Προς το περιεχόμενο

PS3 Wireless πρόβλημα σήματος

L-Griever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..Πως μπορώ να ενισχύσω το σήμα του ps3 ώστε να μπορώ να παίζω κτλ;Το router βρίσκεται λίγο μακριά μέσα από πολλούς τοίχους στον ίδιο όροφο.Το PS3 βρίσκετε στο καθιστικό του σπιτού ενώ το router στο ιατρείο..Τι πρέπει να κάνω;Έχω κουραστεί να συνεχίζω να ψάχνω μέρος όπου μπορεί να πιάνει σήμα..

Βοήθεια παιδιά..

Ευχαριστώ εκ προτέρων...

Δεν ξέρω αν είναι στη σωστή κατηγορία και ζητώ συγνώμη αν είναι λάθος..

Δημοσ.

Καλησπέρα και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι..Πως μπορώ να ενισχύσω το σήμα του ps3 ώστε να μπορώ να παίζω κτλ;Το router βρίσκεται λίγο μακριά μέσα από πολλούς τοίχους στον ίδιο όροφο.Το PS3 βρίσκετε στο καθιστικό του σπιτού ενώ το router στο ιατρείο..Τι πρέπει να κάνω;Έχω κουραστεί να συνεχίζω να ψάχνω μέρος όπου μπορεί να πιάνει σήμα..

Βοήθεια παιδιά..

Ευχαριστώ εκ προτέρων...

Δεν ξέρω αν είναι στη σωστή κατηγορία και ζητώ συγνώμη αν είναι λάθος..

καταρχας ακομα και να εχει σημα 3% ξερογω προφανως θα σου το εδιχνε στο ps3.

ποσο σημα σου διχνει?δεν διχνει καν το ασυρματο δικτυο?

Δημοσ.

Το PS3 βρίσκετε στο καθιστικό του σπιτού ενώ το router στο ιατρείο.

Για πες και τετραγωνικά να κάνω μια κάτοψη.

Καλώδιο δε παίζει να μπορείς να τραβήξεις;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Βασικά δεν ξέρω πόσα τετραγωνικά ακριβώς αλλά θα δοκιμάσω..Στο σπίτι μας ένα ηλεκτρολόγος μας έκανε κάτι αλλά δεν τα τοποθέτησε σωστά ώστε να μπορούμε να βάλουμε καλώδια..Υπάρχει κανένα δρομολογητή ή κάτι συσκευή που μπορεί να πάρει το σήμα του router και να το μεταδώσει ακόμα πιο μακριά;

Δημοσ.

Τίποτα συγνώμη φίλε.Ευχαριστώ αλλά θα δουλέψει και στο PS3;Σαν σήμα μου εμφανίζει στο PS3 50 μεταξύ 53-55 %

ενοητε,γιατι να μην δουλεψει?

αμα ειναι τοσο,μην περνεις τπτ.

δοκιμασες να παιξεις online και σε πεταγε?

Δημοσ.

Βασικά δοκίμασα να παίζω αλλά όλο κάνει error occured ή playstation network disconnected και κάνει κάμποσα λεπτά για να συνδεθεί ξανά.Ακόμα με το παραμικρό να περάσει κάποιος στο PS3 ενώ είναι συνδεμένο κόβει και κάνει αποσύνδεση τι να κάνω; :(

Δημοσ.

Βασικά δοκίμασα να παίζω αλλά όλο κάνει error occured ή playstation network disconnected και κάνει κάμποσα λεπτά για να συνδεθεί ξανά.Ακόμα με το παραμικρό να περάσει κάποιος στο PS3 ενώ είναι συνδεμένο κόβει και κάνει αποσύνδεση τι να κάνω; :(

το error ειναι επειδη δεν πιανει το wifi η ειναι αποσυγχρονισμος του μοντεμ?απο τι αριθμους ξεκιναει το ερορ?

αν γινεται βαλε καλωδιο ,αλιως παρε το repeater

Δημοσ.

Νομίζω ξενινάει:

8013030F - Access Point not detected

807101FF - An error occurred during communication with the server. This is a DNS

error This is a DNS error

80710B23 - PS3 Network is Down or PS3 Network is too busy to respond

Αυτά μου εμφανίζει συνεχώς..Καλώδιο δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν έχουμε είσοδο για router.Επίσης repeater δεν ξέρω που μπορώ να αγοράσω γιατί είμαι από Αλεξάνδρεια Ημαθίας..:(

Δημοσ.

Νομίζω ξενινάει:

8013030F - Access Point not detected

807101FF - An error occurred during communication with the server. This is a DNS

error This is a DNS error

80710B23 - PS3 Network is Down or PS3 Network is too busy to respond

Αυτά μου εμφανίζει συνεχώς..Καλώδιο δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν έχουμε είσοδο για router.Επίσης repeater δεν ξέρω που μπορώ να αγοράσω γιατί είμαι από Αλεξάνδρεια Ημαθίας.. :(

παρε το repeater

ahaaa

Παρε αυτο που σου εδηξα απο το e-shop θα σου κοστισει κατι παραπανω με τα μεταφορικα ,αλλα μαλλων δεν υπαρχει αλλη λυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...