Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Εγκαταστασης!!!

ApostolisGol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Μετα απο μια επαναφορα συστηματος που εκανα λογω ενος σφαλματος δεν μπορω να μπω καθολου στα windows 7. Ανοιγω τον υπολογιστη κ μου λεει πως τα windows εκκινούν υπηρεσιές και τοτε μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει.."Τα windows δεν ειναι δυνατον να ολοκληρωσουν την εγκατασταση. Για να εγκαταστησετε τα windows σε αυτον τον υπολογιστη, επανεκκινηστε την εγκατασταση." Γινετε επανεκκινηση και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα. Δοκιμασα να κανο φορματ ξεκινωντας απο ενα CD αλλα κ απο ενα USB με τα Windows αλλα κ παλι μου βγαζει το ιδο μηνυμα και δεν ξεκιναει καν την εγκατασταση. Τι συμβαινει?? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το εκανα απ'το boot. πρωτα το ξεκινησα απ'το CD και μετα απο ενα USB. εχω κ στα 2 τα windows. Οταν ξεκιναει απ'το Cd μου εβγαλε το μηνυμα που σας εγραψα παραπανω. Οταν ξεκιναει απ'το USB μου λεει Missing operating system.

Δημοσ.

πηγενε στο bios και στην επιλογη boot βαλε

1ο:DVD-ROM

2o:none

3o:none

δηλαδη να ξεκινησει μονο απο το dvd και οχι με τα αλλα και δες αν θα ξεκινησει πιο λογισμικο θες να βαλεις ;

Δημοσ.

Τα Windows 7 θελω να ξαναβαλω.. το εκανα αυτο που μου ειπες και παλι το ιδιο μου γραφει..μολις παει να ξεκινησει απ'το Cd γραφει Media test failure αν σε βοιθηαει καπου κ αυτο

Δημοσ.

Γεια σας!

Μετα απο μια επαναφορα συστηματος που εκανα λογω ενος σφαλματος δεν μπορω να μπω καθολου στα windows 7. Ανοιγω τον υπολογιστη κ μου λεει πως τα windows εκκινούν υπηρεσιές και τοτε μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει.."Τα windows δεν ειναι δυνατον να ολοκληρωσουν την εγκατασταση. Για να εγκαταστησετε τα windows σε αυτον τον υπολογιστη, επανεκκινηστε την εγκατασταση." Γινετε επανεκκινηση και μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα. Δοκιμασα να κανο φορματ ξεκινωντας απο ενα CD αλλα κ απο ενα USB με τα Windows αλλα κ παλι μου βγαζει το ιδο μηνυμα και δεν ξεκιναει καν την εγκατασταση. Τι συμβαινει?? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Καταρχην δεν χρειαζεται να ανοιγεις συνεχεια thread με το ιδιο θεμα (εχεις ανοιξει ηδη 3, το 1 φτανει)!!

Στο θεμα μας...εχεις δοκιμασει να κανεις repair απο το cd τον windows??

(Ειναι γνησια τα windows ετσι??)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...