pantsos13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά.Ήταν ένας γνωστός μου Αμερική και μου έφερε ένα Kenwood ραδιο και δεν ξέρω πως να το συνδέσω. Απο την μία έχω το κλασικό του Corsa και απο την άλλη μεριά τα χύμα καλώδια του Kenwood Τι κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 χωρις φισα?πω απαραδεκτο.πρεπει να παρεις μια φισα και να κολλησεις τα καλωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantsos13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Λίγο πιο συγκεκριμένα αν μπορείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 πρεπει να παρεις το θηλυκο βυσμα και να βαλεις εκει τα καλωδια και να το συνδεσεις με το βυσμα του αυτοκινητου. καλυτερα ρωτα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Proaskos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Για να μην κανεις συνδεσεις και κολλησεις μονος σου χρειαζεσαι κατι τετοιο Kenwood to ISO Car Audio Connector σε καταστηματα με ηχοσυστηματα αυτοκινητου θα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantsos13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Α πολύ καλό αυτό.Δηλαδή δεν χρησιμοποιώ το δικό του της Kenwood που έχει μέσα στην συσκευασία και βάζω αυτό και το κουμπώνω κατευθείαν στο corsa? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 ακριβως.. μια ISO φισα και καθαρισες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.