Προς το περιεχόμενο

αγορά κινητού galaxy s

fastnickride

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τιμή του optimus 2x που την είδες; Γιατί στο skroutz ξεκινάει από τα 336,90€.

Ακριβώς. 40€ πες σύνολο με τα μεταφορικά.

και εγω προτιμώ την samsung σε αλλα είδη, σε κινητά δεν ξέρω ακόμα! είδα και το site με τις συγκρίσεις που έχει για τα 2 κινητά και έχουν ψιλοδιαφορές(εκτός του επεξεργαστή)! όπως είπα παραπάνω όμως για το optimus ειναι οτι έχει κάποια θεματάκια! το nexus μου άρεσε επίσης και πήγαινα προς εκεί αλλά ειδα δεν έχει βιντεοκλήση! απο htc δεν έχετε να προτείνετε κάτι? επίσης έχει γίνει και μια μικροπαρεξήγηση γιατι ενα παλικάρι ανέφερε για το optimus x2, δεν ειχα κοιτάξει τιμή και το συγκεκριμένο δεν έχει 300 αλλά 150+ οπότε άκυρο εκτός αν μιλάμε για το optimus black! αυτο σημαίνει οτι το galaxy s με αυτές τις δυνατότητες ειναι δυνατό(αν και λίγο παλιό)!

To Nexus S το ξεχνάς γιατί πέραν τούτου, ούτε FM radio έχει, ούτε Super AMOLED οθόνη, ούτε Gorilla Glass κρύσταλλο, ούτε HD video τραβάει κλπ.

Και το Optimus Black που αναφέρεις δεν είναι κακό... το αντίθετο μάλιστα. Βάλε το και αυτό στη λίστα με τα μονοπύρηνα.

Δες εδώ το συγκριτικό.

Δημοσ.

Η gpu τού optimus black ειναι gtp. Δεν αξιζει τα λεφτα του το κινητο και δεν συγκρίνετε με το S.Το optimus 2x ειχε θεματακια δεν εχει πια.

Δημοσ.

Galaxy S απο εμενα χαλαρα. Οτι και αλλο να παρεις θα το μετανιωσεις και θα θες να το αλλαξεις!!

319Ε αυτη τη στιγμη στο MediaMark θεσσαλονικης.

Επισης μην ξεχνας το SAR του Galaxy S μονο....0.24 W/kg (head)

Δημοσ.

δεν κοίταξα στο skroutz να σου πω την αλήθεια! θα το κοιτάξω ξανά το optimus 2x ! να ρωτήσω...εσείς που απαντάτε τουλάχιστον τι κινητό έχετε? τα έχετε δοκιμάσει και γνωρίζετε? εγώ πρώτη φορά θα πάρω αφής, έχω δοκιμάσει απο άλλους και ηταν πιο βολικό! ρωτάω γιατι μου λέτε τόσες λειτουργίες που εγώ δεν ασχολούμαι τόσο(σιγα σιγα)! σε κατάστημα που πήγα είδα 2-3 εκτός απο όλα αυτα που λέτε, μόνο το galaxy s απο κοντά και μου άρεσε! τα άλλα που έχουν αναφερθεί μόνο εικονικά! εντύπωση μου έκανε για htc που δεν πρότεινε κανένας!

Δημοσ.

δεν κοίταξα στο skroutz να σου πω την αλήθεια! θα το κοιτάξω ξανά το optimus 2x ! να ρωτήσω...εσείς που απαντάτε τουλάχιστον τι κινητό έχετε? τα έχετε δοκιμάσει και γνωρίζετε? εγώ πρώτη φορά θα πάρω αφής, έχω δοκιμάσει απο άλλους και ηταν πιο βολικό! ρωτάω γιατι μου λέτε τόσες λειτουργίες που εγώ δεν ασχολούμαι τόσο(σιγα σιγα)! σε κατάστημα που πήγα είδα 2-3 εκτός απο όλα αυτα που λέτε, μόνο το galaxy s απο κοντά και μου άρεσε! τα άλλα που έχουν αναφερθεί μόνο εικονικά! εντύπωση μου έκανε για htc που δεν πρότεινε κανένας!

Τα HTC δυστυχώς είναι ακριβά για αυτά που παρέχουν.

Ποιοτικά μεν, πολύ ακριβά δε σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

εχω και το o2x και το desire s και εχω χρησιμοποιησει το galaxy s για κανα μηνα. Το o2x παρολο που εχει 2.2 ειναι πολυ καλυτερη αγορα. Οπως σου ειπε και ο nikoskon οι καλυτερες επιλογες σου εχουν αναφερθει. Δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να ρωτας για αλλες συσκευες.

Δημοσ.

Ε να μην πω και γω την γνώμη μου;

Πάρε το Galaxy S και εντάξει βρε παιδί μου, μια και έπεσε η Galaxoapagoreysh το πολύ πολύ να μείνεις χωρίς κινητό :P

Πλάκα κάνω φυσικά. Δε παίζει η Sammy να αφήσει τις ναυαρχίδες της και γενικά τα κινητά της έτσι.

