Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 παιδιά πως θα χάσω 4-5 κιλά, δεν θέλω άμεσα, σε 1-2 μήνες... να τρώω όμως κανονικά. δεν θέλω να τρέχω πολύ. επίσης θέλω να κάνω φετες... όχι τίποτα τρελό... θέλω ένα πρόγραμμα 2 μηνών , άντε 3... είμαι 1,79 - (90-92) κιλά? πριν 2 χρόνια ήμουν 87 ... και έχω πάρει αρκετά...
panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Να κανεις φετες κοιλιακους? αυτο λογικα δε θα θελει γυμναστηριο ? ή γυμναστικη προορισμενη για τους κοιλιακους? Η αποψη μου , για αρχη ελλατωσε λιγο το μεσημεριανο και αρκετα απ το βραδυνο , μπολικο νερο (κανα λιτρο και βαλε την ημερα) , αποφευγε σουβλακια και τετοιου ειδους φαγητα , αν μπορεις να τρεχεις και λιγο ... Αλλα σιγουρα ενας διατροφολογος ή ενας σοβαρος γυμναστης σε γυμναστηριο θα μπορουσε να σου πει τι να τρως (ο πρωτος) και τι να γυμνασεις και πως ο δευτερος...
salliara Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μαγικές συνταγές άμα δεν κουνήσεις και λίγο κώλο δεν υπάρχουν, δυστυχώς.
athlios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 μπολικο νερο (κανα λιτρο και βαλε την ημερα) κανεις πλακα ετσι?
medgio01 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μαγικές συνταγές άμα δεν κουνήσεις και λίγο κώλο δεν υπάρχουν, δυστυχώς. Πραγματικα δε φτανει μονο η διαιτα.Τρεξιμο κυριως,επισης περιορισε λιγο την ποσοτητα του φαγητου και βαλε στη διατροφη σου φρουτα και λαχανικα.Και κοψε τα βραδινα τσιμπουσια
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ρε δεν είπαμε να χάσω 20 κιλά σε 2 μήνες, 4-5 είπα.. ναι μπολικο νερό, με αυτό μόνο θα χάσω κανα 2 κιλά σε 2-3 μήνες τώρα για φέτες , δεν λεω ρε παιδί μου τπτ τρομερό , απλά σιγά σιγά θα κάνω κοιλιά λες και είμαι κάνας 50αρης... κάτι να ισιώσω θέλω...
panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 κανεις πλακα ετσι? εγω πινω κανα 2 λιτρο ,(περιπου οχι ακριβως ) τουλαχιστον μεχρι πριν λιγες μερες που κανε τρομερη ζεστη , αλλα οχι για να χασω κιλα ,απλα απ οσο ξερω το νερο βοηθαει το στομαχι...
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πραγματικα δε φτανει μονο η διαιτα.Τρεξιμο κυριως,επισης περιορισε λιγο την ποσοτητα του φαγητου και βαλε στη διατροφη σου φρουτα και λαχανικα.Και κοψε τα βραδινα τσιμπουσια τρέξιμο η περπάτημα? κοιτα ... περπάτημα μπορώ να κάνω και κανα 2ωρο, δεν έχω πρόβλημα... αλλα τρέξιμο δεν μου αρέσει... Εγω πινω 3+ λιτρα ευγε, εγώ πάλι ξεχνάω να πίνω όταν είμαι στο Πισι, η όταν βλέπω τβ, η όταν κάνω ότι κάνω... εεε. ουτε 1 μπουκάλι δεν πίνω, περίπου 1 με 1.5 λίτρα...
athlios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Εγω πινω 3+ λιτρα Για καλοκαιρι μπορει να ειναι και λιγο. Μη λεμε "καικαναλιτρο".
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 παιδιά , τι λέτε? 1 ώρα τρέξιμο στον καυτό ήλιο, γυρνάς σπίτι πίνεις 1 μπουκάλι νερό χωρίς να το καταλάβεις, ξεκουράζεσαι 1 ώρα , μετά πάλι τρέξιμο... αμα το κάνεις αυτο 4 φορές την μέρα ... θα πιεις και 5 λίτρα...
panosno1com Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ε ρε συ athlios ο καθενας μπορει να πινει οσο αντεχει. απ το ολοτελα καλο θα κανει και το 1 λιτρο . καταλαβες? Σκεφτηκα να του πω ενα λιτρο γιατι λεω,νταξει , εγω μπορω να πινω 2 λιτρα , o αλλος θα μπορει να πινει ομως? Γι αυτο και ειπα ενα λιτρο!
athlios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Οκ, αλλα εχε υποψη σου 1 λιτρο ειναι ελαχιστο για ενηλικα . Εκτος αν ειναι 1,30 και 40 κιλα , παω πασο.
