Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω?

GoGo11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα οτι με αγαπαει με αγαπαει ειναι σιγουρο γιατι το βλεπω καθε στιγμη οτι ειναι λιγο νεγωιστρια ειναι...δεν λεω...ισως να παρεξήγηση τα λογια της αλλα οντως για ενα μικρο διάστημα θα πρέπει να κανει υπομονη αν οντως δεν περασω αστυφυλακων που θα το μαθω την Δευτέρα αυτό

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε γινε και εσυ λιγο εγωιστης,μην το παιζεις υπερανω και ετσι.Πες της αντρικια τι θες και αν σε αγαπει θα το καταλαβει.Αντι να σε ησυχασει λιγο που εχεις τετοιο διλλημα αυτη σε φορτωνει με πιο πολυ αγχος.

Δημοσ.

Συμφωνω και γω ,ακολουθα αυτο που θελεις εσυ και ειναι και καλυτερο για το μελλον σου. Αν αντεχεις να πας στρατό , πηγαινε , και αν δε πας ειδικες δυναμεις δε πειραζει,αλλωστε για ειδικους φρουρους οι ειδικες σου δινουν μορια επιπλεον οχι οτι θα σε παρουν σιγουρα. Ασε που απ οτι καταλαβα ειναι για 5ετια ή 7ετια... Α αν ειναι κοιταξε το και για εφεδρος αξιωματικος , νομιζω το ιδιο ειναι , ειτει Ε.Δ. ειτε ΔΕΑ .. τελοσπαντων, μπορεις να πας στρατο αυτη τη χρονια να ξεμπερδευεις και του χρονου ξαναδινεις , και θα χει φυγει ο "βραχνας" του στρατου απ το μυαλο σου. Μπορεις βεβαια να ξαναδωσεις και να προσπαθησεις γι αυτο που θες πραγματικα .. Οπως σου ειπανε και παραπανω ,αργοτερα ισως μετανιωσεις που δεν εκανες αυτο που γουσταρες και <<Εγκλωβιστηκες>> σε καποια κατασταση (μελλοντικα)

Δημοσ.

φιλε μου παρτο αλλιως! πες οτι θα πας στη σχολη στην πολη που περασε για να ειστε μαζι... πες οτι θα σπουδασεις κατι οπου δεν σου αρεσει για να ειστε μαζι... πες οτι δεν θα πας σε μια δουλεια για να ειστε μαζι... αν ομως μια μερα σου πει "χωριζουμε" που βρήκε αλλον γκομενο εσυ θα εχεις καταστρεψει τη ζωη σου ενω εκεινη οχι! λοιπον οπως ειπε και καποιο αλλο παιδι αν οντως εχετε γερη σχεση θα αντεξετε μαζι και αν ειστε μακρυά! δηλαδη αν φυγεις για 2 χρονια φανταρος εκεινη δεν θα αντεξει; αν οχι παρατα την απο τωρα!

Δημοσ.

Ο εαυτός σου πάνω απ' όλα . Έχεις ένα στόχο , δεν μπορείς να παρατήσεις τους στόχους σου για πάρτη της . Το να υποχωρήσεις και να πας σε μία σχολή που δε σε ενδιαφέρει απλά για να είσαι δίπλα της μη μείνει λεπτό μόνη της δείχνει αδυναμία χαρακτήρα , παθητικότητα και μπορεί αυτό να ξενερώσει τη γυναίκα μακροπρόθεσμα ( ή να σε πατήσει μετά , είμαστε σκύλες οι άτιμες :shock: ). Επίσης τα απωθημένα κάποια στιγμή θα βγουν στη σχέση , θα φτάσεις σε κάποιο σημείο να της το " χτυπάς " έστω και υποσυνείδητα.

Να αντέξει 9-12 μήνες αντέχει όπως τόσος κόσμος.

Πάνω απ' όλα ανεξάρτητα τι σου λέει ο κάθε άγνωστος στην τελική θα πρέπει να το συζητήσετε το θέμα χωρίς ψυχολογικούς εκβιασμούς , ανοιχτά και σοβαρά.

