Προς το περιεχόμενο

Τι είναι καλύτερο για μένα;

Astromeri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσπερναω τα περι failbook, χρηματων κλπ, εφοσον δυνασαι να παρεια το ακριβο 13ρι γιατι δεν πας για το 15ρι; πραγματικα αv εχεις σκοπο να δουλεψεις σοβαρα phοtoshop δεν θα το μετανιωσεις. κι εγω για 13' πηγαινα αλλα ευτυχως πηρα το 15.. ειναι τοσο λεπτο και κομψο και ελαφρυ, καμια σχεση με οτι ειχα δουλεψει πριν σε laptop

Δημοσ.

Εγω εχω το 13αρι ι5 κ μπορω να σ πω οτι τα 4γκικα μου ειναι υπερ αρκετα.

Ο σκληρος ειναι λιγο αργος αλλα εχοντας συνηθισει απο γουιντοους σαν αισθηση ειναι πολυ πιο γρηγορα!!

Οτι προγραμμα εχω δουλεψει (photoshop. Adobe για video editting. Traktor κτλπ) σε ολα πεταει.

Το μονο προβλημα ειναι οτι ζεσταινεται αρκετα αμα χρησιμοποιεις εφαρμογες π χρησιμοποιουν την καρτα γραφικων.

android.png

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 29 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 29 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Αποφάσισα λοιπόν, το νέο μου laptop να είναι ένα macbook pro 13". Αλλά δεν ξέρω ποιό από τα δύο να διαλέξω..

Αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά για αυτό στα 2.7GHz; Επίσης, ο HD με 5400 rpm δεν είναι κάπως αργός;

Γενικά, το laptop θα το χρησιμοποιώ για τροποποιήσεις φωτογραφιών στο photoshop και facebook! :P

Να υποθέσω οτι θα τρέχεις αποκλειστικά windows?Αν η μόνη σχέση με τους υπολογιστές είναι το photoshop και το facebook καλα θα κάνεις να του βάλεις windows....

Δημοσ.

πολύ ωραίο μηχάνημα ειδικά αν σε ενδιαφέρει το thunder bolt, αν δεν σε ενδιαφέρει το thunderbolt θα σου πρότεινα να πάρεις παλαιότερο macbookpro και τα λεφτά που θα κερδίσεις να τα αξιοποιήσεις σε ssd και ram,τα οποία θα σε ωφελήσουν περισσότερο από τα ghz του επεξεργαστή σε αυτό που θες να κάνεις.Αν πάλι σε ενδιαφέρει να τρέξεις κανένα παιχνιδάκι στο windows τότε παίρνεις αυτό που είπες με κλειστά τα μάτια.

Δημοσ.

πολύ ωραίο μηχάνημα ειδικά αν σε ενδιαφέρει το thunder bolt, αν δεν σε ενδιαφέρει το thunderbolt θα σου πρότεινα να πάρεις παλαιότερο macbookpro και τα λεφτά που θα κερδίσεις να τα αξιοποιήσεις σε ssd και ram,τα οποία θα σε ωφελήσουν περισσότερο από τα ghz του επεξεργαστή σε αυτό που θες να κάνεις.Αν πάλι σε ενδιαφέρει να τρέξεις κανένα παιχνιδάκι στο windows τότε παίρνεις αυτό που είπες με κλειστά τα μάτια.

Μη του τάζεις, πράγματα που δε μπορεί να κάνει?Και μάλιστα με κλειστά τα μάτια!

Φιλικά, πάντα! B)

Υ.Γ.Το μοντέλο του 2010, τρέχει καλύτερα τα παιχνίδια!

Δημοσ.

Μη του τάζεις, πράγματα που δε μπορεί να κάνει?Και μάλιστα με κλειστά τα μάτια!

Φιλικά, πάντα! B)

Υ.Γ.Το μοντέλο του 2010, τρέχει καλύτερα τα παιχνίδια!

Σωστά,ξέχασα οτι έγραφα για windows παιχνίδια....my bad....

Δημοσ.

Σωστά,ξέχασα οτι έγραφα για windows παιχνίδια....my bad....

Η gpu κ οι θερμοκρασίες είναι το πρόβλημα και όχι το λογισμικό!

Δημοσ.

Η gpu κ οι θερμοκρασίες είναι το πρόβλημα και όχι το λογισμικό!

Αυτό έχει να κάνει και με θέμα drivers που κακά τα ψέματα τα πιο καλογραμμένα drivers για amd-nvidia είναι σε windows.Αλλιως διαχειρείζεται το osx την nvidia και αλλιώς το windows.Εξαρτάται βέβαια και τα παιχνίδια......

Δημοσ.

Αυτό έχει να κάνει και με θέμα drivers που κακά τα ψέματα τα πιο καλογραμμένα drivers για amd-nvidia είναι σε windows.Αλλιως διαχειρείζεται το osx την nvidia και αλλιώς το windows.Εξαρτάται βέβαια και τα παιχνίδια......

