Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή Εταιρίας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα απο πολυ σκεψη μαλλον θα παρω netgear. ελπίζω να δω διαφορά . όχι στην ταχύτητα αλλά στα προβλήματα με τις αποσυνδέσεις . ευχαριστώ πάντως

μην γραφεις την λεξη αποσυνδεσεις γιατι θα νομιζουν οτι εχεις θεμα με αποσυνδεσεις και οχι με μεγαλα pings Που σου κανουν απλα αποσυνδεση αποτο παιχνιδι

ποιο πολύ με ενδιαφέρει να μην κάνει το ίδιο στα παιχνίδια (connection error και παπαριες). για ταχύτητα δεν με πολυνοιαζει . ελπίζω να μην κάνει τα ίδια αλλιώς θα κλαίω τα λεφτά μου .

έχω και αρκετούς φίλους με παράπονα από την hol . όλοι πήγαν οτε. αυτό μου αρκούσε για να αλλάξω εταιρεία . δεν πάω οτε λόγω χρημάτων .

ο οτε εχει πολυ καλυτερα Ping και νομιζω παιζει και σε fast αμα το ζητησεις.αλλα η τιμη ειναι πολυ πιο ακριβη.

έβαλα το netfaster iad . το παλιό δηλαδή . όλα δουλεύουν ρολόι . χαλασμένο ρουτερ μου δώσανε θέλω να το πάρω και να το πετάξω στα μουντρα τους

γενικα με αυτα τα ρουτερ τα δωρεαν μην περιμενεις πολλα.μπορει να πετυχες σε χαλασμενο μπορει απλα να μην αντεχει την μεγαλη κινηση χιλια δυο μπορει.μπορει με κανα αλλο firmware να επαιζε.εμπαινες wireless?Μηπως ετρωγε κανα σκαλωμα το wireless και ανεβαινε το Ping και σε πετουσε εξω?ειχες δοκιμασει με καλωδιο?

αν πραγματι ουτε με καλωδιο παιζει μπορεις να ζητησεις να στο αλλαξουν.βεβαια αντε να τους αποδειξεις οτι ο γαιδαρος δεν πεταει γιατι θα σου πουν οτι φταινε 100 αλλα πραγματα και θα πρεπει να τους πεις οτι τα εχεις δοκιμασει ολα.παντως παρε κανα αλλο ρουτερ γιατι και τα 2 σαπιδια ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...