Προς το περιεχόμενο

Διαρροη βάσεων?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχη νομιζω σε τετοιες σχολες τους κανουν φοβερα γυμνασια για να δουν αν αντεχουν σε πειθαρχια κτλ....αν δε το χεις το θεμα της υπακοης δε την παλευεις!Αλλα ο αλλος ειδε οτι δε μπορουσε την Ευελπιδων και ξανα πηγε σε παρομοια σχολη...τι να πεις!

Ναι ρε 'συ σου κάνουν καψόνια αυτό είναι σταντέ και γίνεται για να σου σπάσουν λίγο τον τσαμπουκά. Το θέμα είναι ότι αν σε πειράζουν τέτοια τόσο πολύ, δεν πηγαίνεις εξαρχής σε τέτοιες σχολές. Αν είσαι τύπος στα @@ σου, μια χαρά θα την βγάλεις και θα σου αρέσει κιόλας.

Δημοσ.

@Traumatias: Ναι το έχω δει, μου έκλεψε το avatar ο άτιμος :P Απλά εγώ δεν έρχομαι από Μπλα Μπλα μεριά συχνά, για αυτό μπερδεύτηκες ίσως.

Δημοσ.

Traumatias θα σου πηγαινε για μπατσινα, τι λες?

Θα μου πήγαινε για μπατσίνα?Με πληγώνεις, εκτός αν το λες εκ του πονηρού :devil: Σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται να πάω στη σχολή.

Λέω όμως όχι, προτιμώ τους χάρακες και τους διαβήτες μου, και τα 40 GB μνήμης στον υπολογιστή μου αφιερωμένα στα πεζοδρόμια :-D

Δημοσ.

Είναι αρχιτεκτονικό ανέκδοτο

Αρχιτέκτονες (χειροτέκτονες) Edit

Αρχιτέκτονες είναι αυτοί που δεν είχαν τα @@@ να γίνουν Πολιτικοί Μηχανικοί, αλλά δεν ήταν και αρκετά gay για να γίνουν Σχεδιαστές Μόδας.

Ωστόσο επειδή η άποψη αυτή υποστηριζόταν ανέκαθεν από τους Πολιτικούς Μηχανικούς (ή αλλιώς όπως πιστεύουν οι ίδιοι "Μηχανικούς των Πάντων") υπάρχουν και άλλα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους Αρχιτέκτονες. Διακρίνονται αμέσως, αφού:

Μονίμως κουβαλούν περίεργα πράγματα (Ταυ, Τεράστιες βαλίτσες με πινακίδα 60Χ80, κυλίνδρους με σχέδια) έστω και αν δεν τους χρειάζονται.

Το Styling είναι χαρακτηριστικό και έχει σχέση με πρωτοποριακές κομμώσεις, περίεργους σύνδυασμούς ρούχων (ειδικά στα θηλυκά άτομα της φυλής) όπως κασκόλ και πέδιλο ταυτόχρονα, ενώ απαραίτητος κρίνεται ένας σκουρόχρωμος και τεράστιος μπερές.

Έχουν μια τάση απαξίωσης ως προς τις άλλες φυλές, θεωρώντας τες μη κουλτουριάρικες ή/και alternative και επιδιώκουν πάντα να στεγάζονται μακρυά από την υπόλοιπη Πολυτεχνειούπολη.

Κυκλοφορούν με φωτογραφική μηχανή, και μπορούν να χαλάσουν 15Giga (ή 36άρι φίλμ για τους αρχαίους), φωτογραφίζοντας ένα και μόνο πεζοδρόμιο.

Μπορούν να κοιτάνε επί ώρες τη γωνία μιας στέγης και να προσπαθούν να αποφασίσουν αν ταιριάζει με το υπόλοιπο κτίριο.

Φρικηπαίδεια:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...