Liverpool89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μπα δεν νομιζω..μονο με μυτοτζιμπιδο πολυ μακρυ...Ρωτα κανενα γειτονα αμα εχει....αυριο ομως σημερα ειναι αργα...Μην το χαλασεις κιολας...
Antwni Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το επιασα με ενα μακρυ ψαλιδι και κατι εγινε...πρεπει να ανεβηκε λιγο η βιδα, παω να ξαναδοκιμασω και σας λεω μετα... Το φαντάστηκα,και ειναι ακατάλληλη ωρα να πας σε κανα γειτονα να δανειστης μυτοτσιμπιδο. Λοιπον κανε μια προσπαθεια μπας και πιασει ,ξαναβιδωσε την βιδα καλά,και οταν αρχιζεις και ξεβιδωνεις θα πατάς το πλαισιο του λαπτοπ εκει κοντα στην βιδα προς τα κατω,με το ενα χερι θα ξεβιδωνεις και με το αλλο θα πατάς το λαπτοπ,ουτως ωστε μπας και με το πατημα μπορεσει και κοντραρη το δαχτυλιδι και βγει η βιδα. Το εκανα αυτο πρωτο πρωτο αλλα τιποτα... και με το ψαλιδι δεν εγινε τιποτα...ενω το επιασα ξεβιδωνα μετα τη βιδα αλλα σαν να γυρνουσε παλι δεν ξερω... Ετσι μου ερχεται να παρω καμια σεγα που κοβουν τους σωληνες και να αρχισω να κοβω τη βιδα!!! (Αλλα δεν το κανω )
weather1967 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 το επιασα με ενα μακρυ ψαλιδι και κατι εγινε...πρεπει να ανεβηκε λιγο η βιδα, παω να ξαναδοκιμασω και σας λεω μετα... Προσεχε με το ψαλιδι μην σου φυγει και κανεις ζημιά σε κανα εξαρτημα η σε καμμια χαλκολουριδα του pcb (πλακέτα)
Antwni Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πηγα να προσπαθησω αυτο που λες weather αλλα τωρα δεν βιδωνει...ελεος Προσεχε με το ψαλιδι μην σου φυγει και κανεις ζημιά σε κανα εξαρτημα η σε καμμια χαλκολουριδα του pcb (πλακέτα) Οχι δεν μου εφυγε ευτυχως!!!
weather1967 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πηγα να προσπαθησω αυτο που λες weather αλλα τωρα δεν βιδωνει...ελεος Οχι δεν μου εφυγε ευτυχως!!! Αστο οπως ειναι αποψε γιατι αν δεν εχεις το καταλληλο εργαλειο δεν θα κανεις δουλεια,και θα πεδευτεις τσαμπα,και αυριο βρες ενα μυτοτσιμπιδο δανεικο,εχει φρακαρει το δαχτυλιδι στην βιδα. Φιλε weather1967' πιασε κοκκινο ... Φίλε Liverpool89 έτσι ειναι τα εργαλεία λένε κάνουν τον μάστορα,και δουλεια δεν γινεται και ζημια μπορει να γινει.
Antwni Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γιατι εγινε μπλε η βιδα?? Link Καλα θα δω τι θα κανω αυριο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.