Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω?

GoGo11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα σε αγαπαει θα μπορουσε να ειναι 9-12 μηνες μακρια σου.Τι, ολη την ωρα μαζι πρεπει να στε???Εξαλου δεν ειναι και το μονο θυληκο στον κοσμο... ;)

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Gogo σαν μεγαλύτερος το μόνο που έχω να σου πω είναι να μη βιάζεσαι.

Όπως λέει ο aplostras είσαι πολύ μικρός για δεσμεύσεις τέτοιου είδους όπως και η κοπελιά σου φαντάζομαι.

Μπορεί τα ζουμιά να είναι πολλά gogo ΑΛΛΆ η λογική πρέπει να πρυτανεύσει.

Διάβασε και εδώ και προβληματίσου.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω κι εγώ πως πρέπει να κάνεις το καλύτερο για τον ευατό σου. Κι εκείνη το καλύτερο για τον εαυτό της. Το πέρασα κι εγώ, αλλά μετά από πολλά χρόνια πλέον μένουμε μαζί. Σε μας έτυχε, θα μπορούσε να μην είχε και ο καθένας να τραβούσε το δρόμο του. Σε καμία περίπτωση μην υποθυκεύσεις τα δικά σου όνειρα για μια σχέση στα 18 σου. Βασικά μην τα υποθικεύσεις για μια σχέση - τελεία. Όταν και εάν τα όνειρα σας συμβαδίζουν το συζητάμε.

Δημοσ.

Για να είναι υγιής μια σχέση, πρέπει πρώτα να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Αν παίρνεις αποφάσεις εναντίον σου για χάρη της σχέσης, θα έρθει η μέρα που θα... στραφείς εναντίον σου, και το πιθανότερο και εναντίον της. Όπως και να 'χει, και στις δύο περιπτώσεις, η σχέση θα τελειώσει.

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι θα έχει κρατήσει μέχρι να συμβεί αυτό.

Δε θυμάμαι να ξέρω περιπτώσεις όπου η σχέση χρειάστηκε θυσίες από οποιαδήποτε πλευρά, και αυτό δεν κατέληξε κάποτε να δημιουργήσει θέμα. Και αυτά υπάρχουν ακόμη και υποσυνείδητα. Δε χρειάζεται καν να βγούνε στο τραπέζι.

Δημοσ.

Επιλέγεις και βάζεις μπροστά, αυτό που κρατάει για πάντα: Μια καλή επαγγελματική αποκατάσταση. Το ξέρουμε όλοι οτι οι έρωτες σε μικρή ηλικία είναι πιο αγνοί (εκεί είμασταν πριν χρόνια) και δεν σου κρύβω οτι είναι κάτι που μας λείπει σε μεγαλύτερη ηλικία. Επειδή όμως είσαι μικρός, και κάτι στραβά να σου πάει και να χωρίσεις, θα αγαπάς εξίσου και περισσότερο και την επόμενη που θα βρείς (αν τελικά χωρίσεις).

Λαμβάνωντας υπ όψιν και το νεαρό (και ανώριμο λογικά) της ηλικίας της κοπέλας, φαντάσου το χειρότερο σενάριο όπου εσύ διαλέγεις τις πολιτικές επιστήμες μια άθλια σχολή ως προς την μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση, και τελικά να χωρίσετε. Θα είσαι και χωρίς επάγγελμα και χωρίς την κοπέλα.

Πήγαινε εκ τους ασφαλούς ώστε να έχεις το ένα, και που ξέρεις, μπορεί στο τέλος να έχεις και τα δύο.

Γιατί όπως θα μάθεις στις Ειδικές Δυνάμεις... Ο Τολμων Νικά ;)

Δημοσ.

Ξαναδώσε Πανελλήνιες. Μετά από χρόνια θα το μετανιώσεις που δε σπούδασες αυτό που ήθελες.

Δημοσ.

