Προς το περιεχόμενο

Μετα απο φορματ.....

greeksafari

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο Control Panel υπάρχει το πεδίο "Region and Language" (βρίσκεται στην κατηγορία "Clock, Language and Region"). Αν το ανοίξεις και πας στο tab "keyboards and languages" και κλικάρεις πάνω στο "Change Keyboards" θα βρεις ένα πεδίο με τη "Default input language".

το εκανα και εβαλα αγγλικα αμερικης...γιατι ειχα επιλεγμενο αγγλικα και ελλαδα μετα...

Computer > (δεξί κλικ) > Ιδιότητες >

Στην καρτέλα που θα σου ανοίξει υπάρχει ένα πεδίο με τις πληροφορίες του υπολογιστή (computer name, workgroup, etc). Δίπλα υπάρχει η επιλογή "Change Settings". Στην νέα καρτέλα υπάρχει σε κάποιο σημείο η επιλογή να αλλάξεις το όνομα του υπολογιστή.

αυτο φιλε δεν το βρηκα δεν μου ελεγε πουθενα change settings σε πια καρτελα βρισκετε βασικα?

και ναι δεν ξερω αγγλικα... :mrgreen: :mrgreen:

και οταν π[αω να κανω εγγκατασταση το cc claner μου βγαζει αυτο..

http://imageshack.us/photo/my-images/843/66049182.jpg/

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατί δεν φτιάχνεις ένα φάκελο c:\downloads να τα βάλεις όλα εκεί μέσα μπας και ησυχάσεις;;

Όπως πρότεινα σχεδόν από την αρχή.

Κανονικά θες φρέσκια εγκατάσταση τα windows.

Δημοσ.

Έτσι και αλλιώς νέα εγκατάσταση είναι ,όσο πειράζεις της ρυθμίσεις μπορεί να κάνεις μεγαλύτερη ζημιά και αφού μπήκαν από την αρχή «στραβά» τα windows εγώ λέω ναι βάλ'τα από την αρχή.

Δημοσ.

Στη θέση σου θα δοκίμαζα ένα νέο profile. μόνο αυτό έχει πρόβλημα με το name αποτι κατάλαβα. φτιάξε ένα νέο με δικαιώματα υπερχρήστη και δοκίμασε να κάνεις εκεί ένα install το πρόγραμμα. αν δεν γίνει τότε πάμε στο Programs File και στο User/local.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...