για να μην ενοχλώ τους άλλους το σύνδεση στην οθόνη και για ήχο σύνδεσα ένα ζευγάρι ακουστικά σε USB θύρα, τα οποία αναγνωρίστηκαν αμέσως και χωρίς προβλήματα. Η εικόνα μεταφέρθηκε σαν επέκταση στην εξωτερική οθόνη και όλα καλά. Τελείωσε η ταινία και τα αποσύνδεσα όλα. Σήμερα το πρωί χρειάστηκα μεγάλη επιφανεια εργασίας και ξανασύνδεσα την οθόνη. Το αποτέλεσμα : ΜΗΔΕΝ. Μαύρη οθόνη, δεν αναγνωρίζεται από τα windows (την αναφέρει απλά σαν οθόνη και δεν υποστηρίζει τις προβλεπόμενες αναλύσεις), παρότι όταν κουνάω το ποντίκι προς την επέκταση αυτό δείχνει να πηγαίνει εκτός οθόνης. Δοκίμασα την τηλεόραση αλλά δυστυχώς και εκεί τίποτα. Μόλις βγάλω το hdmi καλώδιο παίρνω μήνυμα "check signal caple". Μόλις το ξανασυνδέσω το λαμπάκι γίνεται πορτοκαλί και εμφανίζει το μ΄ήνυμα "hdmi power saving mode".Αν σύρω ένα εικονίδιο ή ένα παράθυρο αριστερά όπως έχω δηλώσει την εξωτερική οθόνη αυτό εξαφανίζεται που σημαίνει ότι υπάρχει εκτεταμένη επιφάνεια εργασίας αλλά δεν τη βλέπω. Απεγκατέστησα τους οδηγούς και για τις 2 κάρτες γραφικών ΑΠΟΤΥΧΙΑ Δεκάδες επανεκκινήσεις με διάφορους συνδυασμούς ΑΠΟΤΥΧΙΑ Δοκιμή με καλώδιο VGA αντί HDMI ΑΠΟΤΥΧΙΑ Σταμάτησε το μυαλό μου :cry: help me please :cry:
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πατα fn και τα πανω τα πληκτρα π.χ. f1...
darvinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πατα fn και τα πανω τα πληκτρα π.χ. f1... έχω δοκιμάσει τα πάντα από αυτά
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μηπως η τηλεοραση εχει το προβλημα..το εχεις ρυθμισει κανονικα....?
darvinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μηπως η τηλεοραση εχει το προβλημα..το εχεις ρυθμισει κανονικα....? Τηλεόραση και οθόνη είναι μια χαρά δοκιμασμένα με άλλο φορητό
PCharon Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν έχει τίποτα, απλά δεν την έκανε detect ο driver μάλλον. Εγκατέστησε τους original drivers για τη κάρτα γραφικών (αυτούς που ήρθαν με το laptop). Αφού έχεις ΑΤΙ θα χρησιμοποιήσεις το Catalyst για να κάνεις ρυθμίσεις στις οθόνες. Έχει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να βρει τις οθόνες σου και να τις κάνει ακριβώς όπως θες.
darvinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δεν έχει τίποτα, απλά δεν την έκανε detect ο driver μάλλον. Εγκατέστησε τους original drivers για τη κάρτα γραφικών (αυτούς που ήρθαν με το laptop). Αφού έχεις ΑΤΙ θα χρησιμοποιήσεις το Catalyst για να κάνεις ρυθμίσεις στις οθόνες. Έχει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις για να βρει τις οθόνες σου και να τις κάνει ακριβώς όπως θες. Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά. Εγκατέστησα τους οδηγούς της μάνας του αλλά την οθόνη και την τηλεόρααηβτος βλέπει απλά σαν "οθόνη" ενώ μέχρι χθες όποια σύνδεα αυτόματα την αναγνώριζε Με το μοντέλλο της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.