BGrifindor Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα μια βοήθεια όσο πιο γρήγορα γίνεται παρακαλώ... Έχω φτοιάξει ενα πρόγραμμα java και έχω κάνει extends την βιβλιοθήκη JApplet ( έχω φτοιάξει το πρόγραμμα σε eclipse έχω προσθέσει main και όταν πάω να το τρέξω μέσα απο το eclipse μου δείνει την επιλογή του applet ) Τώρα ποιες είναι οι κινήσεις για να μπορέσω να το δω να τρέχει στον web server που έχω στήσει? Ελπίζω να είναι κατανοητό αυτο που θέλω... Σας ευχαριστώ εκ τον προταιρων
anakiou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Οι applets δεν τρέχουν στον server. Ενσωματώνονται στην σελίδα και φορτώνονται τρέχουν στον client. Για το πως ενσωματώνεις applets σε html δες εδώ: How to Add Java™ Applets to Your Site Applets and HTML
BGrifindor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δεν μπόρεσα να βρώ άκρη για το πως θα εισάγω το applet μέσα στο html αρχείο μου. Έχω φτοιάξει ένα πρόγραμμα με την χρήση της βιβλιοθήκης JApplet όλα αυτα σε eclipse τώρα για να μπορέσω να χρρησιμοποιήσω το applet αυτό τι πρέπει να κάνω. Μπορεί κάποιος να μου δώσε ιτα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω? Η δοκιμή που έκανα ήτα να πάρω το MyApplet.class αρχείο και να το καλέσω μέσα στο html έγραφο και αυτο που βγάζει είναι: load: class gr.examples.java.Dendrogram.class not found. java.lang.ClassNotFoundException: gr.examples.java.Dendrogram.class at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.findClass(Applet2ClassLoader.java:252) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass0(Plugin2ClassLoader.java:250) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Plugin2ClassLoader.java:180) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Plugin2ClassLoader.java:161) at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247) at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadCode(Plugin2ClassLoader.java:687) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Plugin2Manager.java:3046) at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionRunnable.run(Plugin2Manager.java:1498) at java.lang.Thread.run(Thread.java:680) Exception: java.lang.ClassNotFoundException: gr.examples.java.Dendrogram.class Μέσα στο applet μου καλώ βιβλιοθήκες mysql και χρησιμοποιώ την βιβλιοθήκη γραφηκών Jung Αν μπορεί να με βοηθήσει κανεις
adamco Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Για να λειτουργήσει ένα απλό Java applet που είχα φτιάξει πριν 10 χρόνια έβαλα αυτές τις γραμμές μέσα στο HTML μετά το </HEAD>: <applet code="Blink.class" width=1200 height=30> <param name=lbl value=" 24 ώρες Online!!!! Επικοινωνήστε μαζί μας!!!!"> <param name=speed value="4"> </applet> Το δικό σου applet φαίνεται πολύπλοκο... Τώρα δεν λειτούργησε στο Firefox. Μου έδωσε το error: Additional plugins are required to display all the media on this page.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.