black_widow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά αυτό με τα πολλά γεύματα πώς μπορεί να είναι εφαρμόσιμο για ένα εργαζόμενο; Καταρχάς αν δουλεύεις πρωί θα φας πρωινό πιο πριν από τις 9 , άρα κατά τις 12 θα έχεις ξαναπεινάσει ( αλλά συνήθως λόγω φόρτου εργασίας δε θα μπορείς να κάνεις διάλλειμμα ) , το μεσημεριανό θα το φας όπως όπως ανάλογα τι ώρα θα μπορέσεις ( δε γίνεται πρακτικά να τηρείς συγκεκριμένη ώρα ). Βράδυ αν δεν έχεις καταφέρει να τηρήσεις το πρόγραμμα όπως πρέπει θα πεινάς σαν λύκος. Για να μην πω για κάποιους που είμαστε λαίμαργοι και το σνακ μπορούμε να το κάνουμε κυρίως και να καταστρέψουμε τα πάντα. Μιλάω για κάποιον που κάνει ένα κλασσικό 9-5 καθημερινές ( πόσοι είναι αυτοί οι τυχεροί πλέον ; ). Αν είσαι και με κυλιόμενες βάρδιες χέσε μέσα. Να μη μιλήσω για υπερωρίες που θα στη δώσει μετά λόγω κούρασης να φας κάτι παχυντικό.
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Φάε κανονικά τη μια μέρα και την άλλη πίνε μόνο νερό. Εύκολο, απλό, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ. Γιατί τα 4 γευματάκια και τέτοια είναι πειρασμός.
xpapias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά αυτό με τα πολλά γεύματα πώς μπορεί να είναι εφαρμόσιμο για ένα εργαζόμενο; Καταρχάς αν δουλεύεις πρωί θα φας πρωινό πιο πριν από τις 9 , άρα κατά τις 12 θα έχεις ξαναπεινάσει ( αλλά συνήθως λόγω φόρτου εργασίας δε θα μπορείς να κάνεις διάλλειμμα ) , το μεσημεριανό θα το φας όπως όπως ανάλογα τι ώρα θα μπορέσεις ( δε γίνεται πρακτικά να τηρείς συγκεκριμένη ώρα ). Βράδυ αν δεν έχεις καταφέρει να τηρήσεις το πρόγραμμα όπως πρέπει θα πεινάς σαν λύκος. Για να μην πω για κάποιους που είμαστε λαίμαργοι και το σνακ μπορούμε να το κάνουμε κυρίως και να καταστρέψουμε τα πάντα. Μιλάω για κάποιον που κάνει ένα κλασσικό 9-5 καθημερινές ( πόσοι είναι αυτοί οι τυχεροί πλέον ; ). Αν είσαι και με κυλιόμενες βάρδιες χέσε μέσα. Μια χαρά βγαίνει. Τρώω ελαφρά πρωί πρωί 7.15 πριν φύγω για δουλειά. Κατά τις 11.30 - 12.00 όλο και κάτι θα τσιμπήσω. Τυχαίνει μάλιστα να φέρουν τίποτα γλυκά / τυροπιτοειδή κλπ στη δουλειά. 17.00 το απόγευμα τρώω κανονικότατα. Βράδυ τρώω κανένα φρούτο στις 9. Αν πεινάσω θα φάω κανένα πολύ μικρό σνακ κατά τις 12 (30-40 θερμίδες μαξ). Πέφτω συνήθως 1. Λίγο φαγητό αλλά είμαι 75-76 κιλά. Κάνω επίσης τρελή καθιστική ζωή. Αλλιώς θα μπορούσα να τρώω πολύ περισσότερο Όσο για το φρούτο - μπορείς άνετα να φας καρπούζι τώρα το καλοκαίρι! (1φέτα=1φρουτο=~60-70θερμίδες)
