Προς το περιεχόμενο

MLS Destinator 43-A αποριες

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. θελω να ρωτησω εαν (και πως) γινεται να βαλω χαρτες garmin στο συγκεκριμενο gps?? το χρησιμοποιω για κυνηγι και δεν μου βγαζει κατι χωματινα μονοπατια που ακολουθω και με παραπεμπει συνεχεια στο πλησιεστερο ασφαλτινο δρομο. επισης γινεται να κανω αναβαθμιση τους χαρτες χωρις να κανω εγγραφη στο official site?

Δημοσ.

1. δεν μπορεις να βαλεις αλλους χαρτες σε αλλο προγραμμα περιηγησης εχει προγραμμα destinator τοτε destinator χαρτες θα βαλεις παει κα ιτελειωσε

2.αν ειναι γνησια η εφαρμογη τοτε μπορεις να συνδεθης στο official site για να κατεβασει τους τελευτεους χαρτες ποιον χαρτη εχεις τωρα ;

παντος ο τελευτεος ο 2010 δεν βολευει καθολου σε χοματοδρομους χοραφια και τετοια ψαξε πριν και απο τον 2008 ειναι πιο ευκολοχρηστος στην εμφανισει

Δημοσ.

κατ αρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. τους χαρτες τους βλεπεις στις Επιλογες-Διαχειρηση Χαρτη-Επιλογη Χαρτη ??? εκει παντως εχω

GreeceU

2009.40054

CyprusE

2007.31379

CyprusU

2007.31032

GreeceE

2008.34155

με τρεχων χαρτη τον πρωτο.

Δημοσ.

αποφασισα τελικα να βαλω και τον τελευταιο (2010 νομιζω). αλλα για να κατεβασω απο το επισημο site πρεπει να κανω εγγραφη και μου ζηταει ενα ID απο το βιβλιαρακι το οποιο δεν προκειται με τπτ να το βρω λογω του οτι το πηρα μεταχειρισμενο. υπαρχει αλλος τροπος ??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...