To ότι είναι η ενσωματωμένη intel hd3000,που δε τραβάει σύγχρονα παιχνίδια,και αυτο το 13" λαπτοπ δεν είναι φτιαγμένο για αποβάλει τις ψηλές θερμ. κατά το gaming,δε το θεωρείς πρόβλημα?;)

Δημοσ.

To ότι είναι η ενσωματωμένη hd3000,που δε τραβάει σύγχρονα παιχνίδια,και αυτο το 13" λαπτοπ δεν είναι φτιαγμένο για αποβάλει τις ψηλές θερμ. κατά το gaming,δε το θεωρείς πρόβλημα?;)

Είναι πρόβλημα γενικώς των laptop είτε φοράνε nvidia είτε φοράνε hd3000.Δεν ξέρω αν είναι πιο ζεστή η HD3000 από αντιστοιχο σύστημα με cpu και 320Μ αλλά ξέρω ειδικά στο windows gaming η nvidia 320Μ είναι καλύτερη από την HD3000 και αυτό οφείλεται στα κατά ένα μεγάλο ποσοστό στα πιο ωριμα drivers.

Για να την προτιμήσανε ως λύση σε macbook pro αλλά και air πιστεύω θα υπολογίσανε και την θερμοκρασία....

μην ξεχνάς τα ιδια φοράνε και τα macbook air των 11"....

Δημοσ.

Είναι πρόβλημα γενικώς των laptop είτε φοράνε nvidia είτε φοράνε hd3000.Δεν ξέρω αν είναι πιο ζεστή η HD3000 από αντιστοιχο σύστημα με cpu και 320Μ αλλά ξέρω ειδικά στο windows gaming η nvidia 320Μ είναι καλύτερη από την HD3000 και αυτό οφείλεται στα κατά ένα μεγάλο ποσοστό στα πιο ωριμα drivers.

Για να την προτιμήσανε ως λύση σε macbook pro αλλά και air πιστεύω θα υπολογίσανε και την θερμοκρασία....

Η 320 είναι πιο δυνατή από την hd3000,γενικα και όχι μόνο λόγο drivers, αλλά το θέμα είναι ότι σε όλα τα λαπτοπ με αντίστοιχο λεπτό σχέδιο,θα υπάρχει θέμα θερμοκρασίας σε gaming mode!

Η HD3000 είναι λιγότερο ενεργοβόρα και έχει πιο χαμηλές θερμοκρασίες και το σημαντικό είναι, ότι έρχεται δωρεάν μαζί με τον επεξεργαστή!

Kαι ο συνδυασμός μεταξύ i-cpu&hd3000 ειναι ο καλύτερος για επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας!

Κατά τη γνώμη μου, καλύτερα να πάρει το 13" του 2011!Θα του προσφέρει πολύ περισσότερα!

Δημοσ.

ρε παιδια δεν καταλαβα που ειναι το θεμα, το παιδι δεν ρωτησε ποιον μοντελο να παρει.

Εννοειται πως θα παρεις τοθ 2011 γτ αν και υστερει λιγο σε γραφικα εχει καλυτερο επεξεργαστει. Εξ αλλου δεν νομιζω να ειναι τοσο τεραστια η διαφορα αποδοσεις. Επισης η 3000 ειναι πανω στον cpu, οποτε ειναι λογικο να μην εχει την ιδια αποδοση με την 320 που ειναι descrete καρτα.

Και επισης εαν για καποιο λογο θελει να το πουλησει, εννοειται οτι θα πιασει καλυτερη τιμη το καινουργιο.

Οποτε mac book pro 2011 με τον ι5, επενδυεις σε ραμ και ssd και τελος.

Μερικοι γινεστε κουραστικοι οταν πλατιαζεται ρε παιδια....

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 30 Αυγούστου 2011 - flame trolling
Κρυμμένο από paredwse, 30 Αυγούστου 2011 - flame trolling

εσυ είπες ακριβώς ότι αναφερθηκε πιο πάνω, απλά πρόσθεσε κ το σχόλιο ότι γινόμαστε κουραστικοί !

Πολύ ευγενικό εκ μέρους σου και πολύ ουσιαστική η συμμετοχή σου!

ektor7 ειπα την γνωμη μου σε ενα ποστ και επανελαβα το σκοπο του ποστ,

τωρα εσυ εγραψες 5 ποστ... εαν δεν λεγεται αυτο trolling... ΕΛΕΟΣ

Τρολινκ είναι όταν θέλω να προκαλέσω πρόβλημα σε ένα θέμα!

Εγώ απλά ξεκαθάρισαν κάποια πράγματα για το θέμα gaming κ hardware κ έδωσα τη δίκη μου προταση!

Αν εσυ βλέπεις τρολινκ για κάτι, δικό σου πρόβλημα !

Εγώ δε βλέπω κάτι μεπτο εκ μέρους μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...