Προς το περιεχόμενο

προτασεις για erasmus

blackr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχετε να μου προτεινετε καποια καλη χωρα/πολη για ερασμους?

Ηθελα πολυ να παω βουδαπεστη αλλα δυστυχως δεν εχει εστιες.

Επισης θα μου αρεσε και στην πραγα αλλα απο τη δικη μου σχολη

δεν μας δεχονται.. Οπως καταλαβαινετε ψαχνω καπου οικονομικα

που να υπαρχει ζωη και ωραιες γυναικες :D

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εράσμους θα πάς Βαρκελώνη. Τέλεια πόλη, απίστευτες γυναίκες, νορμάλ τιμές.

Βέβαια δεν έχεις πεί τι στυλάκι είσαι για να σου πούμε και πιο συγκεκριμένα. Πχ. άμα είσαι Μεταλλάς τράβα στην Ρουμανία στο Βουκουρέστι να περάσεις τρέλα. Παντού underground μαγαζιά και 2μετρες κοπελάρες.

Τώρα ένας γνωστός μου είχε περάσει τέλεια στην Νορβηγία, εκεί και στην Φιλανδίας θα πάς αν είσαι Black μεταλλάς. Θα γουστάρεις απίστευτα. Μεταλλόχωρα είναι επίσης και η Γερμανία αλλα οι γυναίκες είναι, ο Χρστός και η Παναγία.

Δημοσ.

Να ψαξεις με ποια πανεπιστημια συνεργαζεται το δικο σου, για να ξερεις και τι επιλογες έχεις.

Κι επειτα ριχτες κι εδω.

Δημοσ.

Αμα σε ενδιαφερει και το οικονομικο , καλυτερα να πας σε καμια σκανδιναβικη πολη. Εξαλλου θα γνωρισεις και καμια αλλη κουλτουρα, και αμα ειναι να βγεις εξω απο την χωρα , πηγαινε καπου μακρυα.

Για αυτο το λογο αποκλειω Ισπανια, Ιταλια και Αγγλια.

Δημοσ.

Πλάκα με κάνεις..........................

My thoughts exactly. Βεβαια λογικα παιρνεις μεγαλυτερο επιδομα ερασμους εκει οχι ?

Τεσπα εγω ακυρο το ερασμους θα φυγω εξω για διδακτορικο απευθειας

Δημοσ.

Πλάκα με κάνεις..........................

Ηθελα να πω βορεια χωρα της Ευρωπης αλλα δεν μπορουσα να βρω τον ακριβη ορισμο και διαλεξα Σκανδιναβια.

Εννοουσα σε Πολωνια, Τσεχια , Σλοβενια και τετοιες. Αν βρει και Νορβηγια ή Σουηδια ακομα καλυτερα.

Παντως εκτος απο το οικονομικο ειναι και το θεμα της γλωσσας. Οποια χωρα και να διαλεξεις, πρεπει να δεις αμα εχει και αγγλοφωνο τμημα ή κανε πρωτα και μερικα μαθηματα.

Δημοσ.

Το θέμα είναι πού δέχονται φοιτητές απο τη σχολή σου..

Εγώ πήγα Ολλανδία. Αν δεν σε πειράζει το (πολύ) κρύο.. είναι υπέροχα.

Ωραία θα περάσεις και σε Ισπανία,Ιταλια.. που ο τρόπος ζωής μοιάζει πολύ με τον δικό μας..Και θα περάσεις και πιο εύκολα τα μαθήματα. :P

Δημοσ.

Ηθελα να πω βορεια χωρα της Ευρωπης αλλα δεν μπορουσα να βρω τον ακριβη ορισμο και διαλεξα Σκανδιναβια.

Εννοουσα σε Πολωνια, Τσεχια , Σλοβενια και τετοιες. Αν βρει και Νορβηγια ή Σουηδια ακομα καλυτερα.

Παντως εκτος απο το οικονομικο ειναι και το θεμα της γλωσσας. Οποια χωρα και να διαλεξεις, πρεπει να δεις αμα εχει και αγγλοφωνο τμημα ή κανε πρωτα και μερικα μαθηματα.

Καλά ναι.. Ειδικά η Νορβηγία.. Πάμφθηνη!

Αφού σε λίγο θα τους δανείζει η Ελλάδα.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Οντως για σκανδιναβια μερια δεν συμφερει οικονομικα αν και η επιδοτιση ειναι μεγαλυτερη.

Δεν τιθεται θεμα γλωσσας/συνεργασιας των πανεπιστημιων, μπορω να παω σχεδον οπουδηποτε (εκτος απο πραγα).

Θα το ψαξω και για βουκουρεστι

Δημοσ.

το θέμα είναι γιατί να πας, το μόνο που κερδίζεις είναι κάποια εμπειρία, κάθεσαι 6 μήνες και δεν σου προσφέρει τίποτα στα χαρτιά, κάνεις απλά κάποια μαθήματα για να τα κάνεις...

αμα θες να πας για την εμπειρία τότε οκ, αμα έχεις και λεφτά για εξόδους... σπίτι εισαι οκ, όλα κανονισμένα απο το κράτος...

Δημοσ.

Νορβηγια ξερω απο γνωστους οτι εχουν πολυ καλα τμηματα Πανεπιστημιων οπως και Σουηδια , για αυτο και στα προτεινα, αλλα αμα πας καπου πρεπει να σκεφτεις οτι δεν θα πας για διακοπες αλλα για να μαθεις και κατι και να γνωρισεις μια νεα χωρα.

Δημοσ.

Παπού Νέα Γουινέα είναι φανταστικά,τι να πω.Μου άρεσε που πήγα.Επίσης στον Παναμά ήταν ωραία.Στη Σουαζιλάνδη ομώς ήταν χάλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...