gprokias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Για σας έχω ένα υπολογιστή iMac και ένα κινητό Sony ericsson w910i και το πρόβλημα που αντιμετοπιζω είναι πως θα περάσω τις επαφές οι οποιες βρησκονται στο mac μου σε μορφη .vcf στο κινητό....? Υπαρχει κανένας τρόπος διότι οι επαφές είναι το χρησιμότερο κομματι της δουλιας μου...????????
basilis5 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 to σονυ εχει μια επιλογη στον τηλ. καταλογο για δημιουργια backup των επαφων σε ενα αρχειο, αλλα και restore επαφων. ουσιαστικα φτιαχνει ενα αρχειο στην καρτα μνημης . στην θεση σου θα εφυιαχνα ενα backup και θα εμπαινα απο το μακ μετα στην καρτα μνημης του τηλ να δω τι αρχειο ειναι το backup, και μετα θα κοιτουσα αν το contacts κανει export τετοιο αρχειο. αν ναι, κανεις exp τις επαφες σου απο το μακ , ανυιγραφεις το αρχειο στην καρτα και τραβας ενα restore στο κινητο. υπιψην, νομιζω το restore σβηνει οτι εχεις ηδη μεσα στο τηλ
gprokias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 to σονυ εχει μια επιλογη στον τηλ. καταλογο για δημιουργια backup των επαφων σε ενα αρχειο, αλλα και restore επαφων. ουσιαστικα φτιαχνει ενα αρχειο στην καρτα μνημης . στην θεση σου θα εφυιαχνα ενα backup και θα εμπαινα απο το μακ μετα στην καρτα μνημης του τηλ να δω τι αρχειο ειναι το backup, και μετα θα κοιτουσα αν το contacts κανει export τετοιο αρχειο. αν ναι, κανεις exp τις επαφες σου απο το μακ , ανυιγραφεις το αρχειο στην καρτα και τραβας ενα restore στο κινητο. υπιψην, νομιζω το restore σβηνει οτι εχεις ηδη μεσα στο τηλ Βασιλη μόλις εια την απάντηση σου και σε ευχαρηστω παρα πολύ γι αυτό. Μηπως έχεις κάποιο site στο οποιο να αναγράφετε η διαδικασία με εικόνες να την καταλάβω λιγακη καλύτερα ή αν μπορείς ν μου δώσεις τα βήματα με τη σειρά που θα τα εκτελέσω...? Ευχαρηστω φιλικά και με εκτίμηση Γιωργος!!!
ck77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 download my phone explorer, συχρονίζεις το sony με το outlook, και μετά το outlook με το i....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.