Προς το περιεχόμενο

HTC Wildfire S ή Samsung Galaxy Ace

djemba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Θελω τη βοηθεια σας για την επιλογη κινητου.

Για το HTC λογω επιδοτησης θα δωσω καπου 100 ευρω ενω για το Samsung 150 παλι λογω επιδοτησης. Ποιο μου προτεινετε? Θελω να εχει σχετικα καλη camera και κυριως το flash του να ειναι ικανοποιητικο. Εχω διαβασει πως το Samsung εχει καλυτερο επεξεργαστη και θα ειναι και πιο γρηγορο λογικα. Επισης με ενδιαφερει ποιο εχει καλυτερη μπαταρια και ποσο κραταει. Ειναι το πρωτο μου Android και θα ηθελα να ξερω αν αξιζει τα παραπανω λεφτα το Samsung.

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Αν σου πω πηγαινε παρε το ideos x5 για τους λογους που θα διαβάσεις σε πολλά ποστ εκτος του δικου σου θα γινω γραφικός? :-D

Δημοσ.

Δεν το εχει η Cosmote που πρεπει να το παρω και με Γερμανο δε θελω να μπλεξω.. κανενα απο αυτα τα δυο δηλαδη?

Δημοσ.

Εγώ έχω το HTC Wildfire, και έχω επαφή και με το S από φίλο. Σε γενικές γραμμές καλό και μαζεμένο κινητό.

Δεν μπορώ να σου πω γνώμη για το Galaxy, αλλά αν προσανατολιστείς προς την HTC, είναι αρκετά καλή λύση και για τα λεφτά που διαθέτεις.

Δημοσ.

τα κινητα δεν υποστηριζουν flash player που ειναι βασικο.απο τη στιγμη που εχεις επιδοτηση πανε στο πλαισιο και παρε το nexus s στα 299 το οποιο θα σε καλυψει για πολυ καιρο

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Θελω τη βοηθεια σας για την επιλογη κινητου.

Για το HTC λογω επιδοτησης θα δωσω καπου 100 ευρω ενω για το Samsung 150 παλι λογω επιδοτησης. Ποιο μου προτεινετε? Θελω να εχει σχετικα καλη camera και κυριως το flash του να ειναι ικανοποιητικο. Εχω διαβασει πως το Samsung εχει καλυτερο επεξεργαστη και θα ειναι και πιο γρηγορο λογικα. Επισης με ενδιαφερει ποιο εχει καλυτερη μπαταρια και ποσο κραταει. Ειναι το πρωτο μου Android και θα ηθελα να ξερω αν αξιζει τα παραπανω λεφτα το Samsung.

Σας ευχαριστω πολυ.

Θα πήγαινα για το Galaxy Ace.

Αλλά στα χρήματα αυτά παίρνεις το Huawei Ideos X5 που είναι μακράν πολύ καλύτερο και από τα 2(Ace/Wildfire S),

με μοναδικό μειονέκτημα την έλλειψη FM radio.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...