KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 καλησπερα παιδια...εχω ubuntu και οπως ειχα πει τωρα αρχιζω και τα μαθαινω...κατεβασα το vmware player και ειναι σε μορφη bundle..και δεν εχω ιδεα πως να το εγκαταστησω..τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γενικα αυτο, αν και δεν συστηνεται να το κανεις >sudo sh vmwareplayer.bundle και θα σου ανοιξει ο "installer" του vmware player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Γενικα αυτο, αν και δεν συστηνεται να το κανεις >sudo sh vmwareplayer.bundle και θα σου ανοιξει ο "installer" του vmware player. το ειχα κανει..εβαλα στο terminal sudo sh και μετα ολη την ονομασια ου αρχειου..και μου εβγαλε οτι πρεπει να μπω σαν root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το ειχα κανει..εβαλα στο terminal sudo sh και μετα ολη την ονομασια ου αρχειου..και μου εβγαλε οτι πρεπει να μπω σαν root κανεις οτι λεει ο τζιμ αν σου ζητησει κωδικο , βαζεις τον κωδικο του χρηστη σου. αν για καποιο λογο δεν σου δουλεψει η εντολη αφου βαλεις τον κωδικο δοκιμασε sudo bash blablabla.bundle μου χε τυχει να θελει bash αντι για sh , σε μια περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 τιποτα παιδια τα ιδια..συγκεκριμενα οταν βαζω sh..παταω enter..μου ζηταει κωδικο...τον βαζω..παταω εντερ και μετα μου λεει can't open file..και οταν βαζω bash μου λεει οτι δεν βρεθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 τιποτα παιδια τα ιδια..συγκεκριμενα οταν βαζω sh..παταω enter..μου ζηταει κωδικο...τον βαζω..παταω εντερ και μετα μου λεει can't open file..και οταν βαζω bash μου λεει οτι δεν βρεθηκε αλλαξε το απο "blabla.bundle" σε "./blabla.bundle" στην εντολη χωρις τα εισαγωγικα εεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.