katsikoula Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Εγώ δεν είμαι της λογικής - πονάει χέρι κόψει χέρι. Στην αγγλία θυμάστε τι γινότανε παλιά με τους χουλιγκανς? Χειροτερα πράγματα από την Ελλάδα. Τώρα όμως στο γήπεδο δεν ανοίγει μύτη. Πρέπει να βοηθήσουμε να αναβαθμιστείτο ποδόσφαιρο. Η σουπερλίγκα και η έπο είναι σίγουρα υπεύθυνες. Είναι λάθος να ζητάς ευθύνες απο εξωτερικές εταιρίες όπως η νόβα ή να προσπαθείς να πετάξεις το μπαλάκι. Ο καθένας στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδες. ακόμα και να καταφέρεις να "ξεπονέσεις" το χέρι που δεν πρόκειται θα κάθεσαι να βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα? που παίζει η ΑΕΚ με μια ομάδα που δεν την ξέρει η μάνα της και περνάει απο τύχη με πένταλτι στο 90' ενώ βλέπεις απο την άλλη την ManUn να πέρνει 8-2 την Arsenal?
k_w_t Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Σήμερα έγινε και το απίστευτο !! Στείλανε ειδικό αυτοκόλλητο που πρέπει να έχουν τα καταστήματα με NOVA κολλημένο στο τζάμι... Ενημέρωσαν μάλιστα ότι αν δούμε κάποιο κατάστημα να δείχνει NOVA και δεν έχει το αυτοκόλλητο ότι πρέπει να το καταγγείλουμε... Μας γδύνουν που μας γδύνουν μας θέλουν και ρουφιάνους!!
katsikoula Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Για να χεις conx tv βέβαια είσαι υποχρεωμένος να χεις το πανάκριβο internet του οτε βέβαια, οπότε μια η άλλη είναι.. ok τα ίδια λεφτά είναι αλλά σκέψου οτι ο ένας σου δίνει μόνο τηλεόραση και ο άλλος σου δίνει τηλεόραση + internet + τηλέφωνο
talidipa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 ναι αλλά τον έναν μπορείς να τον έχεις ανεξάρτητα από το τηλέφωνο και όπου κι αν εισαι στην Ελλάδα ενώ τον άλλο αμα δεν έχει καλό δίκτυο δεν μπορείς να τον έχεις. Καθώς επίσης κατά τη γνώμη μου δεν συγκρίνονται και τα προγράμματα αλλά αυτό έιναι προσοπική άποψη.
katsikoula Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 ναι αλλά τον έναν μπορείς να τον έχεις ανεξάρτητα από το τηλέφωνο και όπου κι αν εισαι στην Ελλάδα ενώ τον άλλο αμα δεν έχει καλό δίκτυο δεν μπορείς να τον έχεις. Καθώς επίσης κατά τη γνώμη μου δεν συγκρίνονται και τα προγράμματα αλλά αυτό έιναι προσοπική άποψη. δίκιο έχεις αν και πλέον ο ΟΤΕ προσφέρει τις υπηρεσίες του και μέσω δορυφόρου όπως η Nova και όπου να είναι θα τις διαθέσει και εμπορικά. για φαντάσου όταν έρθει η ώρα η καλή να μπορείς να αποκτήσεις OTE Sat με 15 ευρώ το μήνα ενώ η Nova κάνει 50 ευρώ το μήνα. όσο αφορά το πρόγραμμα, τελευταία δεν έχω δει κανάλια της Nova αλλά αυτά του ΟΤΕ δείχνουν πολλές σειρές που η Nova δεν νομίζω να δείχνει (Family Guy, X Files, The Office, Rookie Blue, How I Met Your Mother,...). όντως γούστα είναι αυτά.
talidipa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν συγκρίνουμε το Family Pack + double play του ΟΤΕ, περί 60€, με το Nova Value Pack + double play economy της Forthnet (39.90€) η σύγκριση είναι καταλυτική μιας και με σημαντικά χαμηλότερη τιμή (-20.5€) η Forthnet προσφέρει μεγαλύτερο πλούτο καναλιών. ΟΙ σειρές που λες όμως είναι σαιζόν που παίζονται τώρα? Γιατί εγω θυμάμαι τη nova να παίζει το Lost μια μέρα μετά τη μέρα που απιχτηκε στην Αμερική. Νομίζω ότι σε περιεχόμενο έχει πολλά κενά το OTETV.
katsikoula Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Αν συγκρίνουμε το Family Pack + double play του ΟΤΕ, περί 60€, με το Nova Value Pack + double play economy της Forthnet (39.90€) η σύγκριση είναι καταλυτική μιας και με σημαντικά χαμηλότερη τιμή (-20.5€) η Forthnet προσφέρει μεγαλύτερο πλούτο καναλιών. ΟΙ σειρές που λες όμως είναι σαιζόν που παίζονται τώρα? Γιατί εγω θυμάμαι τη nova να παίζει το Lost μια μέρα μετά τη μέρα που απιχτηκε στην Αμερική. Νομίζω ότι σε περιεχόμενο έχει πολλά κενά το OTETV. κατ' αρχήν τα double pack που κολλάνε στην συζήτηση? εδω μιλάμε για δορυφορικές υπηρεσίες και όχι για σταθερή γραμμή τηλεφώνου και internet. τώρα σχετικά με το περιεχόμενο, εσύ μου μιλάς για μια και μοναδική περίπτωση (Lost) και για περσινά μεγαλεία. το θέμα είναι το τι σειρές δείχνει η Nova τώρα και όχι πέρυσι. άλλωστε ο ενδιαφερόμενος θα πληρώσει για το τώρα και όχι για το πέρυσι.
Sreak Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει σημαντική σχέση των dsl υπηρεσιών γιατί μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και να ρίξεις τις τιμές. αφου ολοι εχουμε ιντερνετ, δεν εχει νόημα να εχεις nova και να μην εχεις forthnet. Βγαινουν τοσες συνδιαστικες προσφορές που αξίζει
theomalegan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αν συγκρίνουμε το Family Pack + double play του ΟΤΕ, περί 60€, με το Nova Value Pack + double play economy της Forthnet (39.90€) η σύγκριση είναι καταλυτική μιας και με σημαντικά χαμηλότερη τιμή (-20.5€) η Forthnet προσφέρει μεγαλύτερο πλούτο καναλιών. ΟΙ σειρές που λες όμως είναι σαιζόν που παίζονται τώρα? Γιατί εγω θυμάμαι τη nova να παίζει το Lost μια μέρα μετά τη μέρα που απιχτηκε στην Αμερική. Νομίζω ότι σε περιεχόμενο έχει πολλά κενά το OTETV. Το πρόγραμμα του ΟΤΕ δεν έχει κενά είναι πάμφτωχο και δεν νομίζω να έχει καμιά ελπίδα επιβίωσης με αυτό το πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα