Προς το περιεχόμενο

Αγορά modem router για server χρήση και όχι μόνο

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ήδη ένα της fritz το 7140 σε 24αρα αλα συνδέομε με 5-6 και κλειδώνει στα upload 840 και έχω συνδεση 3 pc ένα από αυτά είναι ένα pc όπου τρέχει το MW2 τα άλλα pc είναι για σερφαρισμα αποτι βλέπω το fritz ορισμένες φορές ψηλοανεβαζουνε τα ping τον παικτών μήπως να αλαξω το fritz με καπoιο αλο πιο αξιόπιστο modem router???να είναι και σε n για να σερφαρουμε πιο άνετα και με το htc ασύρματα?? διαθέτω μέχρι 75 euro έχετε να μου προτείνετε κάτι καλώ???η να καθίσω στα αυγα μου?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται να αλλάξεις router , αν πάλι θέλεις να πας σε κατι αλλο θα πήγαινα στο 2700vg η στο στο πιο ακριβό 2710

Βασικά πες μας τι σύνδεση έχεις , σε ποιον provider και μερικά στατιστοικά της γραμμής σου μεσα απο το router.

Δηλαδή ποσο ms έχεις στα παιχνίδια ?

Επίσης εισαι σε fast path ?

Δημοσ.

δεν το κοβω για θεμα του ρουτερ.και το fritz ειναι ενα καλο ρουτερ.μπορεις να δεις και για firmware update αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι.κατα τα αλλα για καλυτερο Ping Πηγαινε σε fast path αν το υποστηριζει ο provider σου.επισης αν πιταρει η γραμμη σου ειτε σε Upload ειτε σε download το βρισκω λογικο να ανεβαινει τo ping.

αλλιως +1 σε αυτα που ειπε ο spank απο πανω.

Δημοσ.

οσο τα πουλανε ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα για ενα μεγαλο ποσοστο χρηστων που εχουν μια νορμαλ γραμμη που δεν εχει 50+ attennuation για να πεις οτι θελουν Thomson

Δημοσ.

οσο τα πουλανε ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα για ενα μεγαλο ποσοστο χρηστων που εχουν μια νορμαλ γραμμη που δεν εχει 50+ attennuation για να πεις οτι θελουν Thomson

νομιζω δεν βρισκεις καν ρουτερ με 2οε

Δημοσ.

έχω οτενετ και τα στοιχεία που μου έβγαλε ύστερα από ένα restart στο modem

Max. DSLAM data rate kBit/s 12032 1024

Min. DSLAM data rate kBit/s 2304 32

Attainable data rate kBit/s 5952 847

Current data rate kBit/s 5769 847

Latency 10 ms 15 ms

Bit swap on on

Seamless Rate Adaption off off

Impulse Noise Protection 0.5 1.4

L2 Power mode enabled - -

Signal-to-noise ratio dB 10 10

Line attenuation dB 46 27

Power cutback dB 0

λογικά αυτά θέλετε??

το fast path τι είναι?

το firmware του fritz Version of the firmware currently installed: 39.04.67

Δημοσ.

έχω οτενετ και τα στοιχεία που μου έβγαλε ύστερα από ένα restart στο modem

Current data rate kBit/s 5769 847

Signal-to-noise ratio dB 10 10

Line attenuation dB 46 27

Power cutback dB 0

το fast path τι είναι?

το firmware του fritz Version of the firmware currently installed: 39.04.67

xalia γραμμη απο πλευρας αποστασης αλλα για τοσο αποσταση καλα παιζεις.απο εκει και περα το Ping μπορει να ειναι και θεμα φορτου η κατι αλλο.οποτε α.κοιτα για firmware.β.δες αν με αλλο ρουτερ εχεις το ιδιο θεμα.μπορει οπως σου ειπα να κατεβαζουν πολλα ατομα μαζι και για αυτο το λογο να πιταρει η γραμμη σου.καλο θα ειναι να δοκιμασεις μονο με ενα pc πανω.το fast path ειναι ενας τροπος να εχεις καλυτερο Ping αλλα σε αυτην την γραμμη που εχεις αμα βαλεις fast path θα σου ριξει και αλλο την ταχυτητα και παιζει να εχεις προβληματα συγχρονισμου μετα και αποσυνδεσεις.οποτε κανε τις παραπανω δοκιμες οσο μπορεις.

Δημοσ.

poulinos από firmware είναι το τελευταίο θα βγω στην γύρα να δω αν βρω κανένα montem δανικό. σαν modem καλά δηλαδή για την δουλεία που το θέλω κάνει και το fritz? η υπάρχουν και καλύτερα? πάντως από απόσταση αποτη μου είχανε πει είναι μεγάλη του μodem με το κέντρο.

Δημοσ.

poulinos από firmware είναι το τελευταίο θα βγω στην γύρα να δω αν βρω κανένα montem δανικό. σαν modem καλά δηλαδή για την δουλεία που το θέλω κάνει και το fritz? η υπάρχουν και καλύτερα? πάντως από απόσταση αποτη μου είχανε πει είναι μεγάλη του μodem με το κέντρο.

σαν ρουτερ ειναι μια χαρα.οκ υπαρχουν και καλυτερα αλλα υπαρχουν και χειροτερα.καλυτερα σε vigor.για την δουλεια που το θες μια χαρα ειναι.ναι μεγαλη αποσταση το σπιτι σου με το κτιριο του οτε που ειναι το dslam στην ουσια.πανω απο 3,5 km.

Δημοσ.

ένα είναι και σε n για να σερφαρουμε πιο άνετα

παρε το vigor 2700, ασε το n κατω ...

ουτε 6 mbps δεν εχεις τι να σερφαρεις ανετα μας λες??

Δημοσ.

ρε συ ασε τον κοσμο να παρει N αμα θελει.το N δεν ειναι για το surfing τοσο αλλα πιο πολυ αμα εχει δικτυο και θελει να κανει streaming η θελει να μεταφερει αρχεια στο δικτυο.απλα θελει και stick n.

ο.κ. thx file

απλα ελπιζω το θεμα Ping να μην ειναι απο τον server του παιχνιδιου

Δημοσ.

ρε συ ασε τον κοσμο να παρει N αμα θελει.το N δεν ειναι για το surfing τοσο αλλα πιο πολυ αμα εχει δικτυο και θελει να κανει streaming η θελει να μεταφερει αρχεια στο δικτυο.απλα θελει και stick n.

απλα ελπιζω το θεμα Ping να μην ειναι απο τον server του παιχνιδιου

αμα ηθελε να μεταφερει αρχεια προφανως θα το ελεγε

τζαμπα λευτα εγω το ειπα για πληρωσει 20ευρω και οχι 75 που λεει στην αρχη!

ουτος η αλλος αυτα ειναι της γραμμης τα ping οσιγχρονισμος κτλπα,οποιο ρουτερ και να παρει τι σημασια εχει?

εαν η γραμμη του ειναι χαλια και ξαφνικα κομπλαρει και χτιπαει 500 τι φτεει το ρουτερ??

Δημοσ.

γιαυτό ψάχνω ένα modem μήπως και ανεβάσω την ταχύτητα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...