sistah Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι τραγικα δυσκολο να τα χασεις. Εγω σε 2 μηνες εχασα 9 κιλα χωρις να πεινασω τραγικα και ας εκανα ψιλο χημικη. (την προσαρμοσα αρκετα) Στην αρχη ηταν δυσκολα μιας και πριν ετρωγα μεχρι να σκασω. Ε, και οσο να'ναι οταν τρως λιγοτερο απο πριν, θεριζει λιγακι το στομαχι. Ομως αν δεν το παρεις αποφαση, τσαμπα το συζητας. Το πιο δυσκολο ηταν το οτι δεν μπορουσα να πιω μπυρες και ποτα
pOLoS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 1 ώρα τη μέρα ελλειπτικό και σε ένα μήνα θα δεις διαφορά, 90 κιλά δεν είναι και πολλά
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 εγώ δεν μπορώ να μην τρωω, κάτι με πιάνει, μόνο και μόνο που το σκέφτομαι, φοβάμαι λες και θα πεθάνω απο πείνα ... πχ, παλιά έλεγα να το κάνω, κάθε 2 ώρες στο ψυγείο ήμουν.... κανα τοστ τπτ δημητριακά καμια σαλάτα κανα τοστ πάλι... δεν μπορούσα...
-nick- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 εγώ δεν μπορώ να μην τρωω, κάτι με πιάνει, μόνο και μόνο που το σκέφτομαι, φοβάμαι λες και θα πεθάνω απο πείνα ... πχ, παλιά έλεγα να το κάνω, κάθε 2 ώρες στο ψυγείο ήμουν.... κανα τοστ τπτ δημητριακά καμια σαλάτα κανα τοστ πάλι... δεν μπορούσα... ε τοτε γαμα το 2 καρπουζια σε μια μασχαλη παιζει να χωρεσουν 3 ομως οχι
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καψούλες Green Tea. Σκόνη Acai. δεν το έχω ψάξει, και με ενδιαφέρει... υπάρχουν χάπια ? να μην πεινας ρε παιδί μου...
black_widow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 δεν το έχω ψάξει, και με ενδιαφέρει... υπάρχουν χάπια ? να μην πεινας ρε παιδί μου... Αν είσαι φοιτητής σε περίοδο εξεταστικής απλά δεν υπάρχει λύση , θα πεινάς.
nikos21aek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο για ένα μήνα και να χάσεις τα κιλά που θέλεις.Άμα βαριέσαι να μαγειρεύεις μερικές μέρες αντί για μεσημεριανό ή βραδυνό μπορείς να φτιάχνεις 2 τοστάκια. Πρωί: 1 τόστ γαλοπούλα+τυρί light και ένα ποτήρι χυμό Δεκατιανό: 1 μπανάνα και μια μπάρα δημητριακών Μεσημεριανό: 1 μπριζόλα χοιρινή με μια μεγάλη πατάτα στο φούρνο και όση σαλάτα θέλεις Απογευματινό: 1 μήλο και ένα τοστ γαλοπούλα+τυρί light Βραδυνό: 3 σουβλάκια κοτόπουλο καλαμάκι και 2 φέτες ψωμί και όση σαλάτα θέλεις Πριν κοιμηθείς: γιαούρτι 2% με μέλι.
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μην τρως τιποτα που να εχει σχεση με ψωμι,τοστ,κτλ. διαφορετικα δεν προκειται να χασεις κιλα. Αντιθετως αντικατεστησε τα με Κουακερ βρωμης που αποτελει την καλυτερη και πιο υγιεινη τροφη οσο αφορα τους υδατανθρακες που χρειαζεται το σωμα του. το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι τελειως αγευστα,αλλα υπαρχουν πολλες υγιεινές συνταγες οι οποιες τα νοστιμιζουν αρκετα.
Toufas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 βρωμη το λενε κανονικα, και ειναι γαματη τροφη. Mε γαλα (νερο αν θελουμε πιο λιγα λιπαρα) και ψητο μηλο με κανελα μεσα ειναι τελεια.
KilliK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 δεν το έχω ψάξει, και με ενδιαφέρει... υπάρχουν χάπια ? να μην πεινας ρε παιδί μου... και τα χαπια λεκιθινης ειναι πολυ καλα. βρωμη το λενε κανονικα, και ειναι γαματη τροφη. Mε γαλα (νερο αν θελουμε πιο λιγα λιπαρα) και ψητο μηλο με κανελα μεσα ειναι τελεια. εγω παλια τα τρωγα σκετα με νερο.δεν με πειραζε τοσο η γευση,οσο η αφη τους μεσα στο στομα: ηταν σαν να ετρωγα χωμα.
CtrlFreak Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Σκέτο ρε ούτε νερό ούτε γάλα... φλωριές... κουτάλι μέσα από το κουτί και στο στόμα απευθείας και μετά μάσημα καμιά ωρίτσα!!
DrLo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 απο 92 σε 75 ... πιο πολλές είναι η πιθανότητες για την 2 παρουσία... Όχι ακριβώς Το έχω κάνει και μάλιστα 2 φορές ... με πολύ γυμναστική (>2 ωρες /ημέρα) Τη 2η φορά βοἠθησαν και τα ΥΕΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα