Προς το περιεχόμενο

αγορά κινητού galaxy s

fastnickride

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι για αγορά του συγκεκριμένου κινητού Link ! έχει βγεί και το galaxy s2 αλλά τσούζει η τιμή! αξίζει η συσκευή αυτη ή υπάρχει τπτ αξιόλογο στα χρήματα της? γύρω στα 300 έχει, λίγο που έψαξα και το hdtc wildfire s,z υπάρχει στα ίδια επίπεδα!

Δημοσ.

α! και το galaxy s καταργήθηκε προσωρινά για την ευρωπη! αν θες στα 299€ υπαρχει το nexus s οπου ειναι λιγο καλυτερο απο το galaxy s εκτος αν εχεις αλλα 50€ οπου πας για το optimus 2x

Δημοσ.

για το optimus x2 έχω ακούσει οτι βγάζει κατι προβληματάκια!ειχε γύρω στα 500 ευρώ και έπεσε πολύ η τιμή δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αυτο! το είχα κοιτάξει γιατι εχει καλά χαρακτηριστικά! μου πρότειναν να μην το πάρω(μάλιστα απο κατάστημα)! βασικά πάνω στα χρήματα μου είπαν για το galaxy s και το hdtc wildfire! το πρώτο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά! όταν λές καταργήθηκε??? ξέρεις τον λόγο, αυτο σημείνει δεν θα υπάρχουν αναβαθμίσεις...?

Δημοσ.

Αχμ...Στα 300Ε δεν θα βρεις καλυτερο φιλε. Galaxy S μονοδρομος.

Εκτος αν βρεις στα 300Ε Nexus S αλλα με την Super amoled.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ενοει o dbz οταν λεει οτι καταργηθηκε. Δεν εχω ακουσει κατι τετοιο. Οσο για το optimus 2χ ειχε προβλήματα οταν βγήκε η μαλλον πιο σωστα με την 2η αναβαθμηση που του βγάλανε. Για καποιο λογο ηταν fail. Τωρα όμως ειναι αστερι. Να καταλάβεις

10a μια χαρα

10b fail. Restarts bsod αργο και δεν συμαζευεται.

10c πολυ καλο

10d ακομη πιο καλο.

Δεν συμφερει να πάρεις κατι αλλο στην τιμη 250-380

Δημοσ.

μαλλον εσυ πρεπει να τα διαβασεις...

Δεν εγινε κανενας αποκλεισμος. ΘΑ γινει εαν η σαμυ ΔΕΝ βγαλει ενα update. Λες να μην το βγαλει?

Δημοσ.

μαλλον εσυ πρεπει να τα διαβασεις...

Δεν εγινε κανενας αποκλεισμος. ΘΑ γινει εαν η σαμυ ΔΕΝ βγαλει ενα update. Λες να μην το βγαλει?

Το όλο θέμα δύναται να διευθετηθεί ενημερώνοντας το λογισμικό των συσκευών σε Android 3.x, όπως ισχυρίστηκε η Samsung στο δικαστήριο νωρίτερα μέσα στο μήνα, και αυτή ήταν μία λεπτομέρεια που έλαβε υπ' όψιν του ο δικαστής πριν ανακοινώσει την απόφασή του.

βεβαιως και θα το βγαλει το update αλλα μεχρι τοτε;

ξεκινώντας από τις 15 Οκτωβρίου η Samsung θα πρέπει να αναστείλει όλες τις αποστολές στην Ευρώπη τρίων smartphones της σειράς Galaxy.

λες να εχει προλαβει μεχρι τοτε να παρει πισω ολες τις συσκευες και να τις εχει αναβαθμισει και παλι να τις στειλει πισω;

Δημοσ.

Προφανος το update θα είναι με μορφή ota ενω οι νεες συσκευες θα το περιεχουν. 1μιση γεματο μηνα εχουν. Καινούριο κινητο μπορουν να βγάλουν οχι απλα να βγάλουν το update.