Δημοσ.

Από τη μία είναι η σχολή πολιτικών επιστημών ---- μουνάκια---- και από την άλλη η μπατσαρία -----ψωλαρία---- Και σκέφτεσαι το γκομενέτ;

Σκέψου να σε χωρίσει τον πρώτο μήνα στην μπατσαρία, διότι εσύ θα είσαι μέσα, αυτή έξω και θα κάνει νέες γνωριμίες...

Πήγαινε στις πολιτικές επιστήμες (ρέθυμνο;) και αν σου κάτσει η φάση με τη γυναίκα έχει καλώς αλλιώς θα βρεις κάποια από τις πολλές διαθέσιμες συμφοιτητριες σου...

Δημοσ.

Μην κάνεις το λάθος να επιλέξεις σχολή για να είσαι κοντά σε γκόμενα.Σκέψου δύο πράγματα.Πρώτον ότι αυτή δεν πρόκειται να το έκανε αυτό στη θέση σου.Και δεύτερον ότι είσαι πολύ μικρός για να έχεις σαν προτεραιότητά σου μια σχέση από την καριέρα σου.Δηλαδή άντε και πήγες εκεί να είσαι κοντά της,δηλαδή άντε και η σχέση αντέχει 4 και βάλε χρόνια για να τελειώσετε τις σχολές,μετά ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή και για τους δυό σας;

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα μεν, αλλά ρε μαν, να πάει κάποιος σχολή αστυφυλάκων για να αποκατασταθεί επαγγελματικά να το καταπιώ, αλλά να το έχει και όνειρο ζωής δε χωράει στο μυαλό μου.

Θέλω εξήγηση.

Τι σε συναρπάζει.

Οι άντρες με στολή!

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα μεν, αλλά ρε μαν, να πάει κάποιος σχολή αστυφυλάκων για να αποκατασταθεί επαγγελματικά να το καταπιώ, αλλά να το έχει και όνειρο ζωής δε χωράει στο μυαλό μου.

Θέλω εξήγηση.

Τι σε συναρπάζει.

Το οτι δε θα ξαναμεινει ανεργος... Αν αυτο στις μερες μας δεν ειναι ονειρο ζωης (της δικης μας, ε) τοτε ποιο ειναι. :rolleyes:

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Ανοιγω αυτο το τοπικ γιατι θελω μια γνώμη σχετικα με το τι να κανω με την κοπέλα μου.Ειμαστε και οι δυο 18 χρονων και τα εχουμε 1 χρονο και 8 μήνες.

Φετος δώσαμε πανελληνιες αυτη τον δικο της στοχο τον πέτυχε εγω οχι (Αστυφυλάκων )εγραψα πολυ παρακάτω απο οτι έπρεπε.Η δεύτερη επιλογη μου ειναι μια καλή σχολη στην ιδια πολη ωστοσο δεν μου αρεσει τοσο.Ετσι λοιπον σκεφτομαι να παω εθελοντης στις ειδικες δυναμεις να τελειόνω με τον στρατο για να μπορω να δηλώσω συμμετοχη σε προκήρυξη ειδικών φρουρών.

Και εδω υπάρχει το πρόβλημα αν φύγω μακρυα με την κοπελα μου κατα πασα πιθανοιτητα για ενα διαστημα θα την δω αντε 2-3 φορες.Θεορω οτι ειναι πολύ δυσκολο να αντέξει η ιδια μακρυα για τοσο διαστημα.Και βρίσκομαι σε δίλλειμα αν δεν περάσω αστυνομια να ακολουθήσω το ονειρο μου η να περασω στην δευτερη επιλογη να ειμαι κοντα της?

