Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 υπάρχει κάποιο Datacenter που να πληρώνεις με SMS ή Paysafe Card? κάτι για πλάκα θέλω... δεν με νοιάζουν τα χαρακτηριστικά.. http://papaki.gr δεν μου αρέσει το όνομα, κάνα της πλάκας θα'ναι
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 υπάρχει κάποιο Datacenter που να πληρώνεις με SMS ή Paysafe Card? κάτι για πλάκα θέλω... δεν με νοιάζουν τα χαρακτηριστικά.. http://papaki.gr δεν μου αρέσει το όνομα, κάνα της πλάκας θα'ναι Για να καταλαβω, θελεις κατι πιο σοβαρο απο το papaki.gr. Για πλακα. Επισης το papaki σου φαινεται της πλακας, αλλα οχι αρκετης πλακας για τη δικη σου πλακα. Και γενικα δεν σ ενδιαφερουν τα 'χαρακτηριστικα' του, αρκει να πληρωνεις με paysafe ή sms. Sounds legit to me.
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Για να καταλαβω, θελεις κατι πιο σοβαρο απο το papaki.gr. Για πλακα. Επισης το papaki σου φαινεται της πλακας, αλλα οχι αρκετης πλακας για τη δικη σου πλακα. Και γενικα δεν σ ενδιαφερουν τα 'χαρακτηριστικα' του, αρκει να πληρωνεις με paysafe ή sms. Sounds legit to me. τι επαναλαμβάνεις αυτά που λεω... και 2ον σου κάνει εσενα το "papaki" σαν όνομα για κάτι σοβαρό? πφφφ όταν λεω θέλω κάτι της πλάκας και δεν με ενδιαφέρουν τα χαρακτηριστικά εννοώ ότι και με κάτι τέτοιο είμαι οκ 100 Space SQL No Adds Δικό μου Domain και όχι zyx.whatever.gr / αυτό είναι και αυτό που με ενδιαφέρει... και ο λόγος για paysafe card/sms είναι ότι... δεν μου αρέσει να μπλέκω με Paypal, ποτέ δεν ξέρεις...
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 τι επαναλαμβάνεις αυτά που λεω... Για πλακα παντως οχι. και 2ον σου κάνει εσενα το "papaki" σαν όνομα για κάτι σοβαρό? πφφφ Εχω αποκτησει τη συνηθεια να μην κρινω οτιδηποτε επιφανειακα, ποσο μαλλον απο το ονομα του και μονο. Πριν λοιπον βγαλεις συμπερασμα για το papaki και οποιοδηποτε papaki, κανε τον κοπο να κανεις μια μικρη ερευνα η οποια θα εκτεινεται περα της ονομασιας της υπηρεσιας. Δικό μου Domain και όχι zyx.whatever.gr / αυτό είναι και αυτό που με ενδιαφέρει... Μαντεψε.Το papaki εχει τετοια υπηρεσια.
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μαντεψε.Το papaki εχει τετοια υπηρεσια. ναι ξέρω, ψάχνω για κάτι άλλο , και όχι του τύπου potamia.gr scoobydoo.gr superman.gr είμαι κακος αρρρρ
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δικό μου Domain και όχι zyx.whatever.gr / αυτό είναι και αυτό που με ενδιαφέρει... ναι ξέρω, ψάχνω για κάτι άλλο , και όχι του τύπου potamia.gr scoobydoo.gr superman.gr I rest my case,καλη τυχη στην ευρεση και αν βρεις αυτο που θελεις, μοιρασου το μαζι μας (προφανως εαν θελεις)
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 I rest my case,καλη τυχη στην ευρεση και αν βρεις αυτο που θελεις, μοιρασου το μαζι μας (προφανως εαν θελεις) θα σε έχω στα υπόψιν μου. τσιράκι απο papaki.gr θα είσαι...(πλακα)
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 [quote name=Adawn' timestamp='1314464936' post='4236587' τσιράκι απο papaki.gr θα είσαι...(πλακα) Ενα search θα σε πεισει για το εαν εχω καποια σχεση με το papaki. Αλλα επιβεβαιωνεις αυτο που ειπα πριν, κρινεις επιφανειακα Μακρυα απο το papaki λοιπον, ευχομαι να βρεις πολυ καλυτερο του και να κανεις την πλακα σου
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ενα search θα σε πεισει για το εαν εχω καποια σχεση με το papaki. Αλλα επιβεβαιωνεις αυτο που ειπα πριν, κρινεις επιφανειακα Μακρυα απο το papaki λοιπον, ευχομαι να βρεις πολυ καλυτερο του και να κανεις την πλακα σου ναι ρε λολ, τι σχέση να έχεις... φίλε συμφωνώ, μην κρίνεις επιφανειακά ... αυτό έξω απο το ιντερνετ... εδώ καλό ειναι να το κοιτάς... δεν μπορείς πχ, να νοικιάσεις ένα ντατα σεντερ όπου το σιτε της εταιρία είναι της πλάκας, που σημαίνει ότι απο πίσω είναι άχρηστοι ...
CyberCr33p Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Γενικά μην κρίνεις μια υπηρεσία μόνο από το site, κάνε και μια αναζήτηση για reviews πελατών πριν αποφασίσεις.
killer76 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 παιδια εγω στο papaki ειμαι 1000% ευχαριστημενος
giorgos147 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μη κρίνεις βρε Adawn αν δε το ψάξεις. Π.χ. Το Papaki.gr (Usαbleweb ΕΠΕ), σύμφωνα με επιστολή της ΕΕΤΤ, είναι o Νο 1 καταχωρητής .GR domain names στην Ελλάδα!
Adawn Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ρε γιατί το γοογλε μου βγάζει μόνο ελληνικά σιτε, για webhosting... παιδιά, θέλω κάτι ξένο και αρκετά καλό και προσιτές τιμές... να παρέχει και ddos protection ...
CyberCr33p Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μπες στο www.google.com και όχι στο www.google.gr
Adawn Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 πείτε μου λίγο για αυτό... αξίζει? απο χαρακτηριστικά ... https://panel.cinfu.com/cart.php?a=add&pid=21&language=English¤cy=2 και αυτό http://www.pschosting.com/ καλά με πείσατε , θα πάρω απο το παπάκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.