Γενικα ασχολισε με λεπτομεριες που δεν πρόκειται να μας επιρεασουν ως καταναλωτες αρνητικά.

Δημοσ.

σκέφτομαι για αγορά του συγκεκριμένου κινητού Link ! έχει βγεί και το galaxy s2 αλλά τσούζει η τιμή! αξίζει η συσκευή αυτη ή υπάρχει τπτ αξιόλογο στα χρήματα της? γύρω στα 300 έχει, λίγο που έψαξα και το hdtc wildfire s,z υπάρχει στα ίδια επίπεδα!

Στο εύρος τιμών που αναφέρεις από μονοπύρηνα υπάρχει μόνο το Galaxy S (Η μονοπύρηνη ναυαρχίδα της Samsung).

Από διπύρηνα το Optimus 2X(Το οικονομικότερο διπύρηνο της αγοράς).

Όλα τα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά.

Δημοσ.

Στο εύρος τιμών που αναφέρεις από μονοπύρηνα υπάρχει μόνο το Galaxy S (Η μονοπύρηνη ναυαρχίδα της Samsung).

Από διπύρηνα το Optimus 2X(Το οικονομικότερο διπύρηνο της αγοράς).

Όλα τα υπόλοιπα είναι πεταμένα λεφτά.

καλωσόρισες πισω φιλε μου... αλλα για πες μου, ενα κινητο ιδιο με το galaxy s (μη πω και καλυτερο) με 30€ λιγοτερα θεωρειτε πεταμενα λεφτα;

λοιπον για να μην αρχιζουμε παλι την ιδια συζήτηση και βρεθουμε και οι δυο παλι με ban, σταματα να λες ψεματα και τελείωσε εδω!

@topic starter στα μονοπυρηνα υπαρχουν τα ξαδελφια nexus s και galaxy s αλλα απο τη στιγμη που με 40€ παραπανω (απο το nexus s παντα) παιρνεις ενα διπύρηνο τοτε οντως το galaxy s και το nexus s ειναι πεταμενα λεφτα! πραξε οπως η βούλησή σου νομιζει!

Δημοσ.

για το optimus x2 έχω ακούσει οτι βγάζει κατι προβληματάκια!ειχε γύρω στα 500 ευρώ και έπεσε πολύ η τιμή δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και αυτο! το είχα κοιτάξει γιατι εχει καλά χαρακτηριστικά! μου πρότειναν να μην το πάρω(μάλιστα απο κατάστημα)! βασικά πάνω στα χρήματα μου είπαν για το galaxy s και το hdtc wildfire! το πρώτο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά! όταν λές καταργήθηκε??? ξέρεις τον λόγο, αυτο σημείνει δεν θα υπάρχουν αναβαθμίσεις...?

Δεν έχει καταργηθεί τίποτα.

To Optimus 2X όταν πρωτοβγήκε είχε κάποια θεματάκια.

Δες εδώ το συγκριτικό και αποφάσισε! :)

Δημοσ.

και εγω προτιμώ την samsung σε αλλα είδη, σε κινητά δεν ξέρω ακόμα! είδα και το site με τις συγκρίσεις που έχει για τα 2 κινητά και έχουν ψιλοδιαφορές(εκτός του επεξεργαστή)! όπως είπα παραπάνω όμως για το optimus ειναι οτι έχει κάποια θεματάκια! το nexus μου άρεσε επίσης και πήγαινα προς εκεί αλλά ειδα δεν έχει βιντεοκλήση! απο htc δεν έχετε να προτείνετε κάτι? επίσης έχει γίνει και μια μικροπαρεξήγηση γιατι ενα παλικάρι ανέφερε για το optimus x2, δεν ειχα κοιτάξει τιμή και το συγκεκριμένο δεν έχει 300 αλλά 150+ οπότε άκυρο εκτός αν μιλάμε για το optimus black! αυτο σημαίνει οτι το galaxy s με αυτές τις δυνατότητες ειναι δυνατό(αν και λίγο παλιό)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...