αλλωστε σε μια συζήτηση που ειχαμε κανει αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια μου ειχε πει οτι δεν αντέχει την απόσταση

Αδερφέ δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά δες τι θέλετε και οι δυο σας, πως μπορείτε να τα βρείτε (γιατί με πολλούς τρόπους μπορείτε να τα βρείτε) και κατέληξε κάπου.

Πάντως ότι γυναίκες υπάρχουν πολλές και ότι είσαι μόλις 18 και κάτι τέτοια είναι π@π@ριές.

Είχα μια κοπέλα στα 18 μου, τώρα είμαι 26, περάσαν και άλλες, αλλά τότε έκανα μ@λ@κία που την άφησα, λόγο εθελοντισμού στον στρατό κ το αστείο ήταν ότι εγώ το τελείωσα στα μέσα της θητείας μου, ενώ αυτή όλα καλά. Άσε που είναι 9 μήνες μόνο ο στρατός. Δεν ξέρω για ειδικές δυνάμεις. Πάντως αυτό που σκέφτεσαι με ειδικός φρουρός είναι καλή φάση, γιατί είσαι κοντά σε αυτό που ήθελες, αλλιώς ξαναδίνεις και περνάς εκεί που θες. Έχω αδερφό που είναι αστυνομία. Είχε περάσει Ικάρων (πολύ καλό βαθμό πανελλήνιες) αυτό ήθελε, αλλά τον κόψαν για δισχροματοψία, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν πτοήθηκε γιατί μπήκε στα σώματα ασφαλείας και κάνει κάτι συναφές με αυτό που ήθελε και είναι με την κοπέλα του τώρα, το αυτοκίνητό του και όλα καλα. (και όλα αυτά, εκπαιδεύσεις πανελλήνεις κλτπ τα πέρασαν μαζί με την κοπέλα του)

Συνεχίζεις απο μένα φίλος. Συνεχίζεις. Ελπίζω να σε πρόλαβα και να το διάβασες και να κάνει έστω και μια μική διαφορά, αλλα ελπίζω να κάνει.

Μια ζωή την έχουμε, τι θα γίνει αν δεν την γουστάρουμε?

Δημοσ.
Κοιτα οτι με αγαπαει με αγαπαει ειναι σιγουρο γιατι το βλεπω καθε στιγμη οτι ειναι λιγο νεγωιστρια ειναι...δεν λεω...ισως να παρεξήγηση τα λογια της αλλα οντως για ενα μικρο διάστημα θα πρέπει να κανει υπομονη αν οντως δεν περασω αστυφυλακων που θα το μαθω την Δευτέρα αυτό

Πρώτον δεν ξέρουμε -και μάλλον δεν μπορούμε να ξέρουμε- την όλη φάση, για να βγάλουμε σίγουρα συμπεράσματα τί ρόλο βαράτε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ (...αν και ΜΑΛΛΟΝ για 'σένα μπορούμε ευκολούτσικα να πούμε πως "δε θέλεις να τη χάσεις").

Όσο για την δικιά σου, το ότι σου είπαν ήδη "δεν σε προβληματίζει;" κτλ, δεν είναι αρκετή ένδειξη το ότι σου λέει "δεν θ' αντέξω", για να βγει συμπέρασμα πως "ΔΕΝ σ' αγαπάει",,,αρκετά : Κάλλιστα μπορεί (και προσωπικά αυτό θεωρώ πιθανότερο) να σημαίνει η "μίνι-απειλή" της, πως ΕΣΕΝΑ είναι που "δεν εμπιστεύεται" (=..."δεν μπορεί ν' αντέξει στην την σκέψη της ψυχοφθόρας σκέψης πως θα την απατήσεις, πως θα χαθεί αυτό που έχετε λόγω απόστασης"). Τα θηλυκά, και δη τα ανώριμα (...κάθε ηλικίας), έχουν μπόλικες ανασφάλειες, που κατά περίπτωση (αν πχ ο ντάντης τους είναι μπερμπαντάκος ή αν είναι αδύναμος απέναντι στη σύζυγο, ή αν απλώς την έχουνε πατήσει στο παρελθόν, κτλ-κτλ), έχουν μια τάση κτητικότητας απέναντι στις σχέσεις τους. Πολύ περισσότερο αν τυχόν είναι καλομαθημένα (ή και κακομαθημένα). Ε αν είναι και ιδιαιτέρως εγωίστριες από φύση τους, το πράγμα πάει περίπατο. Τη δικιά σου, για τέτοια φάση την κόβω : καλομαθημένη κι "εγωίστρια", που στην ουσία προσπαθεί όχι να ελέγχει, αλλά να ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ τον έλεγχο, λόγω ανασφάλειας. Όταν υπάρχει φόβος, οι αντιδράσεις δεν είναι οι ίδιες σε όλα τα άτομα : άλλος μπορεί ν' απειλήσει - άλλος να ικετεύσει, άλλος απλά να "διαλυθεί" κτλ. Μπορεί βεβαίως μέχρι και ζωντανό να σε φάει, όχι λόγω θάρρους, αλλά φόβου.