Η καλύτερη επιλογή για μένα σε αυτά τα λεφτά. Από εκεί και πέρα, το κάτι καλύτερο είναι το SGS 2, αλλά ξεφεύγεις.

Δημοσ.

η καλυτερη επιλογη ειναι το optimus2x τωρα που εχει 340.το παιρνεις με κλειστα ματια.αν δεν θες βεβαια να δωσεις ουτε ευρω παραπανω απο 300 πας σε μονοπυρηνο και το καλυτερο μονοπυρηνο ειναι το nexus s.εγω προσωπικα θα επαιρνα το 2χ επειδη ειναι διπυρηνο.

Δημοσ.

η καλυτερη επιλογη ειναι το optimus2x τωρα που εχει 340.το παιρνεις με κλειστα ματια.αν δεν θες βεβαια να δωσεις ουτε ευρω παραπανω απο 300 πας σε μονοπυρηνο και το καλυτερο μονοπυρηνο ειναι το nexus s.εγω προσωπικα θα επαιρνα το 2χ επειδη ειναι διπυρηνο.

Δυστυχώς το Nexus S που αποκαλείς ως το "καλύτερο μονοπύρηνο" έχεις αρκετές ελλείψεις,

κάποιες από τις οποίες είναι:

1. Ράδιο

2. Επέκταση μνήμης

3. 720p video recording

επομένως δεν είναι σε καμία περίπτωση το "καλύτερο μονοπύρηνο" της αγοράς.

Όπως πρότεινε και η karmen1983, o orlox, o barman και εγώ,

Samsung Galaxy S και καλό μήνα!

Δημοσ.

στα 300€ που ανεφερες φιλε μου το galaxy s ειναι οντως η καλυτερη επιλογη απο ολες τις αποψεις (cpu, gpu, μνημη, αποδοση, αποθηκευτικο χωρο) το μονο μειον ειναι οτι δεν εχει φλας στην καμερα αν σε απασχολει αυτο οποτε πας στο nexus s (αν το βρεις με amoled) και με τα 3 μειονεκτηματα που ειπε ο φιλος nikoskon -αν και νομιζω το 720p video λυνεται με αλλη rom- . κατα τα αλλα το galaxy s ειναι αψογο σε ολους τους τομεις σε αυτα τα λεφτα και σαν μονοπυρηνο. βεβαια ετσι οπως εχει εξελιχθει το android και με ολο το development και τα custom rom που βγαινουν μη σε απασχολει το ποια εταιρια θα βγαλει update κλπ. κοιτα να παρεις το καλυτερο hardware για ταλεφτα σου και το xda να ναι καλα :-D οποτε μη μασας απο ολα τα παπαγαλακια που λενε "η samsung δε θα βγαλει update και θα αποκλειστουν οι συσκευες της" κι αλλες τετοιες αηδιες

τωρα για το lg x2 ειναι οντως οικονομικο 2πυρηνο και εχεις κι εκει τις επιλογες να βαλεις custom rom με πολλα extra απλα εχω την εντυπωση οτι υπαρχει πολυ μικροτερη ποικιλια στο underground development για το lg απο οτι για το samsung. και βεβαια ειναι σχεδον ιδια κινητα με διαφορες στον επεξεργαστη, στην οθονη (amoled vs lcd) και στο οτι το lg εχει φλας.

για τα htc μην το σκεφτεσαι καν. υπερβολικα λεφτα για ενα κινητο (wildfire) που δεν τα αξιζει με την καμια. νομιζω οτι στην htc αρχισαμε να πληρωνουμε το ονομα κι ενα sense σε μεγαλο βαθμο πια

Δημοσ.

Αν και δεν μου αρέσει η lg στα κινητά, και επίσης όπως γραφει και ο φίλος παραπάνω δεν έχει πλέον και τόσο μεγάλη ανεπισιμη υποστήριξή (το έχουν παρατήσει ολοι οι σοβαροί dev, υπέρ του sgs2 που πήραν ολοι), ούτε έχει την καλύτερή κάμερα ή οθόνη (αν και την οθόνη δεν την λες άσχημη), στα λεφτά του δεν έχει αντίπαλο. Για 30-40€ παραπάνω από το (πολυ καλο) galaxy s, θα το προτιμουσα χαλαρά.

Μη ξεχνάμε ότι είναι 2πυρινο. Κάθε νεα εκδοσή android της Google κυρίως τα 2πυρινα ευνοεί. Αυτά έχουν το hardware που πραγματικά προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οι νεες βελτιώσεις. Σε αυτά βλέπεις σοβαρή διάφορα, βελτίωσή ταχύτητας κλπ. Τα 1πυρινα ότι ήταν να βελτιωθεί, βελτιώθηκε.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...