Astromeri Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Αποφάσισα λοιπόν, το νέο μου laptop να είναι ένα macbook pro 13". Αλλά δεν ξέρω ποιό από τα δύο να διαλέξω.. Αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά για αυτό στα 2.7GHz; Επίσης, ο HD με 5400 rpm δεν είναι κάπως αργός; Γενικά, το laptop θα το χρησιμοποιώ για τροποποιήσεις φωτογραφιών στο photoshop και facebook!
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Γενικά, το laptop θα το χρησιμοποιώ για τροποποιήσεις φωτογραφιών στο photoshop και facebook! και γι αυτα τα δυο πραγματακια μονον θελεις mac και να πληρωσεις τα 3πλασια χρηματα;
mchrisober Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ε προφανω ς για καποιο λογο θελει μακ, με οτι αυτο συνεπαγεται. Τωρα εαν μπουν ατομα και αρχισουν να γραφουν αυτα τα κανεις και με τα μισα λεφτα, δικαιο θα εχουν αλλα το παιδι θελει μακ. Οποτε ας του απαντησουμε σε αυτο. Δεν θα χρειαστεις το i7 κατα την γνωμη μου, και καλυτερο ειναι να επενδυσεις τα λεφτα σε ραμ, το οποιο το photoshop θελει αρκετη για να εισαι καλα. Ναι , τα 5200 ειναι καπως αργα για σκληρο αλλα υπαρχει δυνατοτηα αντικαταστασης. Γενικα καποια πραγματα απο μενα, εφ οσον αποφασισες να παρεις μακ: 1)ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, θα πληρωσεις και δεν αξιζει, κοιταμε για ebay η απο Αμερικη εαν εχεις καποιον να στο φερει. 2)Μνημες καλο ειναι να βαλλεις εσυ ο ιδιος, θα γλυτωσεις πολλα λεφτα και ειναι πολυ ευκολο 3)Δισκο μπορεις να βαλλεις ssd σαν δευτερο, οποτε το μηχανημα θα πηγαινει σφαιρα. Για οτι αλλο εδω ειμαστε
Astromeri Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Βασικά, η κοπέλα μου θέλει άσπρο laptop και εγώ πάντα γούσταρα τα mac οπότε... Φίλε mchrisober σκοπεύω να το πάρω από το σουηδικό apple store μιας και θέλουμε σουηδικό πληκτρολόγιο. Όσον αφορά τις Ram δηλαδή να αγοράσω αυτό που έχει 4GB (2x2GB) και έπειτα του βάζω άλλο τόσο μόνος μου; Τέλος, ο SSD θα είναι εξωτερικός ή μπορώ να τον προσθέσω σαν 2ο εσωτερικά;
axlgk Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 σε ασπρο βγαινει μονο το MacBook 2.4 το οποιο και θα καταργηθει .μονο mac book pro πλεον.
mchrisober Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Βασικά, η κοπέλα μου θέλει άσπρο laptop και εγώ πάντα γούσταρα τα mac οπότε... Φίλε mchrisober σκοπεύω να το πάρω από το σουηδικό apple store μιας και θέλουμε σουηδικό πληκτρολόγιο. Όσον αφορά τις Ram δηλαδή να αγοράσω αυτό που έχει 4GB (2x2GB) και έπειτα του βάζω άλλο τόσο μόνος μου; Τέλος, ο SSD θα είναι εξωτερικός ή μπορώ να τον προσθέσω σαν 2ο εσωτερικά; Ακριβως, θα παρεις τοσο ωστε να φτασεις τ 8 γκιγκα. Ο Ssd μπορει να μπει ως κυριως εσωτερικος ή καλυτερα βγαζεις το optical bay και βαζεις το ssd σαν δευτερο σκληρο. Παντως ειναι πολυ καλη επιλογη ιδιαιτερα για κοπελα!!! Οτι αλλο θες ρωτα.
dkotanid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος και γι αυτα τα δυο πραγματακια μονον θελεις mac και να πληρωσεις τα 3πλασια χρηματα; Εσύ για ποια πράγματα έχεις πάρει μακ. Εγώ πιστεύω δεν είναι μόνο αυτά τα 2 πράγματα που λες, αλλά όλο το λειτουργικό σαν σύνολο και η εμφάνιση ως δεύτερο, που κάποιοι/ες το τοποθετούν ως πρώτο...
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εσύ για ποια πράγματα έχεις πάρει μακ. Εγώ πιστεύω δεν είναι μόνο αυτά τα 2 πράγματα που λες, αλλά όλο το λειτουργικό σαν σύνολο και η εμφάνιση ως δεύτερο, που κάποιοι/ες το τοποθετούν ως πρώτο... καταρχας δεν εχω παρει mac! γενικα τιποτα απο apple δεν εχω αγορασει διοτι πολυ απλα θεωρω πως βρισκω κατι αντίστοιχο μη σου πω και καλυτερο με λιγοτερα χρηματα (ερευνα αγορας) απλα περασα προσφατα το mac os x snow leoprad στο pc μου για να δω γενικα πως ειναι και για να καταλαβω τι το σπουδαιο εχει αλλα τζιφος! δε λεω πολυ καλο ειναι αλλα οτι κανει το mac τα κανει (μη σου πω και ακομα παραπανω) τα windows!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ναι, τα windows κάνουν παραπάνω. Κολλάνε ιούς. Μπορούμε να μην ανοίγουμε συνέχεια τις ίδιες συζητήσεις;
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ναι, τα windows κάνουν παραπάνω. Κολλάνε ιούς. Μπορούμε να μην ανοίγουμε συνέχεια τις ίδιες συζητήσεις; ωραια εσυ πιστευε οτι τα mac δεν κολλανε καθολου ιους! δε λεω, εννοειται οτι οι ιοι στα μακ θα ειναι σαφως λιγοτεροι απο των windows αλλα οχι οτι δεν υπαρχουν! και εσυ πιστευεις οτι αν οασ ατομα χρησιμοποιουν windows, τα αλλαζαν με τα mac δεν θα ανέβαινε ο αριθμος των ιων για τα mac; εισαι γελασμενος! οπως και για τα linux οπου ελεγαν το ιδιο! απλα τα λενε αυτα για να ανεβασουν την αξια ενος αποτυχημένου (κατα την ταπεινή μου αποψη) λειτουργικου!