Το οτι σου ειπε ,χωρις καν να εχετε μπει στη διαδικασια της εξ αποστασεως σχεσης, οτι δε θα αντεχε δε σε προβληματισε?Οπως και να το κανουμε αν αγαπαμε πραγματικα τον αλλο μπαινουμε τουλαχιστον στη διαδικασια της προσπαθειας.Με αυτο που σου ειπε ηταν σαν να σε εκβιαζε ή μενεις ή χωριζουμε.Ολοι λιγο πολυ εχουμε περασει τα ιδια,πρωτα λοιπον θα κοιταξεις τι θες εσυ και μετα ολα τα αλλα.Α και η Πολιτικη Επιστημη(οχι Πολιτικες Επιστημες μια ειναι η Επιστημη:P) σαν αντικειμενο θα σου αρεσει χιλιες φορες περισσοτερο απο την αστυφυλακων,αλλα τα επαγγελματικα δικαιωματα στην Ελλαδα ειναι μαμησε τα και αφησε τα^_^.

Δημοσ.

το καλύτερο για σένα αμα έχεις λεφτά είναι να πας στην δικιά σου , ας είναι και σχολή της πουτσ**ς... θα περάσεις καλα ρε... θα πηγαίνεις μαζί της στις θεωρίες...

πάντως παιδιά αυτο το "μπάχαλο" όποιος θέλει πατάει στα αμφιθέατρα...

ζωη παν απ'όλα φίλε...

πάνε για κανα χρόνο, του χρόνου δώσε πάλι ...

ΥΓ: έτσι θα της πέσει το ενοίκιο φθηνά ...

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 28 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Καλα οι μισοι ινζομνιαξ αστυφυλακων θελουν ? Τι εγινε

Η μιση Ελλαδα....^_^

Δημοσ.

Κάποτε στα ...νιατα μου ειχα και εγω αυτό το δίλλημα ...αλλα με δουλεια..τελος παντων επελεξα να μείνω στην ηδη υπαρχουσα και να μην παω σε αλλη που ισως ηταν καλυτερα....Το αποτελεσμα ηταν μετα απο κανα χρόνο να χωρισουμε για ασημαντη αφορμη....Τουτέστιν μην θυσιασεις το παραμικρο που νομιζεις οτι θα σε ωφελησει, στο βωμο μιας -κατα την γνωμη σου- τελειας σχεσης....Να θυμάσαι....Ο θεος συγχωρει η γυναικα ποτε.... :D

τι τρελα ειναι αυτη με την αστυφυλακων?????? ειλικρινα να μου λεγες αξιωματικων να πω οκ ,μα τοσο τρελαμενοι ολοι να βγουν στο δρομο περιπολιες ξυλο κλπ??

τι τρελα ειναι αυτη με την αστυφυλακων?????? ειλικρινα να μου λεγες αξιωματικων να πω οκ ,μα τοσο τρελαμενοι ολοι να βγουν στο δρομο περιπολιες ξυλο κλπ??

Τα κάνουν αυτά οι μπάτσοι; Γιατί νόμιζα ότι ειδικεύονταν στο να κόβουν βόλτες με τα citroen και να πίνουν καφέ.

Δημοσ.

Το οτι σου ειπε ,χωρις καν να εχετε μπει στη διαδικασια της εξ αποστασεως σχεσης, οτι δε θα αντεχε δε σε προβληματισε?

Προσπαθούμε τον βοηθήσουμε,οχι να του γαμήσουμε τον κόσμο,ε;.....

Δημοσ.

Να τον ξυπνησουμε προσπαθουμε.

Πιστευεις οτι αυτη θα εκανε το ιδιο για σενα?Εδω καλα καλα σου λεει πως αν φυγεις χωριζετε,φαντασου ποσο εγωιστρια ειναι ή καλυτερα μαλλον δεν ειναι αμοιβαια τα αισθηματα.Οποτε εγω λεω πηγαινε εκει που γουσταρεις και μην της δωσεις καν λογαριασμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...