greeksafari Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 παιδια εκανα φορματ το πισι μου για πρωτη φορα μονος μου και τα καταφερα....αλλα τωρα δεν μπορω να περασω καπια προγραματα....παραδειγμα το java rutime environment διοτι θελω να περασω ενα παιχνιδι και μου το ζηταει..και γενικα και αλλα δεν μπορω να κανω εγκατασταση.. παιδια οπιος μπορει να βοηθησει παρακαλω να το κανει...ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Τι εννοείς; Σου βγάζει κάποιο μήνυμα;Δεν μπορείς να βρεις τα installer που χρειάζεσαι; Τι ακριβώς είναι το πρόβλημα;
greeksafari Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 βρησκω τα ινσταλερ κανονικα αλλα δεν μου επιτρεπει να τα κανω εγκατασταση π.χ. για το τζαβα που λεω το βτηκα το κατεβασα και παω να το κανω ινσταλ και μου λεει δεν εχει βρεθει η τοποθεσια του...κατι τετια...και καπια αλλα μου το βγαζει αυτο...
ntinos19 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 αν μπορείς να μας πεις ποια windows έχεις περάσει ακριβός και αν μπορείς να μας πεις ακριβός τι λέει το error θα βοηθούσε περισσότερο επίσης απο που κατέβασες τη java.
greeksafari Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 εβαλα τα 7 αυτα που ειχα κα πριν δηλαδη στα 32bit και μου βγαζει αυτο το μηνυμα... http://imageshack.us/photo/my-images/13/98508093.jpg/ δεν θυμαμε απο που το κατεβασα παντως σε ολλα το ιδιο λεει... και σ αλλο αρχειο που κατεβασα λεει αυτο..... http://imageshack.us/photo/my-images/14/74334848.jpg/
TheELF Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τρελή επιτυχία στην επιλογή ονόματος,πως τα κατάφερες;;; Τα ???? σε όνομα φακέλου δεν επιτρέπονται σε windows οπότε και τα προγράμματα δυσκολεύονται να βρούνε τα αρχεία. Κατέβαζε ή αντέγραφε τα αρχεία σε άλλο φάκελο με ποιο λογικό όνομα π.χ. c:\downloads.
greeksafari Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Τρελή επιτυχία στην επιλογή ονόματος,πως τα κατάφερες;;; Τα ???? σε όνομα φακέλου δεν επιτρέπονται σε windows οπότε και τα προγράμματα δυσκολεύονται να βρούνε τα αρχεία. Κατέβαζε ή αντέγραφε τα αρχεία σε άλλο φάκελο με ποιο λογικό όνομα π.χ. c:\downloads. λες να φταει που οταν εκανα φορματ εβαλα στα ελληνικα το ονομα για το πισι?
TheELF Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 λες να φταει που οταν εκανα φορματ εβαλα στα ελληνικα το ονομα για το πισι? Δεν αποκλείεται,ιδίως αν είναι αγγλικά τα windows.
greeksafari Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ειναι δυνατον να κανει αυτο ολο το προβλημα?
shodan Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πολλα κουφα συμβαίνουν στα πισι. Δοκίμασε να τα κατεβασεις στο c: όπως είπε το ξωτικο παραπάνω.
greeksafari Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Πολλα κουφα συμβαίνουν στα πισι. Δοκίμασε να τα κατεβασεις στο c: όπως είπε το ξωτικο παραπάνω. τι εννοας ακριβος?
tolis_01 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 τι εννοας ακριβος? Βάλε το εκτελέσιμο (exe) αρχείο της java σε κάποιον φάκελο εκτός των εγγράφων του χρήστη και τρέχτο από κει. Κατ'ευθείαν στο C: πχ (Υπολογιστής-> Τοπικός δίσκος).
greeksafari Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 παιδια και το ονομα αλλαξα και στον c το εβαλα παλι δεν γινετε τιποτα...μου βγαζει το πρωτο προβλημα απο τις φοτο παραπανο...
ntinos19 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 λες να φταει που οταν εκανα φορματ εβαλα στα ελληνικα το ονομα για το πισι? Στα 7 έχει ένα θεματάκι με τα Ελληνικά ονόματα, όχι σε όλα. Σίγουρα έχεις C: στο Local Disk ή του έδωσες άλλο όνομα ? πχ D:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.