Προς το περιεχόμενο

PS3 Wireless πρόβλημα σήματος

L-Griever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry και πάλι..

Ποιο να επιλέξω από εδώ γιατί δεν ξέρω ποιο είναι..

Link

Επίσης αυτό που είπε ένα παιδί για το powerline κάνει και αυτό;

Link

δεν εχει στο site του plaisio

εσυ καλυτερα μην δοκιμαζεις το powerline

γιατι δεν περνεις αυτο που σου εδιξα απο το e-shop?

Δημοσ.

Ok τότε αύριο θα πάω να ρωτήσω στο πλαίσιο μήπως και έχει..Αν δεν έχει θα κάνω αυτό που πρότεινες από το eshop..Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου..Ελπίζω να δουλέψει :(

Δημοσ.

Ok πήγα στο πλαίσιο και ρώτησα για repeater και μου είπε ότι αυτό λειτουργεί σαν AP Client Mode, AP Mode και Repeater Mode. Εγώ θέλω το repeater mode για το ps3 αν και λέει στο κουτί σαν παράγειγμα το AP Client Mode για κονσόλες.Aυτό που μου είπε και αγόρασα είναι TP-LINK 150Mbps Wireless Lite N Access Point.Διάβασα το βιβλίο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως να το κάνω σε repeater mode.Λέει να βάλω το IP στην αναζήτηση αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα για ρυθμίσεις και τέτοια please help!!! :( Χρησιμοποιώ Win 7 Ultimate 64bit και λέει ότι είναι compatible with win7

Βοήθεια και ευχαριστώ...:/

Δημοσ.

Ok πήγα στο πλαίσιο και ρώτησα για repeater και μου είπε ότι αυτό λειτουργεί σαν AP Client Mode, AP Mode και Repeater Mode. Εγώ θέλω το repeater mode για το ps3 αν και λέει στο κουτί σαν παράγειγμα το AP Client Mode για κονσόλες.Aυτό που μου είπε και αγόρασα είναι TP-LINK 150Mbps Wireless Lite N Access Point.Διάβασα το βιβλίο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως να το κάνω σε repeater mode.Λέει να βάλω το IP στην αναζήτηση αλλά δεν μου εμφανίζει τίποτα για ρυθμίσεις και τέτοια please help!!! :( Χρησιμοποιώ Win 7 Ultimate 64bit και λέει ότι είναι compatible with win7

Βοήθεια και ευχαριστώ...:/

συγουρα δουλεει και ως reapeater Mονο ?

γιατι αλλο το acces point αλλο το repeater.

Καταρχας πρεπει να το συνδεσεις σε ενα pc[ κατα προτιμηση] με ethernet .Σεταρεται κανονικα οπως τα μοντεμ.Ανοιγεις εναν browser γραφεις εκεινη την ip που ειπες και το ριθμιζεις.

Δημοσ.

Έτσι μου είπε.

Αυτό που πήρα είναι: ΤP-Link

Έκανα αυτό που είπες αλλά τίποτα :(

οκ απο οτι γραφει στο site λειτουργει και ως ρεπεατερ.Τι ακριβως κανει/?Την ip για το interface την γραφη και απο κατω απο το repeater προφανως.Αλλα δεν νομιζω πως μπορω να βοηθησω περετερο καλυτερα να κοιταξεις το ενχειριδιο του κατασκευαστη.

Δημοσ.

Ok δεν πειράζει ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου και όσον αφορά το εγχειρίδιο λέει να μπω στο ιντερνετ και να βάλω το ip και να βάλω κωδικό και username αλλά δεν μου το εμφανίζει αυτό και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει αλλά τέλος πάντων.. :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...