dkotanid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ωραια εσυ πιστευε οτι τα mac δεν κολλανε καθολου ιους! δε λεω, εννοειται οτι οι ιοι στα μακ θα ειναι σαφως λιγοτεροι απο των windows αλλα οχι οτι δεν υπαρχουν! και εσυ πιστευεις οτι αν οασ ατομα χρησιμοποιουν windows, τα αλλαζαν με τα mac δεν θα ανέβαινε ο αριθμος των ιων για τα mac; εισαι γελασμενος! οπως και για τα linux οπου ελεγαν το ιδιο! απλα τα λενε αυτα για να ανεβασουν την αξια ενος αποτυχημένου (κατα την ταπεινή μου αποψη) λειτουργικου! Με ποια κριτήρια θεωρίας αποτυχημένο ένα λειτουργικό που το γνώρισες ως hackintosh δε μπορώ να καταλάβω. Η δομή ενός linux based λειτουργικού δε μπορεί να είναι χειρότερη ενός άλλου...Τέλος πάντων όπως και ό,τι βολεύει τον καθένα ουσιαστικά. Δε θα συνεχίσω όπως και να έχει τη συζήτηση. Ο φίλος ας πάρει μακ αν θέλει και διαθέτει το ποσό και απ΄εκεί και πέρα για ότι δουλειά το θέλει θα μείνει ευχαριστημένος...
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Με ποια κριτήρια θεωρίας αποτυχημένο ένα λειτουργικό που το γνώρισες ως hackintosh δε μπορώ να καταλάβω. Η δομή ενός linux based λειτουργικού δε μπορεί να είναι χειρότερη ενός άλλου...Τέλος πάντων όπως και ό,τι βολεύει τον καθένα ουσιαστικά. Δε θα συνεχίσω όπως και να έχει τη συζήτηση. Ο φίλος ας πάρει μακ αν θέλει και διαθέτει το ποσό και απ΄εκεί και πέρα για ότι δουλειά το θέλει θα μείνει ευχαριστημένος... καταρχας δεν το γνωρισα μεσω hackintosh! μου ειχε δωσει ο φιλος μου παλια ενα ibook του οταν του εκαναν δωρο ενα αλλο λαπτοπ! δευτερον με τον ορο αποτυχημένο δεν εννοω τιποτα αλλο παρα το ποση ζητηση εχει! τωρα αν η apple εκανε τα mac συμβατα με ολα τα hardware και τους υπολογιστες δεν ξερω ποση ζητηση θα εχει το καθενα αλλα ας μεινουμε στη παρουσα κατασταση!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το νόημα του ποστ μου ήταν να μην ανοίξουμε τη συζήτηση. Υπάρχουν λόγοι που κάποιοι επιλέγουν Mac, όσο αδιανόητο κι αν σου φαίνεται. Είπα να σου δώσω ένα παράδειγμα, μπας και σταματήσει η κουβέντα. Έκανα λάθος. Πάμε παρακάτω τώρα.
ektor7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Βασικά, η κοπέλα μου θέλει άσπρο laptop και εγώ πάντα γούσταρα τα mac οπότε... Aυτο απο μονο του ειναι υπεραρκετο,για να δικαιολογησει μια αγορα! Ναι, τα windows κάνουν παραπάνω. Κολλάνε ιούς. Μπορούμε να μην ανοίγουμε συνέχεια τις ίδιες συζητήσεις; Υπαρχουν,δωρεαν πολυ καλα εμβολια!Και εισαι φουλ καλυμενος! ε προφανω ς για καποιο λογο θελει μακ, με οτι αυτο συνεπαγεται. Τωρα εαν μπουν ατομα και αρχισουν να γραφουν αυτα τα κανεις και με τα μισα λεφτα, δικαιο θα εχουν αλλα το παιδι θελει μακ. Οποτε ας του απαντησουμε σε αυτο. Δεν θα χρειαστεις το i7 κατα την γνωμη μου, και καλυτερο ειναι να επενδυσεις τα λεφτα σε ραμ, το οποιο το photoshop θελει αρκετη για να εισαι καλα. Ναι , τα 5200 ειναι καπως αργα για σκληρο αλλα υπαρχει δυνατοτηα αντικαταστασης. Γενικα καποια πραγματα απο μενα, εφ οσον αποφασισες να παρεις μακ: 1)ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, θα πληρωσεις και δεν αξιζει, κοιταμε για ebay η απο Αμερικη εαν εχεις καποιον να στο φερει. 2)Μνημες καλο ειναι να βαλλεις εσυ ο ιδιος, θα γλυτωσεις πολλα λεφτα και ειναι πολυ ευκολο 3)Δισκο μπορεις να βαλλεις ssd σαν δευτερο, οποτε το μηχανημα θα πηγαινει σφαιρα. Για οτι αλλο εδω ειμαστε +1 απο μενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.