Προς το περιεχόμενο

παιδια, εχω wireless router και θελω να βαλω κωδικο για να μη μου κλεβουν ταχυτητα ...

george-7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες !! θα ηθελα τη βοηθεια σας ! θελω να βαλω κωδικο ωστε να μη μου κλεβουν ταχυτητα ξεμπαρκοι ! μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω ? κατι μου ειπαν με τα ip κλπ...το δοκιμασα αλλα τζιφος...εχω ενα ρουτερ μαρκας ZyXel P600 series...

Δημοσ.

στο σπιτι που μενω, ειμαστε 3 ατομα που μοιραζομαστε την ταχυτητα...και ηδη ειναι λιγο πιο χαμηλη, επειδη καποιος μας κλεβει συνδεση...αρα, η πασα βοηθεια για να βαλω τον κωδικο θα ειναι πολυτιμη !! ευχαριστω !

• Moderators
Δημοσ.

Υποθετω πως δεν εχεις το manual του router.Δεν ξερω σε ποια ip "ακουνε" τα Zyxel, αλλα ενα ipconfig /all σε cmd,θα σου δειξει ποια ειναι η ip στην οποια θα μπορεις να συνδεθεις στη συνεχεια μεσω του browser σου.

Τα user guides της zyxel

Δημοσ.

Οταν κλειδωνεις το δικτυο σου η μεγιστη ταχυτητα πεφτει.

ειναι απειροελαχιστη η διαφορα εως μηδαμινη.

στο σπιτι που μενω, ειμαστε 3 ατομα που μοιραζομαστε την ταχυτητα...και ηδη ειναι λιγο πιο χαμηλη, επειδη καποιος μας κλεβει συνδεση...αρα, η πασα βοηθεια για να βαλω τον κωδικο θα ειναι πολυτιμη !! ευχαριστω !

192.168.1.1 ειναι το zyxel .username admin password 1234 μετα πρεπει να εχει καρτελλα αριστερα lan και μετα κατι για wireless.οταν μπεις 192.168.1.254 μην τρεξεις wizard αλλα βαλε να σε πηγαινει στο advance παντα.

Υποθετω πως δεν εχεις το manual του router.Δεν ξερω σε ποια ip "ακουνε" τα Zyxel, αλλα ενα ipconfig /all σε cmd,θα σου δειξει ποια ειναι η ip στην οποια θα μπορεις να συνδεθεις στη συνεχεια μεσω του browser σου.

Τα user guides της zyxel

192.168.1.1 ολα τα zyxel.

λογικα εχει το 660hw.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...