Innersense Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Στο Praktiker στης Πειραιώς έπεσα πάνω στα εξής: Telefunken TFM-3000 στα 89,90Ε - Ενδεικτικές τιμές Skroutz Ενδεικτικά χαρακτηριστικά: Το νέο mini ηχοσύστημα της Telefunken με 2.1 σύστημα ηχείων ήρθε για να σας συναρπάσει! Απολαύστε μέσω της ενσωματωμένης έγχρωμης οθόνης 7’’ με HDMI έξοδο, την αγαπημένη σας ταινία ή ακούστε μουσική τοποθετώντας απλά το DVD που επιθυμείτε ή το USB stick σας. Σας δίνει ακόμα την δυνατότητα τοποθέτησης SD καρτών για ατελείωτες ώρες προβολής ή ακρόασης. Όλα αυτά σε μοναδικό design με την γνωστή ποιότητα της Telefunken. Slot in Loader, DVD/CD Αναπαραγωγή: DVD/SVCD/VCD/CD/MP3/WMA/DVD±R/DVD±RW/CD-R/ CD-RW/HDCD/Kadak Picture CD. DivX/MPEG4: DivX3.11/ DivX 4/DivX 5 later,Xvid etc Support TV sys: PAL/NTSC/AUTO TV system support, 16:9/4:3 TV mode support Screen Display: LCD Display Video Connector: CVBS output, S-Video output, Y/Pb/Pc&Y/Cb/Cr output, VGA connector Tuner: AM/FM selection Active 2.1speakers: 2×15watt(RMS)+30watt subwoofer Special connectors: 1*USB jack, Card reader: MS/SD/MMC cards, 1*HDMI port Μου γυάλισε αμέσως στο μάτι γιατί ήθελα ένα ηχοσύστημα για το υπνοδωμάτιο και όταν μπήκα επιτόπου να τσεκάρω σκρουτζ μέσω του κινητού μου έκανε εντύπωση η μεγάλη διαφορά τιμής, μιας και όντως είναι σχετικά ποιοτικό για τα δεδομένα της ultra low κατηγορίας. Το τσίμπησα και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος και από τις ηχητικές του ικανότητες αλλά και από τις δυνατότητες του στην αναπαραγωγή αρχείων (Divx κλπ -δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αν διαβάζει εξωτερικούς υπότιτλους αν και δεν νομίζω) πάντως η οθόνη του είναι μετριότατης ποιότητας και σίγουρα δεν είναι από τα δυνατά του σημεία. Υπήρχε επίσης και το παρακάτω: Telefunken TF-725 στα 69,90Ε Ενδεικτικές τιμές Skroutz Το οποίο έχει δέκτη τηλεόρασης αλλά το ηχητικό κομμάτι είναι προφανώς υποβαθμισμένο. Μου έκαναν τρομερή εντύπωση οι χρηματικές διαφορές από γνωστά καταστήματα όπως το getitnow και το eshop τα οποία υποτίθεται ότι έχουν ανταγωνιστικές προς την αγορά τιμές. Μεγάλο fail, έλεος ξυπνήστε!
xpapias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πολύ καλή προσφορά ειδικά αν συγκρίνει κανείς με τον ανταγωνισμό. To praktiker είχε πάντα τιμές κόστους στη συγκεκριμένη μάρκα. Απ όσο θυμάμαι πρέπει να είναι παραεισαγωγή.
manosfp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Προσφορά στην προσφορά!!!!! Μόλις τσιμπησα το tfm 3000 απο Praktiker Ηρακλείου στα 69.90!!!! Χτυπήστε το ή περιμένετε λίγο ακόμα να το δώσουν τσάμπα!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk
giorginho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Support TV sys: PAL/NTSC/AUTO TV system support, 16:9/4:3 TV mode supportΔεν πιστευω να εχει και δεκτη τηλεορασης, ε;
sakis.kom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εισόδους έχει? AV ? VGA ? HDMI ? Και πόσο ύψος έχουν τα ηχεία (μαζί με την βάση τους) ?
manosfp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα σου απαντήσω το μεσημέρι. Sent from my iPhone using Tapatalk
manosfp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ζητώ συγγνώμη που δεν τήρησα την υπόσχεση μου αλλα μου έτυχε κάτι επείγον.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.