Προς το περιεχόμενο

προβλημα σε Nokia C6 01 μετα απο update

actorgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με το Nokia software updater εγινε αναβαθμιση στο νεωτερο λογισμικο Symbian Anna (version 022.014).Αποτελεσμα χαθηκαν τα ελληνικα απο το μενου επιλογης γλωσσας...αρα δεν μπορω να γραψω ελληνικα.Ιδεες;

Δημοσ.

Από όσο ξέρω, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.

Το κινητό σου ήταν παραεισαγωγής, δηλαδή ή το αγόρασες από έξω ή το ελληνικό μαγαζί από όπου το αγόρασες το έκανε εισαγωγή από έξω. Η μία λύση είναι να το πας σε ένα nokia care και να σου περάσουν την ελληνική γλώσσα, κόστος €15 νομίζω. Η άλλη λύση είναι να του φλασάρεις firmware ελληνικό με το πρόγραμμα phoenix, μία ελαφρά πολύπλοκη διαδικασία, που όμως δεν είναι ακατόρθωτη. Κατόπιν θα περιμένεις για την ελληνική Anna, που θα βγει σε κανα δυό βδομάδες το πολύ.

Γενικά σε κινητό παραεισαγωγής πρέπει να κάνεις τις αναβαθμίσεις firmware μέσω wifi από την συσκευή, όχι με το ovi suite και με καλώδιο, για να μην χάνεις την γλώσσα. Αλλά ας μας πει και κάποιος άλλος πιο σίγουρα.

Δημοσ.

Κινητο απο Saturn επισημα εργοστασιακο με εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας.Αναβαθμιση με usb καλωδιο απο Nokia software updater.Ευχομαι τα nokia care να δωσουν λυση χωρις φλασαρισμα firmware, ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Περίεργο, η Anna πάντως δεν έχει βγει ακόμη επίσημα για τα ελληνικά κινητά. Και εγώ πριζώνω σχεδόν κάθε μέρα το C7 μου μήπως και βγήκε η αναβάθμιση, αλλά τίποτα ακόμη, το updater μου λέει no updates available. Τί product code έχει το δικό σου;

Δημοσ.

Nokia C6-01 RM718

product code Hungary black (059C386) και συμφωνα με αυτο εγινε η αναβαθμιση με το πακετο γλωσσων ...η συνεχεια προσπαθησα να κανω <κατι> με phoenix ανεπιτυχως και παει το κινητακι κατεστραφη επιστροφη στο διαχρονικο 5140i

Το παρεδωσα σε Care point Nokia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nokia C6-01 RM718

product code Hungary black (059C386) και συμφωνα με αυτο εγινε η αναβαθμιση με το πακετο γλωσσων ...η συνεχεια προσπαθησα να κανω <κατι> με phoenix ανεπιτυχως και παει το κινητακι κατεστραφη επιστροφη στο διαχρονικο 5140i

Το παρεδωσα σε Care point Nokia

Μπορείς να μας πεις τι έγινε, γιατι και εγώ εχω πρόβλημα με την Ελληνική γλώσσα.

Το "Care" point Nokia μου ζητά 16€ για το προφανές δηλ να μπορώ να επιλέξω ΟΤΙ γλώσσα θέλω για το κινητό μου.

Τετοια γυφτιά δεν την περίμενα από μια εταιρία που σου δίνει δωρεάν χαρτες από όλο τον κόσμο...

Τι να πει κανεις... και μετά τους φταίει η Apple και η Google...

Δημοσ.

Από την στιγμή που η αγορά είναι ελευθερη, είναι δυνατόν μια εταιρία να περιορίζει την γλώσσα του κινητού;

Στο adroid μπορείς να αλλάξεις ευκολα, την γλώσσα στα menu του κινητού ή του πληκτρολογίου;

Δημοσ.

Από την στιγμή που η αγορά είναι ελευθερη, είναι δυνατόν μια εταιρία να περιορίζει την γλώσσα του κινητού;

Στο adroid μπορείς να αλλάξεις ευκολα, την γλώσσα στα menu του κινητού ή του πληκτρολογίου;

Oh yes! :)

Στο Android τα πάντα γίνονται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...