Προς το περιεχόμενο

Διαρροη βάσεων?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια σοτ ταδε φορουμε βγηκε ενα παιδια και ειπε οτι ξερει οτι περασε αστυφυλακων και ειναι ο 440ος με 15111 απο τον θειο του λέει.Ειναι δυνατον να γινει κατι τέτοιο?εννοώ δεν ειναι τελείως απόρρητα τα στοιχεία αυτα?μαλιστα το παιδι επιμένει οτι λέει αλήθεια

Δημοσ.

Καλά, εκτός του ότι δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις της μετρητής τα λόγια ενός άσχετου από το ίντερνετ, γιατί όχι αν έχει γνωστό στο υπουργείο, σιγά το μεγάλο μυστικό που πρέπει να μείνει κρυφό, έτσι και αλλιώς στο υπουργείο τα ξέρουν τα αποτελέσματα, απλά είναι ΣΚ και δεν δουλεύουν, γι αυτό θα τα βγάλουν από Δευτέρα :-D

Δημοσ.

έτσι και αλλιώς στο υπουργείο τα ξέρουν τα αποτελέσματα, απλά είναι ΣΚ και δεν δουλεύουν, γι αυτό θα τα βγάλουν από Δευτέρα :-D

αυτο ειπε και αυτός.Γιατι ομως να μην του ειπε ποσο ειναι η βαση να δει αν πέρασε?ισα ισα απο το να ψεχνει στα κομπιουτερ το ονομα του κτλ

Δημοσ.

Κολλάς σε λεπτομέρειες...Που ξέρεις πως λειτουργεί το σύστημά τους? Μπορεί να έχουν μηχανή αναζήτησης υποψηφίου για να διορθώνουν τα άπειρα λάθη που έκαναν στα μηχανογραφικά και τους πήρε τόσο καιρό να βγάλουν τις βάσεις, μπορεί ο θείος του σαν φυσιολογικός άνθρωπος να μην ήθελε να διαρρεύσει η βάση μιας σχολής και γι αυτό απλά του είπε αν πέρασε αυτός ή όχι, που έτσι και αλλιώς αυτό τον ενδιέφερε, ποιος νοιάζεται για τη βάση αν έχει περάσει? :-D

Πάντως ξέρω παρόμοιες ιστορίες, γίνονται αυτά. Το καλό θα ήταν να γίνονται ΜΟΝΟ αυτά γιατί σιγά, βιάστηκε αυτός να μάθει τα αποτελέσματα, τη Δευτέρα θα τα ξέρει όλη η Ελλάδα :-)

Δημοσ.

Κι άλλος αστυφύλακας; Φτάνει πια!

edit: xri_ni, πιάσε κόκκινο

Δημοσ.

Ρε arsenal, κατανοητή η αγωνία σου αλλά φτάνει πια. Άμα δεν αντέχεις κανόνισε να σε ναρκώσουν και να σε ξυπνήσουν τη Δευτέρα.

Δημοσ.

Ελπίζω ότι με το και εσύ εννοείτε τον Arsenal :mellow:

Απλά απ ότι έχω καταλάβει/διαβάσει, επειδή οι σχολές αστυφυλάκων+στρατιωτικών προσφέρουν άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, όλα τα παιδιά που δεν ξέρουν τι τους αρέσει (και έχουν και ένα Α σπρώξιμο από μαμά+μπαμπά) πάνε στην αστυνομία και στον στρατό. Βέβαια υπάρχουν και άτομα που γουστάρουν, αλλά απ ότι έχω δει είναι οι εξαιρέσεις οι περισσότεροι πάνε για τη δουλειά, και αρκετοί από αυτούς δεν φτάνουν ούτε μέχρι τη μέση των σπουδών, ειδικά σε κάτι Ευελπίδων και κάτι τέτοια, βλέπεις και πηγαίνουν παιδάκια που δεν έχουν ιδέα τι τα περιμένει :unsure:

Δημοσ.

Ξερω παιδι που περασε πρωτη χρονια ευελπιδων δεν αντεξε τα παρατησε,περασε δευτερη χρονια αστυφυλακων δεν αντεξε τα παρατησε...τωρα δε ξερω τι κανει.......

Δημοσ.

Ξερω παιδι που περασε πρωτη χρονια ευελπιδων δεν αντεξε τα παρατησε,περασε δευτερη χρονια αστυφυλακων δεν αντεξε τα παρατησε...τωρα δε ξερω τι κανει...τον ειχα δει σε ενα επεισοδιο του love bites περυσι :P....

Πες του να πάει να δουλέψει σε κάνα λουλουδάδικο ;)

Δημοσ.

Ξερω παιδι που περασε πρωτη χρονια ευελπιδων δεν αντεξε τα παρατησε,περασε δευτερη χρονια αστυφυλακων δεν αντεξε τα παρατησε...τωρα δε ξερω τι κανει...τον ειχα δει σε ενα επεισοδιο του love bites περυσι :P....

Χαχα, όμως ρε συ έχουν βαλθεί να με φρικάρουν σήμερα, και ήμουν τόσο χαλαρή. Πριν από λίγο με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο μέσα στο άγχος "Τι έγινε, πέρασες?" έμεινα, είδε αυτός αποτελέσματα 2011 στο υπουργείο και δεν κατάλαβε ότι εννοούσαν τις βαθμολογίες ο εξυπνάκος μου, νόμιζε ότι ήταν οι βάσεις :-D Πήγα και ήρθα. Και μετά καπάκι μπαίνω ινσόμνια και διαβάζω "Διέρρευσαν οι Βάσεις". Τώρα είμαι έτσι :-(

Δημοσ.

Πες του να πάει να δουλέψει σε κάνα λουλουδάδικο ;)

Στην αρχη νομιζω σε τετοιες σχολες τους κανουν φοβερα γυμνασια για να δουν αν αντεχουν σε πειθαρχια κτλ....αν δε το χεις το θεμα της υπακοης δε την παλευεις!Αλλα ο αλλος ειδε οτι δε μπορουσε την Ευελπιδων και ξανα πηγε σε παρομοια σχολη...τι να πεις!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...