Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει γίνει απαράδεκτη η συνδρομητική τηλεόραση NOVA

Δεν συζητάω για την τιμολογιακή πολιτική που η πλέον η πιο ακριβή στην Ευρώπη.

Ούτε για το μονοπώλιο με τους δέκτες που δεσμεύουν τις κάρτες με αποτέλεσμα κάποιος που έχει αγοράσει κάποιον πιο επώνυμο να τον βγάζει σε αχρηστία.

Από φέτος μας ήρθε και το καινούργιο με τους αγώνες.

Αρχίζει ένα κουτσουρεμένο πρωτάθλημα γιατί έχει βάλει ρήτρα 4εκ €

Θα δείξει όλους και όλους 5ή 6 αγώνες γιατί ακόμα δεν ξέρουμε την πλήρη σύνθεση της Superleague

Τώρα αρχίζει το παράλογο....

Οι 2 αγώνες θα γίνουν ίδια μέρα και ώρα και μεταδίδονται από 2 διαφορετικά κανάλια.

Συγκεκριμένα αύριο στις 19.15 έχει το NS2 το ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ και το NS3 το ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αφού όλη η διακήρυξη του πρωταθλήματος έχει γίνει μαζί με την NOVA γιατί δεν βάζουν τους αγώνες σε διαφορετικές ώρες?

Οι μέρες και ώρες επιλέγονται απο την NOVA εκτός απο τις τελευταίες αγωνιστικές

Τυχαία γίνεται αυτό...? Δεν νομίζω...

Χτες ανακοίνωσαν το καινούργιο Multiview με κόστος από 7,5€ το μήνα για να βλέπεις 2 κανάλια σε 2 TV.

Το παλιό PVR πλέον δεν δουλεύει και θέλεις καινούργιους δέκτες με κόστος γύρω στα 250€ (NOVA PVR HD + NOVA HD)

Το γέλιο στη όλη υπόθεση είναι ότι αυτό προορίζετε μόνο για οικιακούς χρήστες.

Κάποιος που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο πχ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΠΡΟ-ΠΟ κτλ δεν μπορεί να βάλει multiview και ας πληρώνει 3πλασια τουλάχιστον συνδρομή από τους οικιακούς χρήστες.

Σκεφτείτε να παίζει την ίδια ώρα Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ σε διαφορετικά κανάλια και να είσαι ιδιοκτήτης καφετέριας.

Ποιον αγώνα θα βάλεις να δείξει...???

Δεν νομίζω να μπορείς να αποφύγεις τους δυσαρεστημένους και μπορεί να χάσεις και πελάτες..

Δημοσ.

Έχει γίνει απαράδεκτη η συνδρομητική τηλεόραση NOVA

Δεν συζητάω για την τιμολογιακή πολιτική που η πλέον η πιο ακριβή στην Ευρώπη.

Ούτε για το μονοπώλιο με τους δέκτες που δεσμεύουν τις κάρτες με αποτέλεσμα κάποιος που έχει αγοράσει κάποιον πιο επώνυμο να τον βγάζει σε αχρηστία.

Από φέτος μας ήρθε και το καινούργιο με τους αγώνες.

Αρχίζει ένα κουτσουρεμένο πρωτάθλημα γιατί έχει βάλει ρήτρα 4εκ €

Θα δείξει όλους και όλους 5ή 6 αγώνες γιατί ακόμα δεν ξέρουμε την πλήρη σύνθεση της Superleague

Τώρα αρχίζει το παράλογο....

Οι 2 αγώνες θα γίνουν ίδια μέρα και ώρα και μεταδίδονται από 2 διαφορετικά κανάλια.

Συγκεκριμένα αύριο στις 19.15 έχει το NS2 το ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΟ και το NS3 το ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αφού όλη η διακήρυξη του πρωταθλήματος έχει γίνει μαζί με την NOVA γιατί δεν βάζουν τους αγώνες σε διαφορετικές ώρες?

Οι μέρες και ώρες επιλέγονται απο την NOVA εκτός απο τις τελευταίες αγωνιστικές

Τυχαία γίνεται αυτό...? Δεν νομίζω...

