PILOT172 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Παρέδωσα το κινητό μου IPHONE 3GS στο oteshop για service και επειδή διαπίστωσαν οτι σε λίγες ημέρες έληγε η εγγύηση το έστειλαν στο Γερμανό με καθυστέρηση 15 ήμερών. Ο δε Γερμανος αφου συννενοήθηκε μαζί τους μετα τις διαμαρτυρίες μου άλλαξε την αρχική αιτιολογία "επιστροφη ανεπισκεύαστου λογο λήξης εγγύησης" σε "θραυση λόγο πτώσης" Το θράσος τους είναι ότι οταν τους πάρεις τηλέφωνο σε ειδοποιούν οτι για λόγους εξασφάλισης της ποιότητας των συνναλαγών οι κλήσεις μαγνητοφωνούνται..!!! Ρε αστείοι για ποιά ποιότητα συνναλαγών μιλάτε..?? Κάθε ένας απο εσας που επικοινωνούσε μαζί μου μου έλεγε και άλλη δικαιολογία.Που είναι οι μαγνητοφωνήσεις ρε απαταιώνες..?? Μεχρι μια θρασυτάτη μου είπε οτι εχει και φωτογραφικό υλικό που φαίνεται το τηέφωνο σπασμένο...!!Έλα όμως που το τηλέφωνο εγώ δεν το παρέλαβα και παραμένει στο OTESHOP με μάρτυρες οτι είναι ανέπαφο τους ίδιους τους υπαλλήλους σας που γελάγανε μαζίσας... Το τηλέφωνο το πληρωσε η εταιρεία μου μεσα απο τον τηλεφωνικό λογαριασμό βρε ανόητοι υπαλληλισκοι και το κόστος του (700 ευρώ) είναι οσα σας πληρώνει η εταιρεία κάθε μήνα για τις αθλιες υπηρεσίες σας. Δεν καταλαβαινετε οτι το πρώτο πράγμα που θα κάνω ειναι να αλλάξω πάροχο..?? ή απλώς αδιαφορείτε γιατι νομίζετε οτι εχετε εξασφαλίσει το μισθό σας..?? Μακρια απο ΓΕΡΜΑΝΟ ΚΑΙ ΟΤΕ συμπολίτες ....πλακακια τα κάνανε για την αγοραπωλησία πλακάκια τα κάνουν και τώρα και μας εξαπατούν....
mchrisober Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 φιλε αυτο θελει καταγγελια, στην θεση σου θα απαιτουσα να μου το φτιαξουν τζαμπα οπως προβλεπει η εγγυηση. Και επισης εαν δεν κανω λαθος οταν εδωσες το κινητο δεν σου εδωσαν καποιο εγγραφο οπου δειχνει ημερομηνια παραδοσης? Και ακομη δεν εχεις χαρτι που λεει οτι δεν ηταν σπασμενο???
PILOT172 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ναι βέβαια έχω το χαρτί παραλαβής με ημερομηνία εντός εγγύησης κλπ. Γι αυτό και όταν το κατάλαβαν άρχισαν να βρίσκουν άλλες δικαιολογίες. να δεις που τώρα θα μου πουν και το κλασικό "έχει υγρασία" Τους ετοιμάζω καταγγελία σε συνήγορο καταναλωτή κλπ. (αν και δεν νομίζω ότι θα ιδρώσουν οι υπαλληλίσκοι) Αλλά επειδή ο ΟΤΕ εισπράττει από την εταιρεία μου πάνω από 12.000 ευρώ τον χρόνο έχω αποφασίσει να κάνω μήνυση για απάτη σε όλους όσους έχουν μιλήσει τηλεφωνικά μαζί μου (έχω τα ονόματα τους) Να δούμε θα πληρώσει η εταιρεία, τους δικηγόρους που θα χρειασθούν ..? Και φυσικά αν τους πληρώσει τότε θα ομολογούν ότι είναι συνυπεύθυνοι…. Φυσικά πριν από λίγο καιρό άλλαξα εταιρεία σε 4 κινητά και την Δευτέρα θα αλλάξω και τα σταθερά ιντερνέτ κλπ. Ο μόνος τρόπος τιμωρίας τους είναι η ενημέρωση του κόσμου για τις απατεωνιές που κάνουν ώστε να μην αγοράζουμε.. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ αφου τους πούλησε τα καταστήματα και πήρε κατι εκατομμύρια κράτησε το service και τώρα τους σαμποτάρει...ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ OTESHOP OTE= ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΛ/ΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!
mchrisober Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 θα εχει ζουμι αυτην η ιστορια, μολις εχεις νεα πες μας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.