Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1,79 'υψος και 92 κιλά είναι πολλά... Ξεκίνα κάτι απο αυτά που σου λένε τα παιδιά γιατι κάθε χρόνο που περνάει θα βάζεις γύρω στα 2 κιλά και μετά άστα να πάνε, θα είναι πολυ πιο δύσκολο.

Υ.Γ. Εγω είμαι 1,75 και 72 κιλά και πρέπει να χάσω 2 κιλά και μετά να το βάλω σε μύς.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

itt: πως γινεται να χασω κιλα και να γινω φετες χωρις να αποχωριστω τιποτα?

Και lol σε οσους λενε φαε φρουτα αβερτα. Μηπως να μην λεμε ακυρα πραγματα χωρις να ξερουμε?

Δημοσ.

Το να χάσεις 4-5 κιλά χωρίς κόπο και κούραση είναι σχετικά πανεύκολο να το πετύχεις αρκεί να ακολουθήσεις 3-4 βασικά πραγματάκια.

Δεν μας είπες εαν γυμναζόσουν στο παρελθόν ή γυμνάζεσαι τώρα.Εαν υποθέσω οτι ανέφερες κάπου οτι δεν σου αρέσει το τρέξιμο θα υποθέσω οτι δεν γνωρίζεις πως είναι η πρόσοψη ενός γυμναστηρίου.... :-D Πλάκα κάνω...Έχεις ακόμα ελπίδες...Λοιπόν:

1. Τα πολλά και μικρά γεύματα εαν και είναι ο σωστός τρόπος διατροφής, δεν είναι συνήθως εφικτός.Το σημαντικότερο είναι να τρώς όσο μπορείς καλύτερα το πρωινό.Δεν εννοώ σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα.Πχ δημητριακά με γάλα,κανένα μηλαράκι,καμια φέτα πολύσπορο ψωμί.Πάντα να σηκώνεσαι από το τραπέζι και να έχεις την αίσθηση οτι μπορείς να φας και λίγο παραπάνω.Το βράδυ ποτέ δεν τρώς κάτι βαρύ και όταν φας αποφεύγεις δια ροπάλου να την πέσεις για ύπνο αμέσως μετά το φαί.

Υπάρχει και ένα ρητό που έλεγαν οι παλιοί σχετικά με το φαγητό: Το πρωί να τρως σαν βασιλιάς , το μεσημέρι σαν πρήγκηπας και το βράδυ σαν φτωχός...

2. Πολύ σημαντικό να περιορίσεις (εαν δεν μπορείς να κόψεις) τα αναψυκτικά.(Ένα κουτάκι κόκα κόλα έχει 6 κουταλάκια ζάχαρη).

3.Μην περιμένεις να χάσεις κιλά χωρίς έστω και ελαφρυά άσκηση εκτός και εαν είσαι σαν εμένα που λόγω πολύ καλού μεταβολισμού καίω τα πάντα... :-D

4. Εαν θες κοιλιακούς "φέτες" σαν τους δικούς μου :-D ξέχνα τις φέτες ψωμιού.(επιτρέπεται μόνο το πολύσπορο) και μαχαίρι στα αναψυκτικά.

5. Όταν είσαι με παρέα έξω για φαγητό μπορείς να τρώς κανονικά απόλα αλλά με μέτρο.Τρώμε ακόμα και γλυκό χωρίς τύψεις μιας και δεν ευθύνεται αυτό για τα παραπάνω κιλά μας αλλά η συνολική μας προσπάθεια και προπάντων η ψυχολογία μας.

6. Κάνεις παρέα με άτομα θετικά και όχι μίζερα και αρνητικά.Διαφορετικά θα φας κατρακύλα μαζί τους και θα χαλάσεις όχι μόνο τη δίαιτα αλλά γενικότερα την όλη σου διάθεση.

7. Μην διανοηθείς να πετάξεις τα λεφτά σου σε ηλεκτρονικές συσκευές που υποτίθεται κάνουν μασάζ όταν είσαι στον καναπέ και σε αδυνατίζουν.Το μόνο που αδυνατίζουν είναι την τσέπη σου.

Όλοι εμείς που γυμναζόμαστε με κανονικά μηχανήματα δε είμαστε μαλάκες :-D

8.Εύχομαι καλή συνέχεια και να γίνεις στυλάκι :-D

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτή η μηχανή που υπολογίζει αν είσαι κανινικός - υπέρβαρος - παχύσαρκος είναι σωστή. Γιατι αν είναι τότε ο τόπικ στάρτερ είναι στο όριο να γίνει πα΄χυσαρκος.

Δημοσ.

Αυτο που εβαλες ειναι για παιδια.

ΝΟμιζω τα πλαισια του κανονικου ειναι +- 10 κιλα απο το υψος σου. Δηλαδη εγω ειμαι 1,85 και 78κιλα ξερω. Το φυσιολογικο ειναι απο 75 εως 95. Μπορει να λεω μαλακιες βεβαια

Δημοσ.

πρόχειρο άλλα καλό σιτε, λεω να κάνω σχοινάκι B)

Αυτο που εβαλες ειναι για παιδια.

ΝΟμιζω τα πλαισια του κανονικου ειναι +- 10 κιλα απο το υψος σου. Δηλαδη εγω ειμαι 1,85 και 78κιλα ξερω. Το φυσιολογικο ειναι απο 75 εως 95. Μπορει να λεω μαλακιες βεβαια

δεν παίζει 185 θα είσαι γίγαντας B)

Δημοσ.