Χτες ανακοίνωσαν το καινούργιο Multiview με κόστος από 7,5€ το μήνα για να βλέπεις 2 κανάλια σε 2 TV.

Το παλιό PVR πλέον δεν δουλεύει και θέλεις καινούργιους δέκτες με κόστος γύρω στα 250€ (NOVA PVR HD + NOVA HD)

Το γέλιο στη όλη υπόθεση είναι ότι αυτό προορίζετε μόνο για οικιακούς χρήστες.

Κάποιος που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο πχ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ,ΠΡΟ-ΠΟ κτλ δεν μπορεί να βάλει multiview και ας πληρώνει 3πλασια τουλάχιστον συνδρομή από τους οικιακούς χρήστες.

Σκεφτείτε να παίζει την ίδια ώρα Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ σε διαφορετικά κανάλια και να είσαι ιδιοκτήτης καφετέριας.

Ποιον αγώνα θα βάλεις να δείξει...???

Δεν νομίζω να μπορείς να αποφύγεις τους δυσαρεστημένους και μπορεί να χάσεις και πελάτες..

Βάλε διαφημίσεις, βάλε μη-HD αγώνες, βάλε τους χειρότερους σχολιαστές. Να μην βάλει κανείς νόβα, θα τα βλέπουμε από ίντερνετ!

Δημοσ.

εχει hd καναλια η νοβα.

εισαι σιγουρος για το παντρεμα με τους αποκ/τες?θυμαμαι οτι πουλανε μεχρι και προπληρωμενες καρτες.

απο αθλητικα νομιζω αρκετους αγωνες εχει το conx tv

Δημοσ.

εχει hd καναλια η νοβα.

εισαι σιγουρος για το παντρεμα με τους αποκ/τες?θυμαμαι οτι πουλανε μεχρι και προπληρωμενες καρτες.

Το NOVA in a Box εχει πιατο και αποκωδικοποιητη + 2 μηνες στο πιο φτηνο πακετο

Εχει γινει μεχρι και δικαστηριο για το συγκεκριμενο θεμα με τους δεκτες.

Ειχε κανει καταγγελια καποιος αντιπροσωπος δορυφορικων γιατι δεν μπορει να πουλησει τους δεκτες που εχει λογω παντρεματος της καρτας.

Αν θυμαμαι καλα ειχε εμπλεκει και καποιο περιοδικο.

Δημοσ.

Aν δεν ημουν πορωμενος με Πριμιερ Λιγκ και με μπασκετ (Ευρωλιγκα) θα την ειχα κοψει σουμπιτη.

Τεσπα, μου εκαναν νεο συμβολαιο με 53Ε για Νοβα και Φορθνετ double play για 18 μηνες και δεν εχω χρονο να ψαχτω "αλλιως" αλλα αν του χρονου δεν ανανεωσουν Αγγλια+Ευρωλιγκα προσωπικα τους εκοψα

Φυσικα θεωρω οτι οποιος δεν ειναι μπασκετικος και δεν ενδιαφερεται πολυ για το Αγγλικο πρωταθλημα, καλα θα κανει να την κοψει. Πχ οποιος γουσταρει Ισπανια ή Γερμανια, νομιζω ειναι connex? Επισης, για τα αρρωστακια που γουσταρουν Σουπερλιγκα, νταξει, τι να πω, εγω πιο παλια προτιμουσα να παλευω με τα stream παρα να τους δινω 50Ε για μια μπαρουφα

Δημοσ.

Aν δεν ημουν πορωμενος με Πριμιερ Λιγκ και με μπασκετ (Ευρωλιγκα) θα την ειχα κοψει σουμπιτη Σούμποντιτς.

Φιξντ :mrgreen:

Γνώμη μου είναι πως το conn-x, έχει μπει αρκετά δυνατά στην μάχη, και ίσως βγει στο τέλος νικήτρια. Μα καλά ανταγωνισμός γίνεται, ακόμη τόσο ψηλές τιμές έχουν;

Δημοσ.

Για να χεις conx tv βέβαια είσαι υποχρεωμένος να χεις το πανάκριβο internet του οτε βέβαια, οπότε μια η άλλη είναι..

Δημοσ.

Για πολλά μπορεί να φταίει η νόβα αλλά δεν νομίζω να φταίει και για την έναρξη του πρωταθλήματος ή για την ώρα μετάδοσης των αγώνων.

Η superleague πρέπει να λειτουργεί αυτόνομα και η νοβα απλά να μεταδίδει τους αγώνες. Έβγαλε και δελτίο τύπου χθες http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/oydepote_enhmerwthhkame_gia_anavolh.1344286.html

Όσον αφορά τις τιμές, ο ανταγωνισμός μόνο καλό μπορεί να κάνει και ελπίζουμε πάντα όλοι σε κάτι καλύτερο!

Δημοσ.

Να μην είμαστε άδικοι αφού στηρίζει το πρωτάθλημα και θα το ενισχύσει με 180 εκατομμύρια

πολύ φυσικά εκφράζει απόψεις για θέματα που σχετίζονται με την επένδυσή της.

Η αξιοπιστία άλλωστε του πρωταθλήματος είναι κάτι που θα δώσει αξία στο προϊόν

της, άλλοι είναι αυτοί που πρέπει να κινηθούν πιο σοβαρά για να προχωρήσει όλη η

ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Δημοσ.

Συμφωνώ αλλά πρέπει να τονίσω πως δεν πρέπει καμία εταιρία πλέον να παρεμβαίνει στην ουσία του ποδοσφαίρου. Η νοβα για μένα καλά έκανε και δεν συμμετείχε σε αυτή τη διαδικάσια. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μεταδίδει με καλή εικόνα και αξιόπιστα τους αγώνες. Τα "παραπολιτικά" ας τα αναλάβει η επο και η σουπερλιγκα

Δημοσ.
Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να μεταδίδει με καλή εικόνα και αξιόπιστα τους αγώνες. Τα "παραπολιτικά" ας τα αναλάβει η επο και η σουπερλιγκα

έκαστος στο είδος του και η σουπερλιγκ στη διαπλοκή :) Να δω πότε με το καλό θα βάλουνε λίγο μυαλό οι πρόεδροι για να καταλάβουν ότι όσο κάνουν σα τα κοκόρια δε θα πατάει κανείς στο γήπεδο!

Δημοσ.

Καλά να πάθετε λοιπόν που βλέπετε ακόμα Ελληνικό Πρωτάθλημα. Το θέμα έχει καταντήσει τόσο γελοίο κι οι περισσότεροι αντί να τους γράψουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι και να πάνε στον φούντο όλοι, κάθονται και το βλέπουν και κάνουν και επεισόδια. Ότι γίνεται δηλαδή και στην πολιτική ένα πράγμα. Ο Έλληνας ρε ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ λέμε, τέλος!

Δημοσ.

Εγώ δεν είμαι της λογικής - πονάει χέρι κόψει χέρι.

Στην αγγλία θυμάστε τι γινότανε παλιά με τους χουλιγκανς? Χειροτερα πράγματα από την Ελλάδα. Τώρα όμως στο γήπεδο δεν ανοίγει μύτη.

Πρέπει να βοηθήσουμε να αναβαθμιστείτο ποδόσφαιρο. Η σουπερλίγκα και η έπο είναι σίγουρα υπεύθυνες. Είναι λάθος να ζητάς ευθύνες απο εξωτερικές εταιρίες όπως η νόβα ή να προσπαθείς να πετάξεις το μπαλάκι. Ο καθένας στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδες.

Δημοσ.

Ο καθένας στο είδος του και ο λουμίδης στους καφέδες.

:-D ισχύει.

αυτή τη περίοδο το να είσαι μέλος της superleague μου φαίνεται λίγο καχύποπτο οποτε καλα κανει η νοβα και ασχολείται μονο με τη μετάδοση των αγώνων και τπτ αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...