black_widow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μια χαρά βγαίνει. Τρώω ελαφρά πρωί πρωί 7.15 πριν φύγω για δουλειά. Κατά τις 11.30 - 12.00 όλο και κάτι θα τσιμπήσω. Τυχαίνει μάλιστα να φέρουν τίποτα γλυκά / τυροπιτοειδή κλπ στη δουλειά. 17.00 το απόγευμα τρώω κανονικότατα. Βράδυ τρώω κανένα φρούτο στις 9. Αν πεινάσω θα φάω κανένα πολύ μικρό σνακ κατά τις 12 (30-40 θερμίδες μαξ). Πέφτω συνήθως 1. Λίγο φαγητό αλλά είμαι 75-76 κιλά. Κάνω επίσης τρελή καθιστική ζωή. Αλλιώς θα μπορούσα να τρώω πολύ περισσότερο Όσο για το φρούτο - μπορείς άνετα να φας καρπούζι τώρα το καλοκαίρι! (1φέτα ~60-70θερμίδες) Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν μπορούν όλοι για πρακτικούς λόγους να τηρήσουν το ίδιο πρόγραμμα. Δουλειά πρωινή 8 ωρη έχω κάνει μόνο στην πρακτική . Όλες οι υπόλοιπες με κυλιόμενα ωράρια . Ορθοστασία με ένα διάλλειμμα της πλάκας που έτρωγα κανα sandwich μικρούλι ίσα ίσα μην πέσω κάτω. Που να μπω σε διαδικασία χώνεψης κανονικού φαγητού όρθια με το τακούνι η γυναίκα. Καλά όταν είχα ΤΕΙ και δουλειά δε το συζητώ μόνο ένα σνακ το μεσημέρι και βραδινό έτρωγα. Μέσα στο λεωφορείο και τον ηλεκτρικό θα έτρωγα ; Αυτά τα προγράμματα είναι κατάλληλα μόνο εάν είσαι άνεργος ή κάνεις σταθερό πρωινό 8ωρο σε γραφείο.
xpapias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το παν είναι να έχεις 3+ γεύματα με καλή απόσταση μεταξύ τους. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, έχω δουλέψει 32ωρα! Ημουν αρκετά παχύτερος τότε...
black_widow Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το παν είναι να έχεις 3+ γεύματα με καλή απόσταση μεταξύ τους. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο, έχω δουλέψει 32ωρα! Ημουν αρκετά παχύτερος τότε... Εκεί θέλω να καταλήξω ότι δεν αρκεί απλά η πρόθεση να κάνεις δίαιτα αλλά και οι συνθήκες ζωής σου να επιτρέπουν την υγιεινή διατροφή με πρόγραμμα και γυμναστική. Εγώ πάλι είχα φτάσει 52 κιλά σε συνδυασμό με την ορθοστασία της δουλειάς , από τα κόκκαλα βγαλμένη. Μετά κλάταρα κάποια στιγμή ή δούλευα μόνο ή πήγαινα ΤΕΙ μόνο ( κυρίως το πρώτο ) , πήγα 58 κιλά και από τότε είμαι ανάμεσα στα 57 και στα 62 . Το ανώτερο μου είναι 62 τώρα ( πολύ παχυντικό από το να είσαι άνεργος χειρότερο και το να τρέχεις όλη μέρα ). Αχ να βρω σταθερή δουλειά πρωινή να τα χάσω επιτέλους και να αρχίσω gym Να μάθω πόσο λίπος έχω αν πάω σε διαιτολόγο γίνεται ; Π.χ. η κοιλιά μου δείχνει τελείως διαφορετική ανάλογα σε τι μέρα του κύκλου είμαι και πόσο άγχος μπορεί να έχω . Ξέρω ότι έχω θέμα σε αυτήν την περιοχή , αλλά δεν έχω σαφή εικόνα.
