santana99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε santana πολύ μπερδεμένα τα έχεις στο μυαλό σου. Τη μία ζητάς χωρίς ενισχυτή, την άλλη ζητάς ενισχυτή σταθερής έντασης (κάτι σαν Τάξη Α δηλαδή, ο Navu ξέρει καλύτερα..) Τα παλιά από το πούντο είναι; Κοίτα πρώτιστος αναφέρομαι σε πατέντα με πυκνωτές.....αν δεν γίνεται λοιπόν το πάω χρησιμοποιόντας κάποιον ενισχυτή (είτε φτιάχνοντας κάποιον) είτε αυτό που λέει ο από κάτω. Ο Navu? Όχι η όλη δουλειά δεν είναι για μένα...ο μεσολαβών είμαι εγώ! χαχα Μπορει να παρει καμια μουφα ηχειακια να βουτηξει τον ενισχυτη. καλή ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ferongr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω κουφαθει/τυφλωθει με αυτα που διαβαζω. Τι πυκνωτακια και fan και μαλακιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ μόλις συνειδητοποίησα πως το 99% του φορουμ είναι ηλεκτρονικοί και δεν μπορούν να ακούνε μαλακίες ανθρώπους που δεν το χουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ μόλις συνειδητοποίησα πως το 99% του φορουμ είναι ηλεκτρονικοί και δεν μπορούν να ακούνε μαλακίες ανθρώπους που δεν το χουν! δε ξερω για τους αλλους,εγω ειμαι παντως αυτο που λες το πυκνωτακι το βαζουν στα ηχεια για να κοψουν συχνοτητες εσυ εννοεις μαλλον αντισταση,για να μειωνουν τη ταση και να περιοριζουν τις στροφες. ο ενισχυτης για να δουλεψει θελει τροφοδοσια.κατι που με μια αντισταση η ενα πυκνωτη δεν εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IMAndreas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά έκανα αυτό που είπε ο ΠάρηςΓ, ευχαριστώ btw... το θέμα μου τώρα είναι να τα καμπινώσω κάπως...ιδέες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πήγαινε σε ένα ξυλουργό να σου φτιάξει με 16άρι mdf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρουμε πόσο περίπου πάει; Και αν πήγαινα σε 10άρι θα έχω πρόβλημα; (αν βγαίνει σε 10άρι) Στο εντωμεταξύ στα μισά μου θέματα ξεχνάω να κάνω αποσύνδεση με το προφιλ του συγκατοίκου μου και απαντάω από αυτόν έλεος...χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Ανάλογα το μέγεθος(τετραγωνικό) πάει. http://www.gilas-shop.gr/biomixanika/mdf/mdf_plain.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν μιλάμε για ένα κουτί 20χ30χ10 με 2 ηχεία μέσα, το 10αρι καλό δεν ακούγεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.