monster749 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 υπαρχει κατι τετοιο?εχω 3 εξωτερικους σατα 3,5'' και εχω μπλεξει τα μπουτια μου με καλωδια τροφοδοσιες κλπ κλπ.μπορω να τους βαλω σε ενα κουτι?υπαρχει κατι τετοιο ?αν ναι πως το ζηταμε? ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Hdd multibay λέγονται αλλά οικονομικά δεν λένε http://www.nextag.com/multi-bay-hard-drive-enclosures/products-html Τώρα εδώ Ελλάδα λίγο δύσκολα σε κόβω μόνο αν παραγγείλεις μάλλον.
STORM1978 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 υπαρχει κατι τετοιο?εχω 3 εξωτερικους σατα 3,5'' και εχω μπλεξει τα μπουτια μου με καλωδια τροφοδοσιες κλπ κλπ.μπορω να τους βαλω σε ενα κουτι?υπαρχει κατι τετοιο ?αν ναι πως το ζηταμε? ευχαριστω! Δες κατι τετοιο και κρατα μοναχα τον ενα εξω ή βαλτον εσωτερικο.Πανω απο αυτα ξεφευγεις σε τιμες.
JimChris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Αν παρεις NAS να ξερεις οτι θα πρεπει να φορμαρει τους δισκους σε linux filesystem πριν τους δει οποτε χανεις οτι εχεις μεσα.
monster749 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 σας ευχαριστω! Αν παρεις NAS να ξερεις οτι θα πρεπει να φορμαρει τους δισκους σε linux filesystem πριν τους δει οποτε χανεις οτι εχεις μεσα. οπα!δεν κανουμε δουλεια ετσι ομως ε?υπαρχει κατι αλλο εκτος απο το NAS?
JimChris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δες εδω και διαλεξε αναλογα ποσο θες να διαθεσεις http://www.skroutz.gr/c/667/external-cases-usb.html?keyphrase=%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B7+%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%85&order_dir=asc&page=5
ekkli Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 με συγχωρείται για την παρέμβαση, ποια η διαφορά αυτού από ένα νας ? raid έχει. απλά αυτό θέλει υπολογιστή για να δουλέψει, ενώ το νας μπορεί να συνδεθεί και σε ρούτερ και να μοιράσει αρχεία ? και κάτι ακόμα , γιατί δεν πολυβλέπω να υπάρχει raid 5 ? δεν είχε ζήτηση και οι εταιρίες το εγκατέλειψαν ?
tarantules Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Το NAS είναι αυτόνομο και έχεις πολύ μεγαλύτερες επιλογές απότι ένα απλό hot-swap bay. Έχει ενσωματωμένο επεξεργαστή,μνήμη,controller κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.