Βρήκα μία άλλη που είναι σωστή και σου λέει το ΙΔΑΝΙΚΌ βάρος. Για εμένα ας πούμε είναι τα 70 κιλά με + - 10% απόκλειση και για τον topic starter 75 κιλά με + - 10%

Τσεκάρετε αν είστε παχύσαρκος Link

Δημοσ.

πρόχειρο άλλα καλό σιτε, λεω να κάνω σχοινάκι B)

δεν παίζει 185 θα είσαι γίγαντας B)

εννοειται υψος mod 100, δηλαδη χωρις τον ασσο μπροστα ρε

Δημοσ.
Είστε στον 1ο βαθμό παχυσαρκίας είναι καλό να χάσετε βάρος ώστε να φτάσετε στα φυσιολογικά επίπεδα.

ο 2ος ?

τι λεε ρε ο θείος.... στα 81 με βγάζει κανονικό... και αυτό οριακά είναι, ε δεν θα πρέπει να είμαι ακόμα -2,3

δηλαδή 11 κιλά να χάσω για να γίνω φυσιολογικός..

πφφφ πολλές δεσμεύσεις.. (σφηνάκια - Αλφα πολύ πλάκα)

Δημοσ.

Ρε μην σε πιάσει καμία μανία τώρα. Τα όρια είναι αρκετά μικρά, η ΜΙΣΗ και Ελλάδα είναι παχύσαρκοι.

Κάνε κάποια απο αυτά που σου λένε τα παιδιά και θα το ρίξεις το βάρος. 75 που είναι το ιδανικό για εσένα δεν θα είναι εύκολο αλλα άμα το πάρεις απόφαση όλα γίνονται.

Και εγω έχω ξεκινήσει γυμναστική και βλέπω να το έχω μέχρι στιγμής. Όλα μια συνήθεια είναι...

Καλό για εσένα θα είναι να κάνεις την διατροφή και αερόβια γυμναστική για να χάσεις λίπος.

Υ.Γ. ΜΕ την καμία μην κάνεις βάρη. Θα φουσκώσεις κάτω απο το λίπος και μετά θα φαίνεσαι 5 κιλά πιο χοντρός.

Δημοσ.

Ρε μην σε πιάσει καμία μανία τώρα. Τα όρια είναι αρκετά μικρά, η ΜΙΣΗ και Ελλάδα είναι παχύσαρκοι.

Κάνε κάποια απο αυτά που σου λένε τα παιδιά και θα το ρίξεις το βάρος. 75 που είναι το ιδανικό για εσένα δεν θα είναι εύκολο αλλα άμα το πάρεις απόφαση όλα γίνονται.

Και εγω έχω ξεκινήσει γυμναστική και βλέπω να το έχω μέχρι στιγμής. Όλα μια συνήθεια είναι...

Καλό για εσένα θα είναι να κάνεις την διατροφή και αερόβια γυμναστική για να χάσεις λίπος.

Υ.Γ. ΜΕ την καμία μην κάνεις βάρη. Θα φουσκώσεις κάτω απο το λίπος και μετά θα φαίνεσαι 5 κιλά πιο χοντρός.

απο 92 σε 75 ...

πιο πολλές είναι η πιθανότητες για την 2 παρουσία...

ε .. φουσκώνεις... αλλα δεν το λες και άσχημα αυτό...

http://youthstrend.com/wp-content/uploads/2011/08/bodybuilder.jpg_320_320_0_9223372036854775000_0_1_0.jpg

Δημοσ.

Ρε γνωστός μου έχασε 30 κιλά χωρίς εγχείρηση αλλα σε πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα γίνονται αρκεί να είσαι αποφασιστικός. Εγω δεν είμαι και πολύ αλλα το παλεύω.

Ρε όταν έχεις πολυ λίπος φουσκώνουν οι μύς και φαίνεσαι απλα πιο χοντρός. Εσύ δηλαδή δύναμη θα έχεις αλλα δεν θα φαίνεσαι γυμνασμένος. Ένα παιδί που ήταν μαζί μου στο σχολείο έκανε γυμναστήριο 3 χρόνια, αλλα πρίν ξεκινήσει είχε αρκετά κιλά παρπάνω. Σήκωνε πολλά κιλά στην μπάρα αλλα φαινόταν πιο παιδοβούβαλο απο ότι πρίν. Και το βυζί του ήταν, γάμησε τα. 2 μέτρα. Αυτός δεν έκανε διατροφή και στο γυμναστήριο έκανε κυρίως βάρη.

Βέβαια αν έχεις έναν πολυ καλό γυμναστή να σε καθοδηγεί σε κάθε σου βήμα, δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχει.

Δημοσ.

Ρε γνωστός μου έχασε 30 κιλά χωρίς εγχείρηση αλλα σε πολυ μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλα γίνονται αρκεί να είσαι αποφασιστικός. Εγω δεν είμαι και πολύ αλλα το παλεύω.

ρε αμα ήμουν υπέρβαρος αρκετά και ήθελα να χάσω θα πήγαινα σε τπτ Bodyline... ( πεταμένα λεφτά... )

δεν το σπρώχνω ... απο μόνο του... σιγά σιγά...

:wub:

Δημοσ.

Ρε φιλε τι πως να χασεις κιλα? Διατροφη και γυμναστικη (αεροβια κυριως), απλα ειναι τα πραγματα. Καθε βδομαδα στο ινζομνια εμφανιζεται τοπικ για γυμναστικη κ χασιμο βαρους κ τετοια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...