nikosspeed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Και για μια ακόμη φορά χρειάζομαι την βοήθειά σας . Επειδή δεν την παλεύω άλλο με την hol τελικά αποφάσισα να αλλάξω εταιρία . Τα προβλήματα μου τα έχω γράψει σε άλλο θέμα και δεν βρήκα λύση . Θέλω να αλλάξω εταιρία για λόγους ίντερνετ. Είμαι gamer και το ποιο βασικό για μένα είναι να έχω καλό internet . Θέλω να μου πείτε ποια εταιρία είναι ποιο αξιόπιστη σε θέματα ίντερνετ . Δηλαδή να δίνει καλά ρουτερ και όχι όπως την χολ πλαστικουρα με λαμπάκια . Και να έχει καλό ping όχι όπως την χολ που παίζεις online σε slowmotion . Ξέρω ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα και το αξιόπιστο δεν το βρίσκεις εύκολα άλλα και το λίγο εξιοπιστο θα με βοηθήσει . Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δυστηχώς όπως ισως θα έχεις διαβάσει και σε αλλα forums κανεις δεν μπορεί να σου πει με σιγουριά πια εταιρία θα έχει καλύτερο internet καλύτερο ms κτλπ για τα games που θέλεις αλλα και γενικότερα για την σύνδεση σου. Στο λέω αυτό γιατι ολα τα παραπάνω εξαρτώνται απο τον χάλκό της γραμμής σου που χρησιμοποιείς , πόσο μακριά εισαι απο το dslam , αν ειναι πιταρισμένο το συγκεκριμένο dslam οπότε ολοι θα σέρνονται και επίσης σε τι κατάσταση ειναι τα καλώδια στην πολικατοικία σου κτλπ. Φυσικά παίζει ρόλο και το router αλλα οχι πάντα τον κυριότερο λόγο για την σύνδεση σου. Πες μας αναλυτικά λίγο το πρόβλημα ακριβώς που έχεις στα παιχνίδια και γενικότερα με την σύνδεση σου. Επίσης και μερικά στατιστοικά να δούμε την γραμμή σου μεσα απο το status του router θα βοηθούσε αφάνταστα.
kostas^^ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ο πιο εμπιστος θεωρητικα ειναι ο οτε κ με τα καλυτερα ping...τωρα απο ρουτερ οτι σου τυχει.....
aslanG7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εγω παντος με οτε δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα.Παιζω μονο οnline και δω στο forum μου ειπαν να προτιμησω οτε
nikosspeed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 προβλήματα έχω στο online. μου κάνει connection error σε πολλά παιχνίδια . όπως [(ps3)gta iv ,uncharted 2 , killzone 3 ] και τα ίδια στο pc . οι ταχύτητες ανεβοκατεβαίνουν. πριν ένα χρόνο είχα 12 με 13 mbps μετά έπεφτε στα 10 μετά στα 5-6 μετά πάλι 7-8 και τώρα είναι στα 6 . το πινκ μου έχει τύχει να μου δείξει 250ms . τώρα είναι στα 30ms. σε κανένα κινητό δεν παίζει το youtube στο σπίτι μου (w995 - nokia c5 - w705) ενώ έχουν κανονικά της εφαρμογές για youtube . όταν τα πάω σε άλλα ρουτερ ενός φίλο μου παίζουν όλα κανονικά . μερικές φορές με πετάει το router έξω και το σταθερό και το λαπτοπ . όπως έκανε σήμερα . μήπως φτεει το ρουτερ? έχω το netfaster iad2 . το βλέπω και θέλω να του βάλω ατομική βόμβα μέσα να εξαφανιστεί .αν αλλάξω ρουτερ θα λυθεί τίποτα ? να τα status Status Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type --- Interleave Path Upstream Downstream 657 (Kbps.) 6144 (Kbps.) Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 12.5 dB 14.5 dB Attenuation 20.2 dB 37.7 dB Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator FEC Error 3753 0 CRC Error 3 0 HEC Error 44 0 Statistics Received Cells Transmitted Cells Cell Counter 12852332 1147597
kostas^^ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 με 38 att δυσκολα θα δεις μεγαλες ταχυτητες...αμα θες δοκιμασε και καποιο ρουτερ απο φιλο σου μηπως δεις διαφορα...
nikosspeed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ψάχνω για ρουτερ αλλά δεν βρίσκω να έχει κανένας . μπορειτε να μου προτείνεται κανένα καλό ρουτερ μεχρι 60 ευρω . για οnline gaming , δηλαδή ένα ρουτερ που να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένα ρουτερ .
kostas^^ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 εγω εχω το netgear dgn2200 κ ειμαι υπερευχαριστημενος...λιγο πιο φθηνο κ επισης αρκετα καλο ειναι αυτο...κ τα thomson ειναι πολυ καλα!
nikosspeed Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 σκεφτομαι αυτο απο το stock house αλλα φοβαμαι μπας και εχει κανενα προβλημα
SPANK Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Σταθερή αξία σε αυτα τα χρήματα και αρκετά παρακάτω vigor 2700vg
nikosspeed Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μετα απο πολυ σκεψη μαλλον θα παρω netgear. ελπίζω να δω διαφορά . όχι στην ταχύτητα αλλά στα προβλήματα με τις αποσυνδέσεις . ευχαριστώ πάντως
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 +1 στο vigor και μετα στο Netgear.επισης με 37 atttenuation λιγο δυσκολα.δεν ξερω αν δινουν fast path για καλυτερο Ping αλλα θα σου κανει την γραμμη πιο ασταθης.αν εχεις και αλλα προβληματα φυγε απο Hol να τελειωνεις αν δεν διορθωνουν καποια με αλλο ρουτερ.και καλο ρουτερ και δωρεαν απο isp το ξεχνας.
theomalegan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γενικά εάν ψάξεις λίγο θα βρείς πολλά threads με παράπονα για την hol.
nikosspeed Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ποιο πολύ με ενδιαφέρει να μην κάνει το ίδιο στα παιχνίδια (connection error και παπαριες). για ταχύτητα δεν με πολυνοιαζει . ελπίζω να μην κάνει τα ίδια αλλιώς θα κλαίω τα λεφτά μου . Γενικά εάν ψάξεις λίγο θα βρείς πολλά threads με παράπονα για την hol. έχω και αρκετούς φίλους με παράπονα από την hol . όλοι πήγαν οτε. αυτό μου αρκούσε για να αλλάξω εταιρεία . δεν πάω οτε λόγω χρημάτων .
nikosspeed Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 έβαλα το netfaster iad . το παλιό δηλαδή . όλα δουλεύουν ρολόι . χαλασμένο ρουτερ μου δώσανε θέλω να το πάρω και να το πετάξω στα μουντρα τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.