Μ' άλλα λόγια δε νομίζω πως η δικιά σου είναι ο τύπος που θα "παρακαλέσει" μεν - θ' "απειλήσει" δε, αλλά δεν θα σε "αφήσει". Ούτε θα σε απατήσει. Διότι, για έστω και 18, όταν λες "μ' αγαπάει", μάλλον κάτι ξέρεις και το λες, και έτσι είναι.

Κατά τ' άλλα όμως, όπως ήδη ειπώθηκε, πρέπει να μην αφήσεις "τα όνειρά σου" απ' έξω. Το να τ' ακολουθήσεις, δε σημαίνει πως τη γράφεις. Και για την ακρίβεια, μην κάνεις τη μαλακία και τα αφήσεις, γιατί είναι βέβαιο πως θα χτυπάς το κεφάλι σου μια μέρα, είτε είσαι μελλοντικά με τη συγκεκριμένη, είτε όχι. Άλλο η σχέση κι η αγάπη ή το φάσωμα/whatever, κι ΑΛΛΟ τα της Ζωής.

Τί σε συμβουλεύω; Να της πεις "εγώ μπορώ ν' αντέξω τους μήνες μακρυά σου, τη στιγμή που μιλάμε για κάτι σοβαρό, όπως το μέλλον μου. Εδώ θα είμαστε, και θα στ' αποδείξω. Εσύ πάλι, φοβάσαι πως δεν θα το αντέξεις. Αν υπάρχει θέμα, το έχεις εσύ. Άρα εσύ πρέπει ν' αποφασίσεις πως θα το δεις. Και στην τελική, ας περάσουμε αυτό το τεστ για να δούμε στην πράξη πόσα σημαίνει ο ένας για τον άλλον. Κι αν κάποιος δεν αντέξει, ε δεν ήταν για να είμαστε μαζί".

Αν πάντως το είχε κατά νου να σε χωρίσει, και ήταν συνειδητοποιημένη γι' αυτό, γνώμη μου είναι ότι θα το είχε ήδη κάνει, με την προοπτική να πας αστυφυλάκων/στρατό/wherever. Στη χειρότερη, θα το κάνει με το που θα πας. Απλά δεν της αρέσει η όλη προοπτική όπως είπα, και σε κάνει να την "πληρώνεις" εσύ (στην ουσία σου λέει "κάνε κάτι για να μην είμαστε χώρια". Άσχετο που δεν είναι στο χέρι σου.)

...Και ΜΑΛΛΟΝ, σ' έχει ολίγον "του χεριού της"...ε; Κοίταξε να της το κόψεις αυτό, και ΑΝ μπορέσεις, να της μάθεις ότι το υγιές για δυο ανθρώπους που είναι μαζί, είναι να μην είναι κανείς "του χεριού" τ' αλλουνού.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Ανοιγω αυτο το τοπικ γιατι θελω μια γνώμη σχετικα με το τι να κανω με την κοπέλα μου.Ειμαστε και οι δυο 18 χρονων και τα εχουμε 1 χρονο και 8 μήνες.

Φετος δώσαμε πανελληνιες αυτη τον δικο της στοχο τον πέτυχε εγω οχι (Αστυφυλάκων )εγραψα πολυ παρακάτω απο οτι έπρεπε.Η δεύτερη επιλογη μου ειναι μια καλή σχολη στην ιδια πολη ωστοσο δεν μου αρεσει τοσο.Ετσι λοιπον σκεφτομαι να παω εθελοντης στις ειδικες δυναμεις να τελειόνω με τον στρατο για να μπορω να δηλώσω συμμετοχη σε προκήρυξη ειδικών φρουρών.

Και εδω υπάρχει το πρόβλημα αν φύγω μακρυα με την κοπελα μου κατα πασα πιθανοιτητα για ενα διαστημα θα την δω αντε 2-3 φορες.Θεορω οτι ειναι πολύ δυσκολο να αντέξει η ιδια μακρυα για τοσο διαστημα.Και βρίσκομαι σε δίλλειμα αν δεν περάσω αστυνομια να ακολουθήσω το ονειρο μου η να περασω στην δευτερη επιλογη να ειμαι κοντα της?

αλλωστε σε μια συζήτηση που ειχαμε κανει αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια μου ειχε πει οτι δεν αντέχει την απόσταση

Εχετε μεινει ξανα μαζι;Γιατι αμα πατε σε μια πολη και πιασετε σπιτι αλλαζουν οι συνθηκες.Που ξερεις αμα τσακωθείτε στο μελλον;Που ξερεις αμα δεν τα χαλασετε;Που ξερεις αμα αντεξει η σχεση στη φθορα;Εισαι 18 χρονων οπως ημουνα και γω τοτε τα βλεπα αλλιως ολα τα πραγματα.Εχω αναθεωρησει ομως,ακομα και σημερα αναθεωρω τα παντα στην ζωη μου.Εσυ κανε αυτο που θες που ειναι το 1ο απ'οτι καταλαβα γιατι θα το χτυπας το κεφαλι σου αργοτερα.Πηγαινε στρατο ειδικες δυναμεις ή δοκιμος να παρεις τα μορια,ας την να σπουδασει σε μια πολη.Θα χεις τα πηγαινε ελα με τις αδειες του στρατου να την βλεπεις,να σου δινει δυναμη(γιατι χρειαζεται να χεις καλη κοπελα στον στρατο).Με λιγα λογια φτιαξε την ζωη σου τωρα που μπορεις αλλιως μετα ή θα γελας με αυτα (αν ολα πανε καλα) ή θα κλαις.

Δημοσ.

@ aris1986

Φίλε ελπίζω να μην είσαι πατέρας (ουτε εγώ είμαι) αλλά τι συμβουλές είναι αυτές που δίνεις?

Τα φιλτράρεις καθόλου αυτά που λες? Αν δεν δοκιμάσει πως θα μάθει?

Δεν λέω να αφήσει τα όνειρά του για την κοπέλα, αλλά να βρούνε μια κοινή πορία ΑΝ θέλουν να είναι μαζί. Αν δεν θέλει ένας απο τους δυο, ας πάει παρακάτω.

Το να του λες

"Εχετε μεινει ξανα μαζι;Γιατι αμα πατε σε μια πολη και πιασετε σπιτι αλλαζουν οι συνθηκες.Που ξερεις αμα τσακωθείτε στο μελλον;Που ξερεις αμα δεν τα χαλασετε;Που ξερεις αμα αντεξει η σχεση στη φθορα;Εισαι 18 χρονων οπως ημουνα και γω τοτε τα βλεπα αλλιως ολα τα πραγματα"
είναι πιστεύω λάθος και λυπάμαι για ότι σου έτυχε τότε και αναθεώρησες τόσα πράγματα που λες, αλλα μια ζωή ανικανοποιήτη δεν είναι για μένα ζωή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...