xpapias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πολύ χονδρικά. Τρως 4-5 γεύματα την ημέρα με απόσταση 4ώρες περίπου το ένα από το άλλο (όχι λιγότερο). ΠΡΩΙ πχ 9.00 - [Γάλα 0.5 lt / Γιαούρτι 2% με μέλι και μια φρυγανία / Ενα τόστ Ζαμπόν-Τυρί] + Καφέ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΩΡΙΣ πχ 12.30-1 - Ενα φρούτο (πχ ένα μήλο / μια μπανάνα / ένα ποτήρι γάλα) ή κάτι σχετικά ελαφρύ. ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΡΓΑ-ΑΠΟΓΕΥΜΑ πχ 4.30-5.00 - Ενα πιάτο φαγητό με 1 καλή φέτα ψωμί. Απέφυγε μόνο τα πολλά λιπαρά. Αν θες να το συνοδεύσεις με τυρί μπορείς να πάρεις κάποιο κίτρινο 11-16% λιπαρά σε φέτες από το super-market (NOYNOY 11% - Fina - Milner κα) και να φας 3-4 φέτες. Σε φέτες γιατί μπορείς να ελέγχεις καλύτερα την ποσότητα. Όχι σαλάτες (μπορείς πχ να φάς το βράδυ) όχι συνοδευτικά. ΒΡΑΔΥ πχ 9.00 - 2 φρούτα ή Μια πολύ μικρή σαλάτα (όχι τυριά κλπ) με μια φέτα ψωμί Πίνεις πολύ νερό 1.5-2λ την ημέρα. Απέφυγε τα γλυκά ή τηγανητά, βρώμικα κλπ. Όπου χρησιμοποιείς λάδι, καλύτερα ελαιόλαδο. Καφές επιτρέπεται και βοηθά το μεταβολισμό αλλά το πολυ 1-2 κουταλιές ζάχαρη συνολικά την ημέρα. Τα απλά σάκχαρα χρειάζονται αλλά με μέτρο. Εναλλακτικά της ζάχαρης μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο άλλο γλυκαντικό σουκραλόζη (σχετικά ασφαλές γλυκαντικό που δεν παχαίνει) και λιγότερο ασπαρτάμη ή φρουκτόζη κλπ. Αποφεύγεις φυσικούς χυμούς (πολλές θερμίδες σε λίγο όγκο) και αναψυκτικά με ζάχαρη. Diet/Light επιτρέπονται αλλά με μέτρο! Πχ αν αισθάνεσαι το μεσημέρι ή το βράδυ ότι δεν έχεις χορτάσει, μπορείς πχ να πιεις στη συνέχεια ένα αναψυκτικό. Σχετικά γρήγορο περπάτημα 30-45 λεπτά 4 φορές την εβδομάδα. Καλό είναι να μην είναι διακεκομμένο πχ 10' το πρωί 20 το βράδυ αλλά δεν πολυ πειράζει. Αφήνεις τουλάχιστον μια ώρα από το φαγητό πριν πέσεις για ύπνο. Και αν δεν μπορείς, φρόντισε τουλάχιστον να έχεις φάει ελαφρά πχ το βράδυ φρούτα αντί σαλάτας. Μια φορά την εβδομάδα μπορείς να ξεφύγεις από το πρόγραμμα (πχ να βγεις για φαγητό/ να φας σοουβλάκια κλπ) και μάλλον ψιλοεπιβάλλεται γιατι εκτονώνεσαι! Νομίζω δε στερείσαι κάτι και σε 2 μήνες θα έχεις χάσει 4-5 κιλά. Αυτό λογικά θα σε φτάσει μέχρι τα 85 κιλά. Απο εκεί και πέρα για να χάσεις, πρέπει μάλλον να ελαττώσεις παραπάνω τις θερμίδες που παίρνεις κάθε μέρα. (Άλλες οι ανάγκες ενός ατόμου 90 κιλών και άλλες ενός 70 κιλών). Γενικά δε χρειάζονται υπερβολές. Όσο πιο πολλές οι υπερβολές (πχ τρέξιμο 1 ώρα στον ήλιο κλπ) τόσο πιο δύσκολη η συμμόρφωση στο πρόγραμμα σου. Κοιτάς το στόχο μακροπρόθεσμα και δεν ζυγίζεσαι κάθε μέρα ούτε καν μια φορά την εβδομάδα. Πραγματικά σε 2 μήνες θα έχεις δει τεράστια διαφορά.
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ΒΡΑΔΥ πχ 9.00- 2 φρούτα ή Μια πολύ μικρή σαλάτα (όχι τυριά κλπ) με μια φέτα ψωμί σε χορταίνουν αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα