billkolias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 γιαυτό ψάχνω ένα modem μήπως και ανεβάσω την ταχύτητα στην ταχυτητα δεν θα δεις διαφορα,μονο να ανεβοκατεβαινει λιγο αναλογα με το ποσο συμβατο ειναι το chipset του μοντεμ με το chipset του dslam και οπως εχει ξανακουστει ειναι και ζωτικης σημασιας το firmware που φοραει!Αλλο να εχει generic firmware και αλλο του isp σου!
Eagle_IIz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αμα ηθελε να μεταφερει αρχεια προφανως θα το ελεγε τζαμπα λευτα εγω το ειπα για πληρωσει 20ευρω και οχι 75 που λεει στην αρχη! ουτος η αλλος αυτα ειναι της γραμμης τα ping οσιγχρονισμος κτλπα,οποιο ρουτερ και να παρει τι σημασια εχει? εαν η γραμμη του ειναι χαλια και ξαφνικα κομπλαρει και χτιπαει 500 τι φτεει το ρουτερ?? έχω δίκτυο φίλε μιας και με το laptop που έχω όταν θέλω να μεταφέρω ορισμένα αρχεία τα μεταφέρω ασύρματα (ορισμένες φορές) απλώς ψάχνω αν μπορούσε καπoιο modem να μου εδεινε μια μικρή ταχύτητα παραπάνω από το fritz
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 αμα ηθελε να μεταφερει αρχεια προφανως θα το ελεγε τζαμπα λευτα εγω το ειπα για πληρωσει 20ευρω και οχι 75 που λεει στην αρχη! ουτος η αλλος αυτα ειναι της γραμμης τα ping οσιγχρονισμος κτλπα,οποιο ρουτερ και να παρει τι σημασια εχει? εαν η γραμμη του ειναι χαλια και ξαφνικα κομπλαρει και χτιπαει 500 τι φτεει το ρουτερ?? το βασικο ειναι ποσα λεφτα θελει να δωσει.αμα δεν εχει θεμα να δωσει 100 μπορει να παρει το 2710 και να γλυτωσει και το firmware update.χαμενο δεν θα παει.500 χτυπαει επειδη κλειδωνει στα 6000. γιαυτό ψάχνω ένα modem μήπως και ανεβάσω την ταχύτητα δεν θα κερδισεις και πολυ σε ταχυτητα.ηδη για 46 attenuationπου εισαι και 10 margin τα 5800 που εχεις ειναι πολυ μια χαρα.μικρες διαφορες θα δεις με αλλο ρουτερ.+-1 megabit.Μπορει παραπανω μπορει λιγοτερο.σαν ρουτερ ενταξει το vigor ειναι καλυτερο απο το fritz αλλα δεν σημαινει οτι θα σε βοηθησει να παιξεις καλυτερα.για αυτο ειπα για αρχη δοκιμη μονο με το Pc Που παιζει το παιχνιδι και αυτο με καλωδιο και δοκιμασε να δεις αν εχεις το θεμα με το Ping.αλλα δεν θα συνδεεται κανεις αλλος πανω. στην ταχυτητα δεν θα δεις διαφορα,μονο να ανεβοκατεβαινει λιγο αναλογα με το ποσο συμβατο ειναι το chipset του μοντεμ με το chipset του dslam και οπως εχει ξανακουστει ειναι και ζωτικης σημασιας το firmware που φοραει!Αλλο να εχει generic firmware και αλλο του isp σου! λογικα πρεπει να φοραει official generic έχω δίκτυο φίλε μιας και με το laptop που έχω όταν θέλω να μεταφέρω ορισμένα αρχεία τα μεταφέρω ασύρματα (ορισμένες φορές) απλώς ψάχνω αν μπορούσε καπoιο modem να μου εδεινε μια μικρή ταχύτητα παραπάνω από το fritz εκει το N θα σου δωσει καλυτερο γκαζι.επισης οπως ειπε ο bill σιγουρεψου οτι εχεις το τελευταιο firmware και οτι ειναι generic και δεν ειναι τιποτα της Hol παραμετροποιημενο.για την ταχυτητα τα ειπα λιγο πιο πανω.
billkolias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 το ξερω οτι το λεω συχνα ,αλλα βραχικυκλωματα στην γραμμη εχουμε??τπτ αποσυνδεσεις??τπτ αλλα περιεργα? εντομεταξη ο τιτλος παραπεμπει σε τελειως αλλο θεμα αλλα τελοσπαντων,μαλλων σερβερ ενοουσες online gaming...
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και αποσυνδεσεις να εχει δεν θα ειναι παραλογο με 46 attenuation.αστα να πανε γραμμες.attenuation στον θεο.επισης οταν μεγαλωνει το Ping αν μπορουσε να μπει μεσα στο ρουτερ να δει αν αλλαζει το margin.
billkolias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και αποσυνδεσεις να εχει δεν θα ειναι παραλογο με 46 attenuation.αστα να πανε γραμμες.attenuation στον θεο.επισης οταν μεγαλωνει το Ping αν μπορουσε να μπει μεσα στο ρουτερ να δει αν αλλαζει το margin. η γραμμη μου.500 δεν χτυπαω ομως!
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 η γραμμη μου.500 δεν χτυπαω ομως! μισο λεπτακι.μιλαμε για 500 kbyte κατεβασμα η για 500 ping??γιατι να εχει 500 Ping το θεωρω εκτος πραγματικοτητας.
billkolias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μισο λεπτακι.μιλαμε για 500 kbyte κατεβασμα η για 500 ping??γιατι να εχει 500 Ping το θεωρω εκτος πραγματικοτητας. για ping βεβαια οχι και εκτος μεχρι να φτιαξει την γραμμη μου ο πΟΤΕ εκανα 250-300 και οι αποσυνδεσεις συνεφο!
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και που γραφει για 500?δεν ειδα να λεει καπου 500 ειτε Kilobytes ειτε ms.
Eagle_IIz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 το 2710 είναι πανέμορφο τουλάχιστον εξωτερικά μιας και δεν είμαι και σχετικότατος αλα στο ebay δεν το βρίσκω μεταχειρισμένο τουλάχιστον στα λεφτά που διαθέτω αυτήν την στιγμή ο σερβερ που έχω τον έχω βάλει μεχρει 14 παίκτες online να είναι οταν μπενουνε ολοι και οι 14 ανεβαζουνε ping απο τους 11 και μετά ζορίζετε απλός έλεγα αν μπορούσε να με καλυψη κάποιο αλο ώστε να κερδίσω 1-2 θέσης ακόμα ώστε να πάω στους 16 παίκτες βεβαία και 14 που είναι μια χαρά είναι για home server αλά έλεγα μήπως και για το fimware όταν του ζητάω να κάνει update μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο νεότερο το fritz δεν είναι από πακέτο παροχέα αν μπορείτε να το δείτε και εσείς αν υπάρχει κάποιο νεότερο μου λέτε.
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 για ping βεβαια οχι και εκτος μεχρι να φτιαξει την γραμμη μου ο πΟΤΕ εκανα 250-300 και οι αποσυνδεσεις συνεφο! Που λεει για 500 Ping?δεν βρηκα Post. αλλο θεμα αποσυνδεσεις αλλο Ping αλλο ταχυτητα κατεβασματος.και αλλο ενα δυο disconnects την ημερα που δεν θα ειναι παραλογο με 46 attenuation και αλλο 200. το 2710 είναι πανέμορφο τουλάχιστον εξωτερικά μιας και δεν είμαι και σχετικότατος αλα στο ebay δεν το βρίσκω μεταχειρισμένο τουλάχιστον στα λεφτά που διαθέτω αυτήν την στιγμή ο σερβερ που έχω τον έχω βάλει μεχρει 14 παίκτες online να είναι οταν μπενουνε ολοι και οι 14 ανεβαζουνε ping απο τους 11 και μετά ζορίζετε απλός έλεγα αν μπορούσε να με καλυψη κάποιο αλο ώστε να κερδίσω 1-2 θέσης ακόμα ώστε να πάω στους 16 παίκτες βεβαία και 14 που είναι μια χαρά είναι για home server αλά έλεγα μήπως και για το fimware όταν του ζητάω να κάνει update μου λέει ότι δεν υπάρχει κάποιο νεότερο το fritz δεν είναι από πακέτο παροχέα αν μπορείτε να το δείτε και εσείς αν υπάρχει κάποιο νεότερο μου λέτε. καλυτερα καινουριο αλλιοως παρε το 2700 που ειναι 30 ευρω. μισω λεπτακι 14 ατομα και αν ειναι ασυρματα ολα αυτα και με τετοια γραμμη δεν θα παιξει.6 mbit με το ζορι εχεις και ουτε fast path ειναι ουτε μισθωμενη.μπορει το ζορισμα που λες να ειναι θεμα του ασυρματου και να ανεβαζει πολυ φορτο μπορει να ειναι θεμα οτι δεν αντεχει αλλο η γραμμη.αν ειναιλογω ασυρματου εκει το N βοηθαει αλλα καλυτερα καλωδιο.αν ειναι γραμμης τοτε μην περιμενεις πολλα.οκ αν δεν ειναι απο Isp και σου λεει οτι δεν υπαρχει τοτε δεν υπαρχει.σε βλεπω για δευτερη γραμμη adsl αν δεν φταιει το ρουτερ
billkolias Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 και που γραφει για 500?δεν ειδα να λεει καπου 500 ειτε Kilobytes ειτε ms.πουθενα ,εγω ειπα 500 [για παραδειγμα]και μετα εσυ λες με τετοιο attenuation λογικο ειναι,προφανως αλλο κτλβα εγω αλλο κτλβες εσυ... Αυτο που εχεις ειναι το τελεφταιο firmware
Eagle_IIz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 από αποσυνδέσεις δεν έχω σε σχέση με το bauntek που είχα πριν 2 χρόνια. εεεε ναι έκανα λάθος στον τίτλο εννοούσα για game server. τα ping στο game μου εμφανιζει εμενα με 20-25 ping μιας και είμαι κουμπωμένος πάνω στο δίκτυο στο 1gbit και τους παίκτες που είναι από πατρα και γύρο περιοχή μου τους εμφανίζει με 75-90 ping τους Αθηναίους με 115+ όλα αυτά είναι μέσα από το game όπου δείχνει τα ping τον παικτών για το margin δεν ξέρω τι είναι και που το βρίσκω ναι είναι το fimware που εχω είναι το τελευταίο περασμένο οι παίκτες μπαίνουνε μέσο internet από τα σπίτια τους όχι ασύρματα
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 από αποσυνδέσεις δεν έχω σε σχέση με το bauntek που είχα πριν 2 χρόνια. εεεε ναι έκανα λάθος στον τίτλο εννοούσα για game server. τα ping στο game μου εμφανιζει εμενα με 20-25 ping μιας και είμαι κουμπωμένος πάνω στο δίκτυο στο 1gbit και τους παίκτες που είναι από πατρα και γύρο περιοχή μου τους εμφανίζει με 75-90 ping τους Αθηναίους με 115+ όλα αυτά είναι μέσα από το game όπου δείχνει τα ping τον παικτών για το margin δεν ξέρω τι είναι και που το βρίσκω το fritz καμια σχεση με baudtec. το margin αστο δεν πειραζει. 115 δεν νομιζω οτι ειναι πολυ.β.ποσο να αντεξει η γραμμη σου.800 Upload εχεις και 6 mbit down.και αναλογως την εταιρεια που εχει πχ ο αθηναιος θα δεις διαφορετικο Ping.αμα παιζει με fast η interleave ποια εταιρεια εχει κτλ.τι αλλο κανει εκεινη την στιγμη.ποσα ατομα ειναι στο ρουτερ του και αν κατεβαζουν δεν καταλαβα πως μπαινουν οι παιχτες.δεν το ξεκαθαρισες οτι μιλαμε για game server που κανεις Host.
Eagle_IIz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ναι sorry ήτανε δικο μου το λάθος απλός νόμιζα οτι το είχατε καταλάβει :rolleyes: πάντως πάνω κάτω με τα στοιχεία που σας έδωσα το fritz κάνει καλά την δουλειά του? οπότε αν θέλω να δω λίγη βελτίωση ακόμα 5-10% πάμε στο 2710 με 100 euro.μάλιστα :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.