nicoc89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί. Εγω για μια σφαλιάρα είπα και βγήκατε να πείτε οτι δεν σας έχουν δείρει ποτέ οι γονείς σας. Ούτε εμένα. Μία σφαλιάρα (που την αποκρούς) και καμια νυχιά απο την μάνα σου, δεν το λές ξύλο. Μόνο μία φορά θυμάμαι να με έχει βαρέσει ο πατέρας. Μου είχε σκάσει μπουνιά στην μύτη επειδή είχα βρίσει άσχημα την μάνα μου. Αλλα γενικότερα είναι πολυ ήρεμος άνθρωπος. σου είχε δώσει μπουνιά και δεν ανταπέδωσες? ελα ρε , σε νόμιμη άμυνα θα ήσουν.
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ή θα κάνεις υπομονή με όσο το δυνατόν λιγότερη συνεύρεση στο σπίτι ή θα πας να μείνεις μόνος σου. Έλα και έρχεται μεθαύριο αυτή η στιγμή...
RottenLungs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 σου είχε δώσει μπουνιά και δεν ανταπέδωσες? ελα ρε , σε νόμιμη άμυνα θα ήσουν. Knock out βγήκα ρε, τι να ανταπεδώσω.Ε, σε εκείνη την φάση και εγω στην θέση του πατέρα μου το ίδιο θα έκανα. Σκέψου οτι είναι σχετικά ήρεμος άνθρωπος και τον έκανα τούρμπο. Εϊναι ταλέντο...
nikos21aek Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί. Εγω για μια σφαλιάρα είπα και βγήκατε να πείτε οτι δεν σας έχουν δείρει ποτέ οι γονείς σας. Ούτε εμένα. Μία σφαλιάρα (που την αποκρούς) και καμια νυχιά απο την μάνα σου, δεν το λές ξύλο. Μόνο μία φορά θυμάμαι να με έχει βαρέσει ο πατέρας. Μου είχε σκάσει μπουνιά στην μύτη επειδή είχα βρίσει άσχημα την μάνα μου. Αλλα γενικότερα είναι πολυ ήρεμος άνθρωπος. Έτσι αποκαλυφθείτε ένας ένας.Που θα μας βγάλετε και μειοψηφία τώρα. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τη μάνα του TS.Μια απλή καθημερινή Ελληνίδα σπασαρχίδω μάνα είναι.Αυτός πρέπει να χαλαρώσει λίγο και να μην την πέρνει και τόσο της μετροιτής.Κάποια στιγμή θα το κάνει γιατί θα κουραστεί.Όσο πιο νωρίς το καταλάβει τόσο καλύτερα. Φίλε θα πας φοιτητής και θα παρακαλάς να έρχεται η μάνα σου για 2-3 μέρες(όχι παραπάνω )
nicoc89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Έλα και έρχεται μεθαύριο αυτή η στιγμή... πες μου οτι μεχρι μεθαύριο θα βγάζεις τα εσώψυχα σου στο συγκεκριμένο θρέντ να κόψω το λαιμό μου να τον φάω.
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 σου είχε δώσει μπουνιά και δεν ανταπέδωσες? ελα ρε , σε νόμιμη άμυνα θα ήσουν. ρε μπορει να ηταν μικρος τοτε! και εγω οταν ημουν μικρος τις ετρωγα αλλα τωρα φαινεται οτι τον φοβο μου εχουν! (λες να το εκμεταλλευτώ; ) btw δεν προλαβαίνω τα refresh!
Adawn Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί. Εγω για μια σφαλιάρα είπα και βγήκατε να πείτε οτι δεν σας έχουν δείρει ποτέ οι γονείς σας. Ούτε εμένα. Μία σφαλιάρα (που την αποκρούς) και καμια νυχιά απο την μάνα σου, δεν το λές ξύλο. Μόνο μία φορά θυμάμαι να με έχει βαρέσει ο πατέρας. Μου είχε σκάσει μπουνιά στην μύτη επειδή είχα βρίσει άσχημα την μάνα μου. Αλλα γενικότερα είναι πολυ ήρεμος άνθρωπος. πάλι καλα... ρε μικροί ειστε... επι χούντας αμα δεν έλεγες "παρακαλω" έτρωγες ξύλο που το θυμώσουν για 1 μήνα.
I_dont_need_PC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μήπως εσύ πίνεις πολούς καφέδες και όχι η μάνα σου? ... και το Kickboxing έχει ξεπεραστεί είσαι old fashion!
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 πες μου οτι μεχρι μεθαύριο θα βγάζεις τα εσώψυχα σου στο συγκεκριμένο θρέντ να κόψω το λαιμό μου να τον φάω. αν θες μπορώ να το κάνω . χαχα
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 και το Kickboxing έχει ξεπεραστεί είσαι old fashion! please μια χαρα πελατεία εχω και πολλους μαθητες, δεν το λες και ξεπερασμενο!
freedubus Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Και μεθαύριο που θα φύγεις για να γίνεις λαμπρός φοιτητής, τρίψτης τα 800€ στη μούρη. Πέστης "δεν τα θέλω μωρή τρελή, πάρτα και φύγε από δω γιατί θα σου σκάσω shoryuken".
kyriakos2121 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Έτσι αποκαλυφθείτε ένας ένας.Που θα μας βγάλετε και μειοψηφία τώρα. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τη μάνα του TS.Μια απλή καθημερινή Ελληνίδα σπασαρχίδω μάνα είναι.Αυτός πρέπει να χαλαρώσει λίγο και να μην την πέρνει και τόσο της μετροιτής.Κάποια στιγμή θα το κάνει γιατί θα κουραστεί.Όσο πιο νωρίς το καταλάβει τόσο καλύτερα. Φίλε θα πας φοιτητής και θα παρακαλάς να έρχεται η μάνα σου για 2-3 μέρες(όχι παραπάνω ) το ts τι είναι μωρέ ; Ούτε 2 ούτε 3 ούτε καμία δεν θέλω να έρχεται ,δ εν βγάζει τα σπορτεξ οταν μπαινει στο σπιτι και μου την σπαει και το δικο μ σπιτι θα ειναι γυαλιστερο αχχα
saya Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 πάλι καλα... ρε μικροί ειστε... επι χούντας αμα δεν έλεγες "παρακαλω" έτρωγες ξύλο που το θυμώσουν για 1 μήνα. Eσυ 20 χρονων δεν εισαι ;Ποια χουντα;
nicoc89 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 ρε μπορει να ηταν μικρος τοτε! και εγω οταν ημουν μικρος τις ετρωγα αλλα τωρα φαινεται οτι τον φοβο μου εχουν! (λες να το εκμεταλλευτώ; ) btw δεν προλαβαίνω τα refresh! και εμένα με φοβούνται ολοι οσοι με ξέρουν . ειναι που με συντροφέβουν οι νεραιδες και εχουν δοντια με νυχια που γρατσουνανε τα δερματα του σωματος τοιντ!
-nick- Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 το ts τι είναι μωρέ ; Ούτε 2 ούτε 3 ούτε καμία δεν θέλω να έρχεται ,δ εν βγάζει τα σπορτεξ οταν μπαινει στο σπιτι και μου την σπαει και το δικο μ σπιτι θα ειναι γυαλιστερο αχχα Εσυ εισαι αυτος που τα πηρε επειδη η κοπελα του δεν συγυριζε το σπιτι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.