Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση παλιου pc για δουλειες γραφειου,ιντερνετ(καθολου gaming)

medgio01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,εχω ενα παλιο pc με το παρακατω hardware.Λεω να του κανω μια αναβαθμιση για να βελτιωσω τις επιδοσεις του σε δουλειες γραφειου.

Βλεποντας λιγο στο site της μητρικης P5VD2-MX SE

επελεξα τα παρακατω:

1)Intel Core 2 Duo E6600

2)Kingston 2GB 1333MHz DDR3 Non-ECC CL9 SODIMM SR X8

3)Samsung Spinpoint F3 1TB

Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω ταιριαζουν ολα αυτα με το συστημα και τη μητρικη κι αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

Ειμαι ολος αυτια... B)

Λαβετε υποψιν οτι το pc θα παει μονο για δουλειες γραφειου.Επιπλεον τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι γυρω στα 120 ευρω...

post-172880-0-25483200-1314453647_thumb.jpg

Δημοσ.

Η μνήμη που έχεις διαλέξει δε κάνει για την μητρική η οποία παίρνει DDR2 dimmakia

Δεν ειμαι και πολυ σχετικος...εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη?

εδιτ:τωρα ειδα οτι ειναι ddr3

Δημοσ.

Στη μητρική σου πρέπει να κάνουν αυτές οι μνήμες

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=3917&cat=4&sub=178&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

Ειναι ομως 1gb,δεν μπορω να βαλω 2gb?

Μολις τωρα κοιτουσα αυτες Kingston 2GB 667MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM

Πειραζει που ειναι 1 x 2048 MB ?

Δημοσ.

Ναι βάζεις 2 εξάλλου μέχρι 2 δέχεται η mobo σου... Και μάλιστα μέχρι μια συχνότητα 533.

Αυτή που κοιτάς είναι 1dimm των 2 GB. Η Mobo σου παίρνει max ανά dimm 1gb

Και για να πω και τη γνώμη μου... Πούλα αυτά που έχεις και άλλαξε πλατφόρμα...

Δημοσ.

Ναι βάζεις 2 εξάλλου μέχρι 2 δέχεται η mobo σου... Και μάλιστα μέχρι μια συχνότητα 533.

Αυτή που κοιτάς είναι 1dimm των 2 GB. Η Mobo σου παίρνει max ανά dimm 1gb

Και για να πω και τη γνώμη μου... Πούλα αυτά που έχεις και άλλαξε πλατφόρμα...

ααα οκ,thanx ^_^ !Αν ειναι παραπανω η συχνοτητα θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Νομίζω θα έχεις θέμα... Πρόσφατα έκανα γαργάρα ότι το πιο δαιμονισμένο πράγμα σε ένα Pc είναι οι μνήμες.

Προσωπικά αν θα αγόραζα μνήμες, θα έπαιρνα ότι λέει η mobo και τίποτα παραπάνω...

Δημοσ.

Νομίζω θα έχεις θέμα... Πρόσφατα έκανα γαργάρα ότι το πιο δαιμονισμένο πράγμα σε ένα Pc είναι οι μνήμες.

Προσωπικά αν θα αγόραζα μνήμες, θα έπαιρνα ότι λέει η mobo και τίποτα παραπάνω...

Οκ,παιρνω λοιπον δυο(?) απο αυτες που μου ειπες και ειμαι κομπλε ;) .Τα υπολοιπα λες ειναι οκ?

Δημοσ.

Εγώ είμαι κατά της επιλογής σου... Μπορείς να το δώσεις αυτό και να πας σε κάτι καλύτερο και αναβαθμίσιμο...

Αλλά ναι κατά τα άλλα είναι οκ πιστεύω. Τσέκαρε και τον επεξεργαστή αν υπάρχει στο cpu support. Αν υπάρχει ίσως να χρειαστείς και κάποιο bios update Βέβαια

Δημοσ.

Εγώ είμαι κατά της επιλογής σου... Μπορείς να το δώσεις αυτό και να πας σε κάτι καλύτερο και αναβαθμίσιμο...

Αλλά ναι κατά τα άλλα είναι οκ πιστεύω. Τσέκαρε και τον επεξεργαστή αν υπάρχει στο cpu support. Αν υπάρχει ίσως να χρειαστείς και κάποιο bios update Βέβαια

Ναι αλλα δε θα στοιχισει περισσοτερο?Επιπλεον εχω ηδη ενα καλο pc :).

Ο επεξεργαστης υπαρχει αλλα ειναι στα 2.4 GHz.

Συγκεκριμενα Core 2 Duo E6600 (2.40GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2).Αυτος που εχω επιλεξει ειναι στα 3.06,πειραζει αυτο?

Δημοσ.

Ναι αλλα δε θα στοιχισει περισσοτερο?Επιπλεον εχω ηδη ενα καλο pc :).

Ο επεξεργαστης υπαρχει αλλα ειναι στα 2.4 GHz.

Συγκεκριμενα Core 2 Duo E6600 (2.40GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2).Αυτος που εχω επιλεξει ειναι στα 3.06,πειραζει αυτο?

Φίλε medgio01 ο επεξεργαστής που διάλεξες δεν υποστηρίζεται από την μητρική σου,λόγω τυπογραφικού λάθους μπερδεύτηκες δεν είναι o Core 2 Duo E6600 αλλά ο PENTIUM DUAL CORE E6600 ,μόνο κανά μεταχειρισμένο άμα βρείς.

Δημοσ.

Φίλε medgio01 ο επεξεργαστής που διάλεξες δεν υποστηρίζεται από την μητρική σου,λόγω τυπογραφικού λάθους μπερδεύτηκες δεν είναι o Core 2 Duo E6600 αλλά ο PENTIUM DUAL CORE E6600 ,μόνο κανά μεταχειρισμένο άμα βρείς.

Πωωω σοβαρα?Ελεος... :shock: :shock:

Thanks παντως για τη διευκρινιση,ημουν στο τσακ να τον αγορασω χτες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...