Προς το περιεχόμενο

Laptop για gaming στα 700Ε

bele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, συγγνωμη αν γινω κουραστικος. Ισως εχουν αναφερθει παρομοια θεματα γι'αυτην την κατηγορια laptop που ζηταω.Βασικα εχω ψιλομπερδευτει με τα τοσο διαφορετικα μοντελα που υπαρχουν πλεον.Να φανταστειτε οτι το τελευταιο pc που αγορασα ειναι P4@3,4 ghz, ram 512MB και gpu Ati Radeon 9550.Παρολο που παρακολουθω, οσο μπορω, τις εξελιξεις στον τομεα των επεξεργαστων και των gpu, δεν μπορω με σιγουρια να αποφασισω.Για παραδειγμα, τι ειναι καλυτερο...ενας i5 480m ή ενας i5 2410m? Επισης, να προτιμησω μια GT 540m ή μηπως μια Ati 6XXX?Αν μπορειτε, ας μου προτεινετε καποια laptop ή εστω αν γινεται, δειξτε μου topics που να εχει αναφερθει κατι παρομοιο.Ευχαριστω.

Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα το Asus X53SV-SX346Vπιστεύω στην κατηγορία των 700€ είναι καλή λύση

Συμφωνω με τον φιλο Παντελη. Σε αυτα τα λεφτα δυσκολα θα βρεις κατι αντιστοιχα καλο και με τετοια χαρακτηριστικα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Αργησα να απαντησω επειδη κατα λαθος ανοιξα 2 ιδια θεματα.Οσοι θελετε μπορειτε να συνεισφερετε :P εδω http://www.insomnia.gr/topic/417924-laptop-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-gaming-%CF%83%CF%84%CE%B1-700%CE%B5/

Τελικα οντως εγινες κουραστικος ανοιγοντας 2 θεματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...