alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καλημέρα, χρειάζομαι λίγο την βοήθεια και την γνώμη σας για αγορά νέου φορητού υπολογιστή. Εδώ και 3 χρόνια είχα έναν vaio με core 2 duo και 4gb ddr2 ram που με κάλυπτε απόλυτα. Του είχα βάλει και έναν intel postville ssd στα 80gb (έφτανε και περίσσευε) και δεν είχα κανένα παράπονο. Τις τελευταίες μέρες μαζί με το vaio είχα και ένα macbook air από τα καινούρια, αλλά πουλήθηκαν όλα (για κάποιους λόγους που δεν είναι τις παρούσης) και τώρα ψάχνουμε για νέο φορητό στο ίδιο μοτίβο του vaio και εντελώς διαφορετικό από το air. Θέλω: οθόνη 15" (+ μισή ίντσα δεν μας πειράζει) ram ddr 3 (το μέγεθος δεν μας πειράζει αρκεί να είναι λογική η τιμή του και να μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον) Δεν με ενδιαφέρει: χωρητικότητα του σκληρού δίσκου αφού θα βάλω το προαναφερθέντα ssd στην θέση του. κάρτα γραφικών για παιχνίδια (παίζω σπάνια στο pc και ποτέ στον φορητό) βάρος (δεν λέω να είναι 3.5 τόνων απλά δεν θα είναι όλη μέρα στην κίνηση) Θα με ενδιέφερε να έχει: φωτιζόμενο πληκτρολόγιο usb 3 (για το μέλλον) Τώρα ξεκινάει λίγο το πράγμα να περιπλέκει... καταρχάς δεν έχω προτίμηση σε μάρκα και μοντέλο επεξεργαστή ούτε και στην ισχύ του. Οι εργασίες που κάνω με κάλυπταν και με τον core 2 duo. Επίσης δεν έχω θέμα με την μάρκα αρκεί να είναι λογική με την τιμή του (πχ δεν θα δώσω 700€ για acer με όλα αυτά που έχω διαβάσει και ας είχα acer στο παρελθόν). Έχω μια μεγάλη προτίμηση στα vaio, μια μικρότερη στα hp αλλά δεν είναι δεσμευτικό αυτό. Συνάμα με ενδιαφέρει η τιμή του, μιας και το μηχάνημα δεν θα είναι κύριο μηχάνημα εργασίας αλλά συνοδευτικό. Δεν θα ήθελα να ξεπερνάει τα 600€ εκτός και αν βρεθεί κάποια ευκαιρία. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Πολλες επιλογες υπαρχουν με 600ευρω, αλλα ενα πραγμα δεν μπορω να σου βρω στα χρηματα αυτα.. Το φωτιζομενο πληκτρολογιο!
alexzzz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ναι, ρε γαμώτο... μόνο στα vaio του χιλιάρικου το βρήκα. Τεσπα, πρότεινε χωρίς φωτιζόμενο πληκτρολόγιο... έτσι και αλλιώς δεν είναι απαραίτητο.
YannisKatr1990 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Αυτός πώς σου φαίνεται? http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/ypologistes/notebooks/hp-pavilion-g6-1050sv/prod1120460pp/
xristoforos89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900678
eko13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 http://www.skroutz.gr/s/282066/Lenovo-G560A-i3-370M.html Kαι με εξπρες καρτ του βαζεις usb3! http://www.skroutz.gr/c/91/kartes-pcmcia.html?keyphrase=usb3 Tωρα για φωτισμο παρε κανα σποτακι :-D
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ παίδες... απ'ότι βλέπω i3 προτείνεται όλοι, γιατί όχι amd που είναι και πιο φθηνοί; (απλά ρωτάω)
mchrisober Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ρε φιλε αφου θα τον πουλησεις ξανα, τι το ψαχνεις τοσο????
alexzzz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ρε φιλε αφου θα τον πουλησεις ξανα, τι το ψαχνεις τοσο???? για αυτόν που θα το αγοράσει από μένα το ψάχνω... να πάρει καλό πράμα
mchrisober Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 χαχαχαχα, μ αρεσει το σκεπτικο σου...!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ παίδες... απ'ότι βλέπω i3 προτείνεται όλοι, γιατί όχι amd που είναι και πιο φθηνοί; (απλά ρωτάω) Δεν ειναι πολλοι οι amd που αξιζουν στα λαπτοπ. Πχ ο νεος amd x4 με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων (+την ανεξαρτητη που εχει) ειναι ενας που αξιζει.
irahara Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 DELL NB VOSTRO 3550 I3-2310M Win.7 Prof. SILVER με 3 χρόνια εγγύηση on site next business day.
alexzzz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι πολλοι οι amd που αξιζουν στα λαπτοπ. Πχ ο νεος amd x4 με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων (+την ανεξαρτητη που εχει) ειναι ενας που αξιζει. Μάλιστα... θενξ γιου DELL NB VOSTRO 3550 I3-2310M Win.7 Prof. SILVER με 3 χρόνια εγγύηση on site next business day. γιατί μου φαίνεται ότι ξεφεύγει στην τιμή για τα χαρακτηριστικά που έχει; --- χαζεύοντας λίγο στο πλαίσιο έπεσα πάνω σε αυτόν και κατ' επέκταση σε αυτόν από το αγγλικό amazon, που έχει χρώμα που μου αρέσει (γαύρος γαρ) στα 500 παρά κάτι ευρώ. Πως σας φαίνεται;
xristoforos89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Η εγγυηση δεν ειναι διεθνης απο την Hp (τουλαχιστον στην συγκεκριμενη σειρα). Αλλα και παλι, εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων.Με οτι συνεπαγεται αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.