Giorgos09 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Aυτο απο το ebay γιατι δε το περνεις? Και επειδη δεν εχει 3gb η gtx460 τι αλλαζει??Απο αυτες η gtx 460m ειναι η καλυτερη αλλα ειναι λιγο παλια.. ababapanos περιμενε λιγο να σκασουν καποια με ποιο νεες gpu...ειναι κριμα τωρα να δωσεις τοσα λεφτα και να παρεις κατι που θα ειναι πισω σε λιγο... Αναλογη με την εφαρμογη που τρεχεις μπορει να χρειαστεις παραπανω απο 1.5GB. Τα 3gb ειναι παραπλανηση και ψευδης πληροφορηση για να αγορασεις το προιον.
ppnntt13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Tα τεχνικά χαρακτηριστικά ειναι εδώ ... δε νομίζω στο επίσημο site να γράφουνε λάθος ότι έχει 3GB η κάρτα γραφικών
panos9553 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Tα τεχνικά χαρακτηριστικά ειναι εδώ ... δε νομίζω στο επίσημο site να γράφουνε λάθος ότι έχει 3GB η κάρτα γραφικών Μην σε απασχολουν τα gb...δεν προκειται να χρειαστεις πανω απο το 1,5 gb(που και αυτο για την αναλυση που συζηταμε ειναι υπεραρκετο-εδω και το 1gb ειναι μια χαρα)...με λιγα λογια ειναι απλα θεμα marketing και μονο εντυπωσεων...οκ??
raxanas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Η gtx 460m ειναι ηδη ανεπαρκής,εδω η gtx 560Μ χωλαινει σε πολλα παιχνιδια και ειναι 10% καλυτερη.Κοιτα κανενα alienware απο ebay ειχα δει κατι δυνατα R2 ΜΕ Crossfire.Κανενα συγγενη αγγλια εχεις για να παρεις απο την dell?
ababapanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 οχι δεν εχω καποιον απο Αγγλια, και απο ebay θα θελα να το αποφυγω... Δηλαδη απο Ελλαδα και σε ετοιμη λυση ποια ειναι το λαπτοπ με την καλυτερη καρτα γραφικων που μπορω να βρω? για το HP Envy 17-2080EN τι λετε? με την AMD Radeon HD 6850M http://www.multirama.gr/products/product?pid=0588042&catid=010200
raxanas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Η 6770Μ ειναι πιο δυνατη απο αυτο το κονσερβοκουτι.Και απόφευγε ΗΡ όσο μπορείς.http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Laptop-Graphics-Cards.130.0.html Κοιτα εδώ να καταλάβεις ποσο αδύναμες κάρτες βρίσκεις στην Ελλάδα που σε καμία περίπτωση δεν θα αντέξουν πανω απο 1,5 αντε 2 χρονια σε medium ρυθμισεις.Θα μπορουσες να παρεις κανενα alienware απο ebay γιατι στην ελλαδα τα φτιαχνουν απο χρυσαφι.Τα λαπτοπ απο mysn.de ειναι δυνατά,εχω ακούσει οτι ειναι καλή εταιρια αλλα ειναι πολυ ασχημα,σκετα μαυρα αλλα καλυτερο απο οτι κυκλοφορει εδω....
sn0u Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς , οτιδήποτε μπαίνει σε αυτή τη χώρα ακόμα και το λάδι ακριβό είναι στα Super Market , προσωπικά θα σε συμβούλευα αν είχες συγγενή/φίλο από U.S. να σου αγόραζε Alienware με τα δικά σου χαρακτηριστικά και να στο έφερνε Ελλάδα όποτε ερχόταν με το καλό Εγώ το ίδιο είχα κάνει με το Alienware μου σε τιμή απλά ξευτιλισμένη 1.090$ = 750€ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.