Προς το περιεχόμενο

Τι να κανω?

GoGo11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Ανοιγω αυτο το τοπικ γιατι θελω μια γνώμη σχετικα με το τι να κανω με την κοπέλα μου.Ειμαστε και οι δυο 18 χρονων και τα εχουμε 1 χρονο και 8 μήνες.

Φετος δώσαμε πανελληνιες αυτη τον δικο της στοχο τον πέτυχε εγω οχι (Αστυφυλάκων )εγραψα πολυ παρακάτω απο οτι έπρεπε.Η δεύτερη επιλογη μου ειναι μια καλή σχολη στην ιδια πολη ωστοσο δεν μου αρεσει τοσο.Ετσι λοιπον σκεφτομαι να παω εθελοντης στις ειδικες δυναμεις να τελειόνω με τον στρατο για να μπορω να δηλώσω συμμετοχη σε προκήρυξη ειδικών φρουρών.

Και εδω υπάρχει το πρόβλημα αν φύγω μακρυα με την κοπελα μου κατα πασα πιθανοιτητα για ενα διαστημα θα την δω αντε 2-3 φορες.Θεορω οτι ειναι πολύ δυσκολο να αντέξει η ιδια μακρυα για τοσο διαστημα.Και βρίσκομαι σε δίλλειμα αν δεν περάσω αστυνομια να ακολουθήσω το ονειρο μου η να περασω στην δευτερη επιλογη να ειμαι κοντα της?

αλλωστε σε μια συζήτηση που ειχαμε κανει αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια μου ειχε πει οτι δεν αντέχει την απόσταση

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι αν τη χάσεις τι έγινε; 18 είσαι.

Φιλε μου ενταξει δεν ειμαι τετοιας αποψης ουτε και οτι την βρηκα τωρα θα την παντρευτώ απλα την αγαπαω και περνάμε καλα και θελω να ειμαστε μαζί.

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 27 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 27 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

μια καλη αρχη ειναι να μην γινεις μπατσος

μια καλη αρχη ειναι να μην γινεις μπατσος

Για να παρεις πολλά "+"λες αυτη την εξυπνάδα?

Δημοσ.

Λογικα εαν ειστε μακρια,θα χωρισετε.μεσα στις σχολες αστυφυλακων γίνονται......αστα να πανε.δεν θα τις ειναι δυσκολο να βρει καποιον αλλο.

Αλλα και παλι να ξερεις οτι και στην ιδια πολη να ειστε,παλι παιζει να χωρισετε.ειναι αλλιως τωρα που θα ειστε φοιτητες,αλλαζει το μυαλο.πιο πολυ ελευθερια και τετοια.

Δημοσ.

Γυναικες "να", με το τσουβαλι. Ονειρα, ελαχιστα και ελαχιστες ευκαιριες να τα πραγματοποιησεις. Νεος εισαι, εχεις πολλες ευκαιριες ακομα στο θεμα των σχεσεων.

Για να παρεις πολλά "+"λες αυτη την εξυπνάδα?

λεω την αποψη μου...σε πειραζει;

Δημοσ.

Φιλε μου ενταξει δεν ειμαι τετοιας αποψης ουτε και οτι την βρηκα τωρα θα την παντρευτώ απλα την αγαπαω και περνάμε καλα και θελω να ειμαστε μαζί.

Αν αγαπιοσαστε η σχεση θα αντεξει και απο μακρια (δες το και σαν τεστ) .Αν οχι η ζωη συνεχιζεται .Απλα δεν ειναι τα πραγματα ? :D .Αν εσυ δεν ακολουθησεις το ονειρο σου και αυτη καποια στιγμη σε χωρισει ποιος θα νιωθεις ? :P

Δημοσ.

Κοιτα,είσαι 18,φυσιολογικό να τα βλέπεις ετσι τα πράγματα,Στην ηλικια σου κι εγω ειχα κρατήσει μια σχέση εξ αποστάσεως για 2,5 χρονια.Οφείλω ομως να σου πω οτι ειναι πολυ ψυχοφθόρο και φυσικά,να μην πας σε μια πόλη να σπουδασεις κατι που δεν θες,επειδή εκει ειναι η κοπέλα σου. Παρε τις αποφασεις σου,βασιζόμενος πρώτα στις ανάγκες σου και πάλεψε το.

απλα να ξερεις,οτι εντάξει κι αν χωρίσετε,δεν εχει χαθει ο κόσμος,εισαι μικρός,τωρα βγαίνεις στη ζωη.

Δημοσ.

Η δευτερη επιλογη μου sellers ειναι πολιτικες επιστήμες.Aplostra δεν μιλαω για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα για 9-12 μηνες λέω και μετα θα ειμαστε στην ιδια πολη μιας και θα συνεχίσω τις σπουδές μου thanos εγω θελω αστυφυλακων οχι αυτή

Δημοσ.

ε αμα ειναι για τοσο μικρο διάστημα,κλαιν ρε,αν απο την άλλη, αυτή δε τη παλεύει,ε και;

Εχω μάθει,οτι ενας άντρας,επενδύει σε μια σχέση και οι γυναίκες απλά ακουμπάνε.

πάντως πολιτικές επιστήμες,εμένα θα μου άρεσαν.

αναμένω κράξιμο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...