vk13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 παιδιά πως θα χάσω 4-5 κιλά, δεν θέλω άμεσα, σε 1-2 μήνες... να τρώω όμως κανονικά. δεν θέλω να τρέχω πολύ. επίσης θέλω να κάνω φετες... όχι τίποτα τρελό... θέλω ένα πρόγραμμα 2 μηνών , άντε 3... είμαι 1,79 - (90-92) κιλά? πριν 2 χρόνια ήμουν 87 ... και έχω πάρει αρκετά... Tόσα χάνεις εύκολα. Αρκεί να περπατάς (ή τρέξιμο ακόμα καλύτερα) 2-3 φορές τη βδομάδα και πάνω απ όλα να προσέχεις τη διατροφή σου. Περιορίζεις κρέατα και φαγητό απ 'έξω, μειώνεις μερίδα φαγητού σα να τη ζυγίζεις με το μάτι, θα καταναλώνεις πολλα υγρά και είσαι έτοιμος λογικά. Μερικά ενδεικτικά φαγητά είναι τα όσπρια και ο φιδές. Ειδικά το δεύτερο για βράδυ κάνει δουλειά. Α έχει και κάτι σούπες η κνορ αρκετά ελαφριές που χορταίνεις κιόλας και κάνουν δουλειά. Πριν 3 χρόνια εγώ ήμουν 86 μέσα σε τρεις μήνες ακολουθώντας αυτά που σου είπα έπεσα στα 77 και αργότερα κι άλλο... Το ύψος μου είναι 1,84. Και πάνω απ όλα θέληση ε και να μην το αμελείς συνέχεια γιατί θα παίρνεις!!! Για φέτες ξεκίνα κοιλιακούς, αλλά πρώτα χάσε λίπος, τώρα και 200 κοιλιακούς τη μέρα να κάνεις δεν πρόκειτε να δεις ούτε μισό κοιλιακό.
michael92 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Για να κάνεις κοιλιακούς θέλει δίαιτα, αλλιώς δεν βγαίνουν Πρωτεινική δίαιτα.
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Tόσα χάνεις εύκολα. Αρκεί να περπατάς (ή τρέξιμο ακόμα καλύτερα) 2-3 φορές τη βδομάδα και πάνω απ όλα να προσέχεις τη διατροφή σου. Δύσκολο...
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εγώ σου έδωσα τη λύση αλλά δεν με ακούς.
CtrlFreak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Να μάθω πόσο λίπος έχω αν πάω σε διαιτολόγο γίνεται ; Π.χ. η κοιλιά μου δείχνει τελείως διαφορετική ανάλογα σε τι μέρα του κύκλου είμαι και πόσο άγχος μπορεί να έχω . Ξέρω ότι έχω θέμα σε αυτήν την περιοχή , αλλά δεν έχω σαφή εικόνα. Τα όργανα μέτρησης που χρησιμοποιούν δεν έχουν καθόλου ακρίβεια και εξαρτάται από πολλά πράγματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα body fat caliper για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης και να ξέρεις αν ανεβαίνεις ή κατεβαίνεις.
sistah Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Οι διατροφολογοι/διαιτολογοι λενε οτι οταν κανεις διαιτα δεν πρεπει να κατεβαινεις κατω απο 1200 θερμιδες ανα ημερα. Κατ´εμε απο τις πιο υγιεινες διαιτες ειναι αυτη των 400 θερμιδων: τρως 3 γευματα των 400 θερμιδων και αναμεσα καποιο φρουτο. Εγω αυτη που κανω τωρα για να χασω 3-4 κιλα ειναι: Τρωω το πρωι τοστ με φρεσκια πορτοκαλαδα. Μετα απο κανα 3ωρο καποιο φρουτο Το μεσημερι οτι φαγητο θελω απλα να ειναι νορμαλ μεριδα+κανα σαλατικο (στις διαιτες παντα λενε να συνοδευεις το φαγητο με σαλατα για να χορταινεις πιο ευκολα συν του οτι εχουν λιγες θερμιδες και φυσικα κανει καλο) Το απογευμα φρουτο ή κανα μικρο παγωτακι (καλοκαιρι ειναι!) Το βραδυ τοστ ή σαλατα ή το μισο μεσημεριανο. Αποφευγεις τα τηγανιτα χωρις να απαγορευονται και να χρησιμοποιεις λιγο λαδι. Μειωνεις την καταναλωση ψωμιου και προτιμας τα ολικης. Εγω για τοστ παιρνω το πολυσπορο που εχει πιο πολυ γευση. Επισης το γυρισα στα light τυρια, σαλαμια, μαγιονεζες κτλ Το πιο σωστο γενικα ειναι να χανεις 1-1,5 κιλο το πολυ ανα βδομαδα = 4 κιλα το μηνα. Το 2lt νερο ειναι απαραιτητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα